Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.03.2018 г.

Овен: Успехът ви зависи от това до колко ще успеете да запазите доброто си настроение и до колко ще успеете да координирате своите действия с тези на околните. Проявете взискателност, но без да стигате до педантичност.

 

Телец: Вероятно ще изникне възможност да се занимаете или запознаете с нов проект. Възползвайте се, но без прекалени очаквания. Сравнете със съществуващата до момента практика, цени и параметри. Действайте прагматично.

 

Близнаци: Ще ви хрумне интересна идея за работа, която би ви донесла не лоши приходи или пък ще получите предложение за заетост. Не сравнявайте себе си с околните и не се възгордявайте от постиженията си. Важно е да прецените обективно на какво сте способни.

 

Рак: Привлекателни сте, излъчвате доброта и доверие. Околните ще търсят компанията ви и ще се опитват да споделят съкровени тайни. Помислете дали ви се иска да ги чуете и до колко ще ви натоварят психически и едва тогава се впускайте в душеизлиятелни разговори.

 

Лъв:  Наблюдателни сте и в състояние да наваксате предишните пропуски. Върнете се към недовършените занимания или такива, за които не сте разполагали с достатъчно време. Ще успеете да ги оформите изцяло и дори да подобрите някои показатели.

 

Дева: Заемете се първоначално със сложните казуси. Действайте самостоятелно, но не отхвърляйте предложенията за съвместна работа. Може да се наложи от време на време да променяте заниманията си, но ще се окаже полезно.

 

Везни: Чаровни сте и привлекателни. Околните всячески ще се стараят да ви угодят. Възползвайте се от момента не за да спечелите нещо материално, а да подобрите отношенията си и да изгладите съществуващите противоречия.

 

Скорпион: Ще се наложи да се захванете с няколко задачи едновременно. Ще се справите, ако ги подредите правилно. Потърсете мнението на колегите си и се възползвайте от предложенията им, ще са приложими.

 

Стрелец: Експанзивни сте и прекалено ентусиазирани от предложение, което звучи добре, но вероятно ще се окаже „кьор-фишек“. Не споделяйте емоциите, а проверете финансовото си състояние. Не е време да правите допълнителни инвестиции.

 

Козирог: За всяка дейност, с която се захващате ще ви е нужна допълнителна информация. Осигурете си първо ресурсите. Ще се наложи да посветите част от времето на член от семейството или близък роднина. Не съжалявайте, ще ви сподели нещо важно.

 

Водолей: Не бързайте. Наблюдавайте и преценявайте. Не е изключено задачите, които получавате днес да изглеждат твърде странни. Опитайте се да уточните параметрите, защото може да се окаже, че тези които ви ги поставят не са на ясно какво искат.

 

Риби: Отстоявайте мнението си, но не стигайте до прояви на агресия спрямо събеседниците, които не са съгласни с вас. Реагирайте на забележките с усмивка, тя е едно от най-силните ви оръжия. Ако сте сигурни, че можете да се справите без сътрудничество, то по-добре действайте самостоятелно.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 784 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X