Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.05.2018 г.

Овен: Събеседниците ви днес ще са подозрително мили. Даже хора, които винаги ви се противопоставят ще се държат любезно. Ситуацията подсказва само едно, че трябва да сте предпазливи и да не позволявате да навлизат в личната ви територия.

 

Телец: Идеята да промените някои елементи от ежедневието си е приложима и сте в състояние да я реализирате. Ще ви е много по-лесно, ако се възползвате от натрупания чужд опит. Не залагайте на дейности, изискващи прекалено високи разходи, а точно обратно.

 

Близнаци: Близките ще направят всичко възможно да ангажират вниманието ви изцяло. Ще е много трудно да си осигурите лично време. Опитайте се да обсъдите желанията им и да ги съчетаете със своите като дадете предимство на задачите, които са важни за всички.

 

Рак: Въздържайте се от действия, за които нямате ясна представа какви последствия може да имат в бъдеще. Не рискувайте. Опитайте се да изгладите конфликтите от личен характер, ако имате такива.

 

Лъв: Създайте си ясна програма за деня и се опитайте да я спазите. Не влизайте в спорове с близките си по въпроса кое е спешно и какво трябва да се прави. Следвайте принципите си по възможност без да създавате конфликт на интереси.

 

Дева: Ще ви предложат участие в някаква задача отделно от професионалните ви задължения, от която ще получите не лоши приходи. Не отказвайте, но прегледайте внимателно условията. Ще имате и възможност да придобиете нов опит и познания.

 

Везни: Огромно количество информация ще достигне днес до вас. Освен с това, което ви интересува и ще се занимавате самостоятелно част от близките или приятелите непрекъснато ще ви споделят подробности, които хич не ви интересуват и само затрудняват капацитета на паметта ви. Ако е възможно да се дистанцирате по някакъв начин, направете го.

 

Скорпион: Енергетиката в е стабилна и сте привлекателни. Почти през целия ден ще сте в центъра на събитията. Участвайте, но не се натоварвайте с несвойствени задачи и допълнителни отговорности.

 

Стрелец: Ще е добре, ако ориентирате вниманието си към дейности, свързани с дома и бита и не се налага да излизате. В случай, че все пак се наложи е желателно да не посещавате места, където има струпване на много хора. Може да се натъкнете на прояви на агресия.

 

Козирог : Непривично емоционални сте днес, но не е нужно да криете чувствата си. Всъщност, емоциите ще са по-скоро положителни и ще ви помогнат да се сближите с останалите присъстващи в компанията. Ще впечатлите с уменията си и ще спечелите привърженици.

 

Водолей: Ориентирайте вниманието си към уреждане на ежедневните практически въпроси. Включете се в заниманията на близките си и се постарайте да ги улесните. Няма да ви остане време за лични предпочитания, но независимо от всичко ще сте доволни от днешния ден.

 

Риби: Физическото и психическото ви състояние са в хармония. Днес можете да се заемете с дейности, които не са ви твърде приятни. Ще ги отхвърлите бързо, няма да ви отегчат, а и ще разполагате с достатъчно време, за да си организирате някакво развлечение.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 779 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X