Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.07.2018 г.

Овен: Гледайте напред, не мислете за неприятности от миналото. Дребни съвпадения ще ви подскажат кой се опитва да ви създава проблеми. На този етап само наблюдавайте пасивно. Ще имате удобен случай да си „разчистите сметките“.

 

Телец: Приятелите няма да ви оставят на спокойствие днес. Може да ви се стори, че са се наговорили да споделят проблемите си и то възможно най-многословно. Изслушайте ги търпеливо и реагирайте с чувство за хумор. Няма как да им решите казусите, но поне ще ги окуражите.

 

Близнаци: Ще довършите започнатото и ще намерите решение на онова, което ви е затруднявало в предишните дни. Не бързайте да обсъждате резултатите. Подредете мислите си и говорете по темите след като изчистите всички съмнения.

 

Рак: Контролирайте емоциите, ако искате да повишите финансовите си приходи. Ще се дискутират важни професионални теми. Не спорете и не предлагайте решения. Сега е моментът да си уговорите подходящо заплащане.

 

Лъв:  Ще общувате с доста хора, част от тях ще са истински източник на позитивно настроение. С рутинните задачи ще се справите по-бързо от обикновени, а свободното време може да използвате по лични предпочитания. Преценявайте закачките си, за да не засегнете нечие чувствително его.

 

Дева: Ще ви възложат чужда или допълнителна задача, която ще ви отнеме доста време. Ще се натъкнете и на сериозна грешка. Във ваша полза е да я обсъдите и да поискате мнение от останалите членове на екипа относно корекцията.

 

Везни: Проявете предпазливост при контакти с непознати, особено ако се опитват да ви продадат стоки или да ви ангажират с реклама. Не рискувайте и не предприемайте финансови операции под диктовка на емоциите. За уреждане на лични отношения следвайте интуицията си.

 

Скорпион: Не си губете времето с незначителни занимания. Поредица приятни стечения на обстоятелствата ще ви подскажат решение на юридически казус. Не е изключено да получите изгодно предложение за нова или допълнителна работа.

 

Стрелец: Непредвидени парични постъпления ще ви подобрят настроението. Изобщо, всичко свързано с пари ще ви се получава много лесно, особено харченето им. И, ако се изкушите да си купите нещо, то помислете и за близките си, изненадайте ги приятно.

 

Козирог : Някой ще ви ядоса или поне ще се опита да го направи. Най-добрата ви защита е да не показвате какво чувствате. Имате желание за промяна и ще я реализирате, ако сте достатъчно последователни и методични.

 

Водолей: Защитавайте интересите и отстоявайте принципите си. Някой непрекъснато ще се опитва да ви се бърка в работата и да ви ангажира вниманието. Дистанцирайте се любезно, но категорично.

 

Риби: Отделете време за повишаване на квалификацията си и усвояване на нова информация. Обсъждайте наученото с колеги и приятели. Различните гледни точки ще ви подскажат различна интерпретация на темите.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 383 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 528 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X