Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.09.2018 г.

Овен: Не е изключено да ви предложат участие в дългосрочен бизнес-проект, изискващ сериозна инвестиция и от ваша страна. Запознайте се подробно с клаузите и дайте съгласие само, ако ще получите покритие на рисковете. Опитайте се да си извоювате индивидуални условия.

 

Телец: Не е изключено да се наложи да пътувате за уреждане на служебни въпроси. Ако има възможност да си изберете спътник, то направете го. Партньорите ви може да се опитат да оправдаят с вас собствените си грешки. Не позволявайте да се случи.

 

Близнаци:В процеса на работа може да се натъкнете на сложен въпрос. Едва ли ще намерите отговора в интернет или печатни издания. Обсъдете с по-опитни приятели, техните препоръки ще се окажат приложими.

 

Рак: Ентусиазмът ви за работа днес ще е в „зоната на здрача“. По-добре още от сутринта в шеговит тон обявете, че нямате намерение да си давате много зор, за да не ви обвинят в мързел. За по-убедително може да се аргументирате с липса на вдъхновение.

 

Лъв:  Ще се занимавате с разни разплащания днес или, по друг начин казано, с управление на парични потоци. Ще получите почти изненадващ приход, може би стар заем, който почти веднага ще употребите за покриване на собствени задължения. Мисълта, че сте направили нещо полезно ще повиши тонуса ви.

 

Дева: Ще се наложи да се справите с разни дребни спънки и недоразумения. Следвайте събитията без опит да ги променяте или да се намесвате. Ориентирайте вниманието си към текущите задачи. Нещата съвсем скоро ще си дойдат по местата и ще сте в състояние да действате според личните си предпочитания.

 

Везни: Възможно е да се почувствате леко неспокойни днес. Най-добрият начин да се избавите от това усещане е да отделите време за духовните си потребности. С приятна книга, филм или музика ще възстановите психическото си равновесие и ще забравите за отегчителните неприятности, с които на моменти се налага да се справите.

 

Скорпион: Първоначално всичко ще ви се получава много лесно, но изненадващо може да се появят технически проблеми с комуникацията. Не се захващайте с ремонт на оборудването, а с поставяне на ред в текущите задачи. Може да ви хрумне интересен начин за заработване на допълнителни приходи.

 

Стрелец: Подходящо е да отделите време за външния си вид. Вие ще останете доволни, а околните ще са във възторг. Приемете го като печеливша инвестиция, защото скоро може да участвате в професионална дискусия и да попаднете на нови перспективни партньори.

 

Козирог : Неприятна новина или случка може да ви подтикне към апатия и меланхолия. Опитайте се да споделите преживяването с приятел, на когото имате доверие. Ще чуете мнение, изградено от различна позиция и най-вероятно ще преодолеете негативното си настроение.

 

Водолей: Проект, върху който работите отдавна, но до момента не придобива актуалност най-после ще получи заслужената си оценка. Изведнъж ще станете по-популярни, отколкото сте си представяли. Порадвайте се на успеха, но не се възгордявайте.

 

Риби: Продуктивни сте и ще постигнете значителни резултати с незначителни усилия. Възможно е да ви поканят на делова среща в неформална обстановка. Подхождайте предпазливо, не е желателно да променяте вида на отношенията си.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 383 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 528 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X