Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 13.02.2018 г.

Овен: Ще е трудно да концентрирате вниманието си само в една посока. Контактите ще са интензивни и ще се налага да се справяте с голям обем информация за кратко време. Единственият вариант да съхраните силите си до края на деня е през равни интервали от време да си прилагате кратка медитация.

 

Телец: Нищо не би ви затруднило що се отнася до обичайните задачи. Даже ще имате възможност да се занимаете с някои стари, които отдавна ви висят като „камък на шията“. Ще е полезно, ако се занимаете с реда у дома. Помолете любимия човек за съдействие, съвместната работа ще ви сближи.

 

Близнаци: Не е изключено денят да започне с неприятна новина, свързана с финансите ви. Да ви откажат кредит или да ви отложат плащане. Не се разстройвайте излишно, прегледайте сроковете и помислете за резервни източници. Споделете тревогата и с близките си, може да подскажат вариант.

 

Рак: Желателно е да сте максимално организирани днес. Преглеждайте редовно електронната си поща. Ще откриете интересно предложение, което може да ви подскаже как да получите допълнителни приходи от хобито си.

 

Лъв:  Има вероятност да ви помолят за услуга. Да погледате дете на приятел или да се погрижите за възрастен човек. В известна степен ще се наложи да промените плановете си, но въпреки всичко основните ви задачи няма да изостанат. Вечерта си осигурете достатъчно сън.

 

Дева: Наблюдавайки хората от обичайното си обкръжение може да добиете впечатлението, че са си разпределили ролите и „воюват за тронове“. Опитайте се да разберете причините и съвсем ще ви се объркат понятията. В състояние сте да прекратите дебатите с усмивка и чувство за хумор. Накарайте ги да подредят приоритетите, за да осъзнаят комичността на ситуацията.

 

Везни: Ще избегнете свой пропуск, анализирайки чужди грешки. Енергетиката ви е стабилна, но сте леко хистерични. Не бъдете прекалено взискателни към членовете на семейството, реакцията им ще ви огорчи. Отделете малко време за спортни занимания.

 

Скорпион: Някой благородно ще ви предложи помощта си и ще ви отърве частично от задачите. Възползвайте се, променете програмата и ориентирайте усилията си към дейности, изискващи повече време. Ще се справите с финансов казус.

 

Стрелец: Бързо и лесно ще усвоите информация, свързана с професионалните ви интереси. Опитайте се да я коментирате с колегите и да я свържете с наличния опит. Комбинацията ще ви помогне да стартирате стара идея.

 

Козирог:Отстоявайте интересите си. На работното място може да се оформи дискусия на тема служебни задължения, заслуги и промяна на условия. Не парадирайте с постиженията си, но и не позволявайте да ви подценяват.

 

Водолей: Някой от близките ще ви сподели намеренията за бизнеса или професионалната си дейност. Помогнете, ако ви хрумне идея по темата. Съветът ви ще се окаже ценен. Ще получите информация, свързана с дългосрочните ви сделки.

 

Риби: Тревога на близък ще се отрази зле на настроението ви. Намерете начин да обсъдите случващото се с приятели. Ще установите, че ситуацията съвсем не е толкова драматична, колкото ви изглежда.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 384 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X