Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 13.03.2017 г.

Овен: Искате да направите добро впечатление и ще разполагате с тази възможност. Не бързайте да споделяте краткосрочните си планове. Преценявайте обстановката и мястото си в нея.

 

Телец: Напредъкът ви зависи от умението да преценявате и признавате собствените си грешки. Подхождайте отговорно към непознатите новости, избягвайте експериментите, не възприемайте успеха като нещо, което ви е дължимо.

 

Близнаци: Имате желание да действате независимо, но при всички случаи ще трябва да спазвате правилата и предварителните си уговорки. Не де опитвайте да прехвърляте или преразпределяте задълженията си, ще се натъкнете на съпротива.

 

Рак: С два важни въпроса можете да се занимаете твърде успешно днес: благоустройството у дома и подобряване на личните отношения. Ще постигнете желания резултат почти без никакви усилия, като при това ефектът ще е дълготраен.

 

Лъв: Ще реализирате поне една своя творческа идея. Въпрос, който от известно време ви безпокои или стои като нерешен ще стане неактуален или ще се реши по стечение на обстоятелствата, като ще ви освободи от тревогите.

 

Дева: Ще се освободите от нечие влияние или изкуствено създадено затруднение. Може да направите изгодна покупка или да получите материална придобивка, която ще ви зарадва.

 

Везни: Постарайте се да съчетаете желанията с възможностите си. Преценявайте мястото, на което се намирате и до колко от тази позиция може да давате идеи и да изказвате препоръки, които да не бъдат отхвърлени.

 

Скорпион: Иска ви се да сте независими, но всъщност се нуждаете не толкова от подкрепа, колкото от одобрение. Шанса да го получите е лесен. Влезте в ролята на добър слушател и дайте възможност за изява на партньорите си.

 

Стрелец: Следвайте вдъхновението и въображението си. Така ще се освободите от рутината, макар и за кратко. Част от задачите ви ще бъдат отложени, което ще ви осигури достатъчно сили за справяне с останалите.

 

Козирог: Действайте със замах, следвайте фантазията си. Може да обмислите перспективните задачи днес и да се занимаете с разпределение на ресурсите или оформяне на подходяща тактика за работа.

 

Водолей: Новите ви идеи ще намерят успешна реализация, при това не от вас, а от други участници в екипа. Ще стабилизирате позициите и е много вероятно да подобрите материалното си положение.

 

Риби: Важните за вас въпроси ще намерят решение много по-бързо, отколкото очаквате, благодарение на нечия намеса. Ще се освободите от съмненията и от усещането за негативно влияние върху собствените ви решения.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2773 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1750 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 480 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X