Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 13.03.2018 г.

Овен: С непредвидени затруднения от технически характер ще се наложи да се справите. Ще ви е необходимо време за отстраняване на битова авария, повреда на автомобила, компютъра, принтера или друга машинария. Потърсете съдействие от приятели, за да не пропуснете предварително уточнени срокове.

 

Телец: С обичайните задължения ще се справите бързо. Следете подробно електронната си поща, не е изключено да получите интересна оферта за предстоящите празници или за годишната отпуска. Потърсете информация от различни източници и, ако някъде предлагат резервация с безплатен отказ, възползвайте се.

 

Близнаци: Първоначално денят ще започне спокойно, но още преди обед ситуацията ще се изнерви. Ще ви потърсят отговорност за дейност, към която нямате никакво отношение. Овладейте емоциите и потърсете убедителни аргументи, чрез които да се защитите. Има такива, просто трябва да се сетите да ги използвате.

 

Рак: Преди да се захванете с каквото и да било е желателно да си осигурите достатъчно и при това най-актуална информация. Не разчитайте на чуждо мнение. Анализирайте фактите и търсете лесно приложими решения.

 

Лъв:  Може да останете с впечатлението, че днес всички са се наговорили вкупом да ви атакуват с претенциите си. Роднините ще се оплакват, че не ги посещавате, приятелите – че не уважавате сбирките им, а любимия човек, че не сте заедно достатъчно време. Понеже няма как да угодите на всички, помислете за себе си и си създайте някакво развлечение.

 

Дева: Заемете пасивна, наблюдателна позиция, особено ако се налага да присъствате на някакви дискусии между роднини. Поведението им няма да ви хареса, предложенията – също. Излишно е да се противопоставяте открито, първо трябва да си изработите подходяща тактика и едва след това да действате.

 

Везни: Ще ви зарадват с добри новини, свързани с бизнеса или професионалното ви развитие. Не се ентусиазирайте твърде много докато не „скрепите“ уговорката с документи. Прочетете ги внимателно преди да подпишете, защото не е изключено да се натъкнете на „подводни камъни“.

 

Скорпион: В днешния ден ще се проявите от към най-добрата си страна и ще успеете да се справите с няколко различни дейности почти едновременно. Ще разполагате и с доста свободно време. Използвайте го за себе си и любимия човек, импровизирайте някакво развлечение.

 

Стрелец: Не е желателно да общувате с дилъри, брокери, рекламни агенти и всякаква подобна компания, защото ще ви убедят да купите нещо, което не ви е нужно. Не само ще направите „извънгабаритни“ разходи, ами след това и дълго ще съжалявате за сговорчивостта си.

 

Козирог: Разпределете задачите си така, че да не се налага да оставате след работа или да си носите за в къщи. Не изцеждайте силите си до последната капка. Отделете поне час за спортни занимания или разходка, за да не навредите на здравето си.

 

Водолей: Вероятно ще участвате в някаква дискусия на професионална тема, но преценете обективно обстановката преди да споделите мнението си. Присъстващите може да не разберат позицията ви, да я отрекат, дори да проявят враждебност. Нямате нужда от такива преживявания.

 

Риби: Добра идея е да се захванете първо с новите и непознати занимания днес. Ще ви се получават сравнително лесно. Ако е наложително да ориентирате вниманието си към рутинните задължения е по-добре да влеете силите си в колективната работа.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 784 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X