Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 13.04.2018 г.

Овен: Прегледайте авоарите си и анализирайте движението по тях. Свържете се незабавно с банката си, ако забележите нещо нередно. Ще получавате разнообразна информация чрез телефонни разговори и на електронната поща. Не е изключено измежду всички съобщения да има и оферти за работа.

 

Телец: Ще получите актуална информация, свързана с професионалната ви сфера. Отделете време да я прегледате и сравните с допълнителни източници. Ако се налага да пътувате със служебна цел или да участвате в краткосрочна форма на обучение не отлагайте.

 

Близнаци: Напрегнат ден, бъдете по-скромни в амбициите си и включете в графика само най-належащите неща. Не се захващайте ту за една работа, ту за друга, защото в края на деня няма да имате нищо готово. Взимайте решенията си самостоятелно, но не и прибързано.

 

Рак: Контактите ще са интригуващи и предимно с хора по-млади от вас. Вслушвайте се в мнението им по време на общи дискусии. Ще ви подскажат интересни идеи, а и ще си осигурите сътрудничество.

 

Лъв: Ще изникне личен проблем, за който не сте готови. Разчитайте на интуицията си, контролирайте реакциите. Професионалните задачи ще са малко по-различни от обичайните. Внимавайте с покупките, може да станете жертва на измама.

 

Дева: Леко сте разсеяни и ентусиазмът ви за работа клони към нула. Атмосферата ще е приятна, отношението на околните дружелюбно, но вие не бива да намалявате темпото. Ще имате възможност да представите идеите си пред сравнително широк кръг слушатели и ще получите одобрение.

 

Везни: Ще отстраните от пътя си някой, който се опитва да ви пречи. Проявете предпазливост, за да не ви въвличат в конфликти. Избягвайте спорните ситуации, вероятността да се разрешат във ваша полза е минимална.

 

Скорпион: Не позволявайте на никой да се намесва в решения, свързани с финансите ви. Бъдете наблюдателни и предпазливи. Умението ви да „виждате невидимото“ ще се окаже много полезно, ще си спестите неприятности.

 

Стрелец: Ще ви възложат допълнителни задачи преди още да сте се справили с текущите. Ще се справите, ако не действате хаотично. Създайте си ясна тактика преди да сте се захванали. Вечерта ще е белязана със зареждащи любовни емоции.

 

Козирог : По отношение на професионалните задачи денят ще е успешен. Бъдете внимателни що се отнася до колегите, обстановката може да е леко напрегната и някои хора да реагират непредвидимо. Преценявайте изказванията си, за да не ви въвлекат в интрига.

 

Водолей: Мисълта ви е бърза и точна. Ще се ориентирате безпогрешно в непозната обстановка и ще успеете да реагирате правилно на изненадващи предизвикателства. След обед може да се почувствате леко отпаднали. Нищо фатално, просто намалете контактите.

 

Риби: Заемете пасивна позиция и повече наблюдавайте какво се случва около вас, а по-малко се намесвайте. Може да не забележите важни факти и подробности, за това се въздържайте от важни решения и такива с дългосрочно действие.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X