Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 13.06.2018 г.

Овен: Ако обмисляте някаква нова задача можете да стартирате изпълнението й днес. Едва ли ще имате възможност да предвидите всички детайли, ще ги уточнявате „в движение“. Най-важното е да разпределите правилно финансите, да заложите на разума, а не на ентусиазма и да не позволявате на песимистите да ви въздействат.

 

Телец: Не позволявайте на околните да ви разсейват и отклоняват от текущите задължения. Създайте си схема на работа и я следвайте стриктно. Бъдете особено внимателни при уреждане на финансови взаимоотношения.

 

Близнаци: Правилно е да заложите на фантазията си днес. Идеите ви са интересни, а и сте в състояние да прецените реалната възможност за реализацията им. Усещането, че сте в състояние да се справите ще ви зареди с добро настроение. Посветете част от времето си на приятелите.

 

Рак: Емоционалното ви състояние е нестабилно, неспокойни сте. Опитайте се да намалите контактите до неизбежните ежедневни. Въздържайте се от прибързани изказвания, защото не само вие сте чувствителни на тема справедливост. Всяка промяна, свързана с външния вид ще се окаже сполучлива.

 

Лъв:  Енергични сте, мисълта ви е бърза, но сте и леко сприхави, припряни. Не бързайте да отричате всичко, което не разбирате или не ви допада. Търсете положителния елемент в изказванията на събеседниците си, инатът не е решаващо условие за напредък.

 

Дева: Разчитайте на личния си опит и познания. Мнението на околните и препоръките им ще се окажат погрешни или умишлено ще ви заблудят. За да реализирате всичките си замисли ще се наложи за известно време да се уедините.

 

Везни: Заемете се с дейности, изискващи сръчност и търпение. Не се отказвайте при евентуален неуспех. Споделете с околните и се опитайте да приложите препоръките им. Може да не получите желания резултат от първия път, но при всички случаи ще направите каквото сте намислили.

 

Скорпион: Има вероятност да получите предложение за някаква допълнителна работа. Водещ фактор за окончателното решение трябва да е здравословното ви състояние. Наистина ще можете да „позакърпите“ бюджета си, но да не се получи така, че да дадете тези приходи за лекарства.

 

Стрелец: Ще има на какво да се зарадвате днес. Стари приятели ще ви потърсят първоначално за съдействие, а след това за парти. Ще възстановите отношения, които са били прекъснати преди време без конкретна причина. Привлекателни сте и не е изключено да станете обект на нечие упорито ухажване.

 

Козирог : Не се занимавайте с рискови дейности, избягвайте контактите с държавната администрация. Днес може да сте малко разсеяни, енергетиката ви е нестабилна. Бъдете предпазливи, ако се налага да шофирате.

 

Водолей: Ще общувате с по-широк кръг събеседници от обикновено. Заемете наблюдателна позиция, ще научите факти, от които след време ще се възползвате. Не превръщайте постиженията и плановете си в тема за разговор, ще съжалявате.

 

Риби: Прекалено сте чувствителни и в състояние да се изнервите от дребни несполуки. Разпределете времето си така, че да си позволите няколко минути уединение или разходка на вън, когато усетите напрежение. Дихателните упражнения също са доста ефективни за стабилизиране на психиката.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 367 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 739 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-03-05 09:50:52 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3482 прегледа
Любопитно: Световния океан покрива 70% от нашата планета и само 7% досега е бил изследван. Интересно е, обаче с какво се сблъскват водолазите, когато се потопят на дълбочина. Публикуваните снимки са на водолази от цял свят, които са се сблъскали с изумителни предмети намиращи се на дъното на океана.    1. Подводен Стоунхедж 2. Парк от скулптори 3. Древен град 4. Отломки от «Аполло 11» 5. Сребър ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X