Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 13.09.2018 г.

Овен: Обръщайте внимание на изказванията на околните, анализирайте чутото, помислете до колко можете да се възползвате. Най-вероятно ще промените някои свои позиции и ще си поставите нови цели. Случайна среща ще повиши настроението ви.

 

Телец: Някой от близките ви ще се нуждае от помощ. Преди да се втурнете, помислете до колко човекът може да се справи самостоятелно и участвайте само в останалата част. Мислете не само кой какво мнение ще си създаде за вас, а и до колко алтруизмът, който проявявате би ви навредил.

 

Близнаци: Най-вероятно ще ви хрумнат разни хитроумни мисли как да си докарате допълнителни доходи, но със сигурност не разполагате с необходимите ресурси за реализацията им, така че не се ентусиазирайте твърде много. Не е изключено да усетите лека умора и нежелание да проявите каквато и да било инициатива. Ако е така, по-добре не се насилвайте.

 

Рак: Емоционалното ви състояние е стабилно, но очаквайки някакво известие или документ може да усетите леко напрежение. Ще получите известието привечер и ще възстановите душевното си равновесие. До тогава се занимавайте старателно с текущите си задължения.

 

Лъв:  Спокоен и продуктивен ден. Отнасяйте се вежливо към околните, реагирайте с усмивка дори на скептичните забележки, ще си спестите неприятности. Някой може да се опита да се сближи с вас, преценете дали си заслужава.

 

Дева: Нищо запомнящо се няма да се случи днес. Обичайната работа, стандартните занимания и обкръжението, с което сте свикнали едва ли ще ви вдъхновят. Ако все пак имате нужда от малко по-различни емоции може да посетите концерт, изложба или театрална постановка.

 

Везни: Настроението ви е прекрасно и сте невероятно социални и бъбриви. Не разпространявайте информация, която се отнася до трети лица. Реагирайте предпазливо на новите контакти. Не е желателно да експериментирате с непознати хранителни продукти.

 

Скорпион: Добрите новини ще са свързани с битовата организация у дома. През останалото време някой упорито ще ви досажда с предложенията и принципите си. Опитайте се да се отървете внимателно, за да не предизвикате враждебност, от който може да си изпатите.

 

Стрелец: Ще ви възложат сложна задача и останалите членове от колектива негласно ще ви натоварят с лидерски функции, разчитайки на мъдростта и познанията ви. Не отказвайте, но реагирайте предпазливо, за да не се натоварвате с непосилни отговорности.

 

Козирог : Ще присъствате на някакво мероприятие, което ще ви зарадва и ентусиазира. Не е изключено да загубите предмет със сантиментална стойност. Не драматизирайте ситуацията, нещо ново ще компенсира загубата.

 

Водолей: Може би ще ви е малко трудно да се концентрирате. Ще елиминирате възможността за грешки, ако си съставите точен график още в началото на деня. Преценете причината за обхваналата ви разсеяност и си осигурете почивка, ако установите, че е в следствие на преумора.

 

Риби: Прекалено сте чувствителни и склонни да се потапяте в тревогите на околните. Ако наистина желаете да приемете нечия чужда роля определено ще ви се получи. Ако обаче установите, че събеседниците ви са прекалено инертни, бъдете предпазливи.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 383 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 528 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X