Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 14.03.2017 г.

Овен: Опитайте се да запазите баланс между своите и чуждите желания. Не е нужно да отговаряте на чуждите очаквания, но е хубаво де се съобразите с общата тенденция и да проявите умерена инициатива.

 

Телец: Поддържайте външния си вид и вътрешното равновесие. Вероятно ще се наложи да замествате някого или да се заемете с чужди функции. Ще се справяте със затрудненията „в крачка“.

 

Близнаци: Ще се справите с някаква кризисна ситуация. Следвайте интуицията си и се съобразявайте с личните си отговорности. Не прекалявайте с претенциите спрямо околните.

 

Рак: Отговорностите ще са повече от обикновено. Ще се наложи да предприемете някои промени, свързани с битовото устройство. Не е изключено да ви посетят хора, на които много държите.

 

Лъв: Няколко събития ще ви зарадват. Ще имате възможност да отделите време за обмисляне на подробностите и за съобразяване с допълнителните фактори. Не се наемайте с дейности, в които нямате опит.

 

Дева: Ще се справите с епизодичен финансов проблем. Той пък е свързан със здравословен проблем. И в двата случая събитията ще се развиват бързо и ще се наложи да действате гъвкаво.

 

Везни: Следвайте личните си интереси. Ако се наложи да се противопоставяте, то направете го, но аргументирано. Усещането за превъзходство не бива да ви зарежда със самонадеяност.

 

Скорпион: Намалете темпото и не се опитвайте да поемате изцяло инициативата в свои ръце. Вероятно ще се наложи да се върнете към стари задачи. Ще откриете грешки, но се въздържайте от остри критики.

 

Стрелец: Добри новини ще ви ентусиазират. Запазете обективната си преценка въпреки всичко. Ще се наложи да нарушите първоначалния си ритъм или програма, но за кратко и без да ви създаде особени проблеми.

 

Козирог: Уточнете задачите си и действайте само при реални условия. Следвайте предварителните уговорки, които трябва да са ви ясни в детайли. Не се отклонявайте от първоначалните концепции.

 

Водолей: Изобщо не се стресирайте от каквато и да било промяна на обстоятелствата. При всички случаи ще можете да се възползвате от създалата се ситуация. Постарайте се да избегнете конфликтите у дома.

 

Риби: Мислете за днес, а не за вчера. Дори да е останало нещо недовършено ще е добре към настоящия момент да се занимавате само с актуални задачи и концентрирате усилията си върху тях.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 2.5 звезди | 2 гласа | 5 точки | 1 коментара | 3163 прегледа
Публикувано на: 2017-03-14 07:47:12
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 14.03.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 10 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1669 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5891 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2689 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2260 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2506 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0