Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 14.04.2018 г.

Овен: Старателни сте и ефективни, но не се заемайте с прекалено много неща. Социалните контакти ще са интригуващи, а ново запознанство скоро ще се превърне в устойчиво приятелство.

 

Телец: Проявете инициатива, ако искате да отхвърлите всички набелязани за днес задачи. Ще се наложи да поемете отговорности, свързани с родителите или други възрастни роднини. За важни решения разчитайте на интуицията си, защото няма да разполагате с достатъчно информация.

 

Близнаци: Преди обед може да се почувствате малко унили и разсеяни. Не се занимавайте с отговорни дейности, карайте го по-лежерно. След обед със сигурност ще направите каквото сте намислили, а вечерта приятелите ще ви измъкнат на разходка или парти. Не им отказвайте.

 

Рак: Личните отношения ще са много спокойни. Не са изключени непредвидени краткотрайни посещения на приятели или близки роднини, които желаят да споделят нещо с вас. Каквото и да чуете не го възприемайте за абсолютна истина. Скоро ще имате възможност да се запознаете и с други гледни точки.

 

Лъв: За всичко, което ви затруднява е желателно да заложите на опита си. Преценявайте обещанията, все пак някога ще се наложи да ги изпълните. Обмисляйте в детайли всяка работа, с която се захванете.

 

Дева: Ако някой започне да разваля доброто ви настроение, то това със сигурност ще са съседите. Не им се впрягайте прекалено. Ако решите да ги разпитвате по-подробно какви са им проблемите ще установите, че и те самите не знаят какво искат, така че игнорирайте ги.

 

Везни: Както енергетиката, така и настроението ви са леко нестабилни. Създайте си умерено, даже бавно темпо на работа. Занимавайте се с дейности, които не изискват прекомерни физически или умствени усилия и вероятността за пропуски и грешки е минимална.

 

Скорпион: Ще получите приложима информация, до която от доста време се опитвате да се доберете. Не отказвайте помощ, ако ви помолят, дори ако се наложи за това да промените личните си планове. Днес бихте могли да се справите успешно с всякакви лични, битови задачи или такива, които са свързани с пътуване.

 

Стрелец: Приятен ден, изпълнен с изненади. През по-голямата част от времето ще сте заети с разни развлечения. Задълженията, до колкото ги има, ще са лесни и ще се справите без особени усилия.

 

Козирог : Започнете деня така, както сте си наумили. Близките ще се заинтригуват от заниманията ви и сами ще ви предложат помощ. Благодарение на тях ще се справите много по-бързо и ще ги зарадвате, ако им организирате някакво развлечение извън дома.

 

Водолей: Изказвайте се ясно и недвусмислено. Изразявайте желанията си такива, каквито са, независимо че може да се натъкнете на отказ от страна на събеседниците си. Което не ви се получи сега ще се осъществи по-късно.

 

Риби: Ориентирайте усилията си само към най-нужното и неотложното. Не се доверявайте на случайни събеседници. Ако се наложи да пътувате и особено да шофирате бъдете изключително внимателни и избягвайте ситуации, които биха предизвикали конфликт.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X