Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 14.05.2018 г.

Овен: Новите идеи и новите контакти ще са повече от обикновено. Не бързайте. Обмисляйте задълбочено всички предложения. Те ще са интересни, но не всички ще са печеливши.

 

Телец: Действайте смело. Може и да отхвърлят предложенията ви, но няма да ви навредят. Изслушайте критиките и ги използвайте за себе си. Не търсете подкрепа, за да не се чувствате задължени.

 

Близнаци: Повече работа, повече възможности за изява и… повече информация. Не се разсейвайте, мислете кое ви е нужно и трябва да го усвоите бързо. Ще имате възможност да демонстрирате уменията и знанията си, ако сте достатъчно последователни ще напреднете.

 

Рак: Ще се убедите в силните чувства на любимия човек, привързаността на приятелите и уважението на колегите. Денят е свързан с конфликти, където намесата ви ще е решаваща. Не превишавайте правомощията си.

 

Лъв: Прекалено много работа ще имате днес, така че съобразявайте се какво обещавате. Не надценявайте способностите и възможностите си само, за да ви похвалят. Придържайте се към истината.

 

Дева: Ще се наложи да се включите в чужди дейности. Трудно ще се справите със своите собствени и ще се наложи да търсите варианти. Не приемайте покани и предложения за участие в конкурси и състезания, не сте готови.

 

Везни: Заемете се първо с административните задачи. Ще се наложи с някои от тях да пробвате няколко пъти. Близките ще проявят претенции, които на моменти може да ви се сторят неоснователни. Опитайте се да предотвратите конфликтите.

 

Скорпион: Не се престаравайте с нищо, особено с обещанията. Някой ще се опита да ви убеждава за участие в дейности, противоречащи на принципите ви. Преценете ефекта от крайния резултат.

 

Стрелец: Люшкате се между желанието за някакво макар и инцидентно развлечение и необходимостта да свършите ежедневната работа. Не рискувайте уреждайки финансови въпроси. Не прекалявайте с разходите.

 

Козирог : В две направления ще са насочени мислите ви днес: инвестиции и икономии. Не е страшно, че ще използвате малко повече средства за развлечения. По този начин ще си осигурите стабилен тонус.

 

Водолей: Спешно ще се наложи да се занимаете с организацията на някакво събитие. Идеите и най-вече навременните ви действия ще получат висока оценка. Не се главозамайвайте, съвсем скоро ще претърпите и доста остри критики.

 

Риби: Някой се нуждае от защитата ви. Или от покровителство. Ако сте оскърбили някого, то побързайте да се извините. Ако пък имате нужда от подкрепа, то мислете и за безопасността си.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 782 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X