Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 15.02.2017 г.

Овен: През по-голямата част от днешния ден ще се налага да обединявате и уравновесявате колективното мнение и действия. Спокоен ден, в който можете да изгладите личните недоразумения. Не е изключено съдебен спор да се реши във ваша полза.

 

Телец:Отстоявайте интересите си без прекалена настоятелност. Ще се занимавате предимно с чужди задължения. Не изтъквайте участието си, то и без това ще бъде забелязано и оценено.

 

Близнаци:Стабилизирането на позициите е по-важно от напредъка. Съобразявайте се с общото мнение и общите тенденции. Всеки опит да промените ситуацията ще ви създаде неприятности.

 

Рак: Ще получите заслужено висока оценка на работа, извършена преди време. С право можете да се гордеете със себе си. у дома отношенията ще са спокойни, а емоциите – положителни.

 

Лъв: Ще имате възможност да разширите влиянието и участието си, да стабилизирате позициите. Ще разполагате с нова, важна и особено полезна информация. Анализирайте постигнатото преди да се захванете с нещо ново.

 

Дева: Оптимизирайте ресурсите си и ги разпределете така, че да се подсигурите за максимално дълъг период от време. Поредица индивидуални и поединични събития ще ви помогнат да се избавите от неоснователните си съмнения.

 

Везни: Доста късметлийски ден. С каквото и да се захванете ще успеете да напреднете в рамките на предварителните си очаквания. Някой ще ви се отблагодари за оказана преди време помощ.

 

Скорпион: Чувствителни сте на тема „справедливост“. Нечия неприятност ще ви подтикне да търсите корените на събитието. Без усилие ще разкриете тайна, която лично ви интересува.

 

Стрелец: На преден план може да излязат виртуалните ви контакти. В тази връзка ще имате възможност да рекламирате собствения си бизнес или да представите професионалните постижения. Възползвайте се на всяка цена.

 

Козирог: Ще реализирате голяма част от замислите си. Действайте решително, но контролирайте проявите на честолюбие и егоизъм. Колкото сте по-екипни, толкова по-добре.

 

Водолей: Не е изключено да попаднете в някаква неудобна ситуация или в „задънена улица“ във връзка с придвижване и уреждане на документи. Успешният завършек ще се получи благодарение на многобройните ви и разнообразни контакти. Някой ще се намеси на време.

 

Риби: Настроението в е оптимистично и ще го запазите, радвайки се на чужд успех. Склонни сте да подхождате към справянето със сложни казуси леко авантюристично. Следвайте въображението, ще ви подскаже нестандартно, но правилно решение.

 

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1747 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 479 прегледа
Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X