Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 15.02.2017 г.

Овен: През по-голямата част от днешния ден ще се налага да обединявате и уравновесявате колективното мнение и действия. Спокоен ден, в който можете да изгладите личните недоразумения. Не е изключено съдебен спор да се реши във ваша полза.

 

Телец:Отстоявайте интересите си без прекалена настоятелност. Ще се занимавате предимно с чужди задължения. Не изтъквайте участието си, то и без това ще бъде забелязано и оценено.

 

Близнаци:Стабилизирането на позициите е по-важно от напредъка. Съобразявайте се с общото мнение и общите тенденции. Всеки опит да промените ситуацията ще ви създаде неприятности.

 

Рак: Ще получите заслужено висока оценка на работа, извършена преди време. С право можете да се гордеете със себе си. у дома отношенията ще са спокойни, а емоциите – положителни.

 

Лъв: Ще имате възможност да разширите влиянието и участието си, да стабилизирате позициите. Ще разполагате с нова, важна и особено полезна информация. Анализирайте постигнатото преди да се захванете с нещо ново.

 

Дева: Оптимизирайте ресурсите си и ги разпределете така, че да се подсигурите за максимално дълъг период от време. Поредица индивидуални и поединични събития ще ви помогнат да се избавите от неоснователните си съмнения.

 

Везни: Доста късметлийски ден. С каквото и да се захванете ще успеете да напреднете в рамките на предварителните си очаквания. Някой ще ви се отблагодари за оказана преди време помощ.

 

Скорпион: Чувствителни сте на тема „справедливост“. Нечия неприятност ще ви подтикне да търсите корените на събитието. Без усилие ще разкриете тайна, която лично ви интересува.

 

Стрелец: На преден план може да излязат виртуалните ви контакти. В тази връзка ще имате възможност да рекламирате собствения си бизнес или да представите професионалните постижения. Възползвайте се на всяка цена.

 

Козирог: Ще реализирате голяма част от замислите си. Действайте решително, но контролирайте проявите на честолюбие и егоизъм. Колкото сте по-екипни, толкова по-добре.

 

Водолей: Не е изключено да попаднете в някаква неудобна ситуация или в „задънена улица“ във връзка с придвижване и уреждане на документи. Успешният завършек ще се получи благодарение на многобройните ви и разнообразни контакти. Някой ще се намеси на време.

 

Риби: Настроението в е оптимистично и ще го запазите, радвайки се на чужд успех. Склонни сте да подхождате към справянето със сложни казуси леко авантюристично. Следвайте въображението, ще ви подскаже нестандартно, но правилно решение.

 

 

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 коментара | 3085 прегледа
Публикувано на: 2017-02-15 07:15:55
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 15.02.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 10 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1666 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5886 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2685 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2257 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2501 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0