Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 15.05.2018 г.

Овен: Необичайно търпеливи, уравновесени и дружелюбни сте днес. Подходящо е да обсъдите и изгладите съществуващите недоразумения. Ще е добре, ако контролирате желанието да помагате, може да бъде преценено неправилно като опит за натрапване.

 

Телец: Непривично нетърпеливи сте и хаотични. Самите вие трудно бихте спазили някакви ограничения, но непрекъснато ще призовавате останалите към ред и дисциплина. Не се захващайте с няколко дейности едновременно, непременно ще допуснете грешка.

 

Близнаци: Ще чуете критики за себе си или за работата. Не се вълнувайте твърде много. Преценете до колко са обективни и дали наистина трябва да промените нещо или става дума просто за злобни забележки. Не се връщайте към случки от миналото.

 

Рак: Ориентирайте вниманието си към недовършените задачи. За важни решения разчитайте на интуицията си. Споделете съмненията с близките и изслушайте препоръките им. Може да не ги спазите, но ще си създадете собствена тактика.

 

Лъв: Преценявайте поведението си. Целта ви днес е да не навредите на личните отношения. Ако усетите, че сте леко неспокойни, раздразнителни намалете контактите и се въздържайте от резки изказвания.

 

Дева: Ще се случат непредвидени събития на работното място. Вероятно ще се наложи да промените леко графика си, за да участвате в някаква инициатива. Не отказвайте, независимо колко сте заети. Помислете кой не би ви заместил без да създава проблеми.

 

Везни: Проявете наблюдателност и предпазливост. Ще разберете кой работи срещу вас и се опитва да ви „плете интриги“. Не реагирайте, за да не се издадете. Обърнете внимание на финансовото си положение и не прекалявайте с разходите.

 

Скорпион: За нещата, за които сте сигурни, действайте смело. За тези, за които не сте, бъдете готови за промени. Ако работата ви е самостоятелна всичко ще мине спокойно, но ако е екипна са възможни леки конфликти поради слаба заинтересованост от страна на колегите ви.

 

Стрелец: Подредете плановете си за следващите дни. Разпределете времето, отчитайки трафика или зависимостта ви от чужда воля. Проявете предпазливост по време на професионални дискусии. Предложенията ви може да предизвикат прояви на враждебност.

 

Козирог : Прегледайте вече довършени задачи. Може да откриете грешки, а може и да намерите варианти за оптимизация. Проявете благосклонност към околните. Не ги критикувайте прекалено остро. Никой не е идеален.

 

Водолей: Отстоявайте интересите си, но без прояви на агресия. Представяйте идеите си с ясен и пестелив израз. Ако сте прекалено бъбриви и подробни в обясненията събеседниците ви ще се отегчат.

 

Риби: На среща със стар приятели или бивши колеги ще се запознаете с интригуваща личност. Ще намерите много общи теми за разговор и ще спечелите доверието, а може би и подкрепа за лично ваша бизнес-инициатива.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 782 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X