Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.02.2017 г.

Овен: Изразходвайте енергията си пестеливо. Нужна ви е мотивация, за да се справите успешно с каквото и да било. Поддържайте равномерно темпо на работа.

 

Телец: Ще се занимавате с дейности, които са привличали вниманието ви в миналото. Сега ще ги видите и прецените от съвсем различен ъгъл. Може да съжалите, че изобщо сте отделяли време или пък да започнете нещата от начало.

 

Близнаци: Енергетиката ви е леко нестабилна и сте склонни да отстъпвате пред дребни затруднения. Занимавайте се предимно с рутинната си работа. Моментът не е подходящ за прилагане на каквито и да било нововъведения.

 

Рак: Действайте самостоятелно, следвайте принципите си. проявете предпазливост спрямо чужди съвети и споделен опит. За вас ще се окажат неприложими.

 

Лъв: Отделете време за уреждане на домашните и битови въпроси. Не е препоръчително да привличате вниманието. Проверявайте своята работа и не критикувайте чуждата.

 

Дева: Проявете предпазливост спрямо новите познати и новата информация. Може неумишлено да ви подведат или да ви насочат към погрешна тактика на действие. Спазвайте правилата.

 

Везни: Ще се наложи временно да отстъпите от позициите си или да действате под чуждо ръководство. Забелязвайте грешките, но не ги обсъждайте. Изчакайте по-подходящ момент.

 

Скорпион: Прекалено сте чувствителни на всякакви теми, особено ако ви засягат лично. Постарайте се да овладеете емоциите. Ако непрекъснато мислите, че сте заобиколени от врагове рано или късно ще ги превърнете в такива.

 

Стрелец: Намалете темпото и инициативата. Имате нужда от кратък отдих. Ако е възможно вземете си почивен ден и се погрижете лично за себе си в смисъл на визия и имидж.

 

Козирог: Телефонен разговор ще ви върне към неприятна случка от миналото. Отделете време за анализ на ситуацията. Много е важно да постигнете хармония със самите себе си.

 

Водолей: Буквално сте огледало на чуждото настроение. Уязвими сте от към влияние. Намалете контактите във всякакъв смисъл – както реални, така и виртуални. Имунната ви система е слаба.

 

Риби: Интуицията ви е силна. Наблюдавайте внимателно събитията около себе си и „знаците“, заложени в тях. Ще са противоречиви, а за вас е важно да се ориентирате правилно.

 

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1747 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 479 прегледа
Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X