Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.03.2017 г.

Овен: Ще сте малко по-бавни, по-инертни от обичайното си състояние. На моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Желателно е да не се захващате с дейности, изискващи бързина и сръчност.

 

Телец: Ориентирайте вниманието си към външната среда. Каквото и да се случи, постарайте се да преценявате ситуациите от различни гледни точки и да не търсите личната изгода на всяка цена.

 

Близнаци: Постарайте се на всяка цена да изпълните поетите задължения и обещания. От вас зависи да стабилизирате позициите си и не бива да пропускате момента. Работата може да ви е скучна, обаче трябва да сте старателни.

 

Рак: Проявата на силови подходи и неоснователен инат ще ви направят лоша услуга. Ако личните отношения са в криза, то ситуацията ще се задълбочи. Ако всичко е спокойно, то има ли смисъл да си създавате проблеми...

 

Лъв: Не позволявайте на никой да нарушава личната ви територия. Обмисляйте действията си самостоятелно. Оставете крайното решение за битови и семейни проблеми на близките си.

 

Дева: Не експериментирайте. Ежедневната работа няма да ви затрудни, но личните отношения може да са леко хладни, изпълнени със съмнения. Следвайте собствените си убеждения, а не чужди твърдения.

 

Везни: Много лесно ще се справите със задачи, които са ви неприятни. Настроението ви е оптимистично и сте склонни да възприемате даже неуспехите с чувство за хумор.

 

Скорпион: Не се сравнявайте с другите и не изтъквайте предимствата си при изпълнение на служебните задължения. Ще елиминирате конкурентите, ако съхраните съмишлениците.

 

Стрелец: Ще е много по-добре, ако останете на заден план и не натрапвате присъствието си. Част от задачите може да ви се сторят прекалено сложни и да ви смутят. Не губете самообладание, ако искате да се справите.

 

Козирог:Спокойното начало на деня може да приспи вниманието ви. Проявете наблюдателност и ако забележите, че събитията не отговарят на първоначалните ви очаквания анализирайте фактите по-обстойно.

 

Водолей: Не си поставяйте предварителни ограничения. Съобразявайте се с обстановката и действайте гъвкаво. Ако прецените, че не е по силите ви, то потърсете съдействие.

 

Риби: Следвайте интуицията си. Ще намерите правилното решение, стига да не надценявате възможностите си и да знаете на кого да заложите.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 2 гласа | 6 точки | 1 коментара | 2954 прегледа
Публикувано на: 2017-03-16 07:38:41
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.03.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 10 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1661 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5878 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2678 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2253 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2493 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0