Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.04.2017 г.

Овен: Непредвидено събитие ще окаже влияние върху убежденията и ще ви помогне да преодолеете съмненията си. Не споделяйте принципите си, няма да получите очакваното одобрение.

 

Телец: Зависими сте от ситуацията или от някого. Търсете компромисни решения и бъдете готови да отложите част от намеренията си. На ясно сте с целите, но не и с начина за реализация.

 

Близнаци: Съществуват предпоставки за неприятни изненади, които в една или друга степен ще ви развалят празника. Не взимайте случващото се твърде на вътре и твърде на сериозно. Ситуацията много скоро ще се промени.

 

Рак: Довършете започнатото. Усещането за добре свършена работа ще ви зареди с оптимизъм. Проявете разбиране към желанията на близките си и се постарайте да не ги ограничавате или контролирате.

 

Лъв:  Подредете приоритетите и разчитайте на опита си. От вас зависи дали да се поддадете на изкушение или да запазите предварително избраната си тактика за действие. Контролирайте разходите.

 

Дева: Съчетавайте желанията с възможностите си. Важно е да си създадете ясна линия на действие и да реагирате обосновано. Някой от близките може да постави търпението ви на сериозно изпитание.

 

Везни: Ако не се изисква прякото ви участие в дадена дейност, то не се намесвайте. Ситуацията ще е динамична, ще имате възможност да обсъдите сериозен въпрос с близките си на тема бизнес или професионални задължения.

 

Скорпион: Подчинявайте разходите на разума, а не на емоциите. отнасяйте се грижливо към финансите си. Залагайте на качеството, а не на количеството.

 

Стрелец: Контролирайте поведението и преценявайте изказванията си. Вероятно ще се наложи да се заемете с организацията на някакво събитие. Постарайте се да комбинирате различните предложения.

 

Козирог: Ще се наложи да преодолеете затруднение, свързано с пътуване или лоша организация на конкретен процес. Проявете решителност. Ще се справите, ако не се съмнявате в себе си и не позволявате да ви манипулират.

 

Водолей: Ще се случи някакво произшествие, в което може и да не участвате пряко, но ви окаже дълбоко въздействие. Мисълта, че природата е по-силна от вас едва ли ще ви окуражи, но пък ще ви накара да преценявате събитията по-реалистично.

 

Риби: Ако искате да подобрите ежедневието си не трябва да се оставяте на течението да ви носи. Анализирайте собствените си позиции, отървете се от всичко старо, което ви пречи. Изразявайте мнението си откровено.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 коментара | 3259 прегледа
Публикувано на: 2017-04-16 08:32:32
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.04.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 10 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1673 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5894 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2693 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2264 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2509 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0