Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.04.2017 г.

Овен: Непредвидено събитие ще окаже влияние върху убежденията и ще ви помогне да преодолеете съмненията си. Не споделяйте принципите си, няма да получите очакваното одобрение.

 

Телец: Зависими сте от ситуацията или от някого. Търсете компромисни решения и бъдете готови да отложите част от намеренията си. На ясно сте с целите, но не и с начина за реализация.

 

Близнаци: Съществуват предпоставки за неприятни изненади, които в една или друга степен ще ви развалят празника. Не взимайте случващото се твърде на вътре и твърде на сериозно. Ситуацията много скоро ще се промени.

 

Рак: Довършете започнатото. Усещането за добре свършена работа ще ви зареди с оптимизъм. Проявете разбиране към желанията на близките си и се постарайте да не ги ограничавате или контролирате.

 

Лъв:  Подредете приоритетите и разчитайте на опита си. От вас зависи дали да се поддадете на изкушение или да запазите предварително избраната си тактика за действие. Контролирайте разходите.

 

Дева: Съчетавайте желанията с възможностите си. Важно е да си създадете ясна линия на действие и да реагирате обосновано. Някой от близките може да постави търпението ви на сериозно изпитание.

 

Везни: Ако не се изисква прякото ви участие в дадена дейност, то не се намесвайте. Ситуацията ще е динамична, ще имате възможност да обсъдите сериозен въпрос с близките си на тема бизнес или професионални задължения.

 

Скорпион: Подчинявайте разходите на разума, а не на емоциите. отнасяйте се грижливо към финансите си. Залагайте на качеството, а не на количеството.

 

Стрелец: Контролирайте поведението и преценявайте изказванията си. Вероятно ще се наложи да се заемете с организацията на някакво събитие. Постарайте се да комбинирате различните предложения.

 

Козирог: Ще се наложи да преодолеете затруднение, свързано с пътуване или лоша организация на конкретен процес. Проявете решителност. Ще се справите, ако не се съмнявате в себе си и не позволявате да ви манипулират.

 

Водолей: Ще се случи някакво произшествие, в което може и да не участвате пряко, но ви окаже дълбоко въздействие. Мисълта, че природата е по-силна от вас едва ли ще ви окуражи, но пък ще ви накара да преценявате събитията по-реалистично.

 

Риби: Ако искате да подобрите ежедневието си не трябва да се оставяте на течението да ви носи. Анализирайте собствените си позиции, отървете се от всичко старо, което ви пречи. Изразявайте мнението си откровено.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1747 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 479 прегледа
Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X