Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.04.2018 г.

Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.

 

Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да следвате точни указания. Не бъдете прекалено категорични и се съобразявайте пред кого какво говорите. Изказванията ви може да бъдат предадени твърде изопачено и да си създадете неприятности.

 

Близнаци: Участвайте в общите дискусии и изслушвайте търпеливо мненията на присъстващите. Ще се справите с поредица важни въпроси, ако проявите инициатива и не пренебрегвате чуждия опит. Анализирайте навиците си, има нещо, което ви вреди.

 

Рак: Подредете си графика и бъдете внимателни. Прегледайте важните вещи и документи, които трябва да вземете със себе си, особено ако предстоят отговорни срещи. Не закъснявайте, отчитайте влиянието на трафика. Настроението ви е неустойчиво и няма смисъл да си го разваляте от дребни несполуки.

 

Лъв: Част от събитията или реакциите на околните ще са лишени от всякаква логика и може да ви ядосат или поне разтревожат, да ви създадат усещане за несигурност. Следвайте интуицията си, ще ви подскаже как да се справите със ситуацията. Обстановката постепенно ще се успокои и ще успеете да отхвърлите рутинните задачи. Може да ви изненадат с мил подарък, цвете или лакомство.

 

Дева: Предприемчиви сте и ще се справите с нечий опит да ви провокира и навреди на авторитета ви. Не прибягвайте до саморазправа. Правилната тактика е да направите събитието публично достояние и да дадете възможност на околните да изразят мнението си, то ще е във ваша полза.

 

Везни: Доста професионални дискусии ще се провеждат днес на работното ви място. Темите ще са известни предварително, ще имате възможност да издирите актуална информация. Бъдете конкретни, ако искате да напреднете.

 

Скорпион: Неспокойни сте и неуверени. Безпокоят ви доста въпроси, но не знаете как и с кого да ги споделите, за да обсъдите съмненията си. Осигурявайте си регулярни кратки почивки през равни интервали от време, за да можете да обмислите направеното и предстоящото. Не позволявайте да ви пришпорват.

 

Стрелец: Общителни сте, в известна степен любопитни и предразполагащи към откровение. Събеседниците ви днес ще са склонни да споделят с вас съкровените си тайни. Т ези разговори може и да ви обезпокоят, осъзнавайки че някой от приятелите ви е в беда. Податливи сте на влияние, не обсъждайте финансовите си проблеми.

 

Козирог : Най-важното днес е да успеете да прецените правилно задачите си. Работа, която подценявате може да ви отнеме много време и да ви принуди да промените графика си изцяло. Търсете сътрудничество, за да спазите сроковете си и не пренебрегвайте детайлите.

 

Водолей: Сравнително резултатен ден. Първо въведете ред около себе си, а след това се заемете с дейности, които преди време сте отложили. Този път ще се справите без затруднения. След обед ще се наложи да отделите време за семейни или домашни задължения.

 

Риби: Ще ви предложат да се включите в изпълнението на задача, която преценявате като губене на време. Не отказвайте, но и не давайте идеи, заемете пасивна позиция. Идеите ви може и да са оригинални, обаче останалите членове на екипа ще се окажат неподготвени и отговорността ще падне изцяло върху вас, което в случая не ви е нужно.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

хороскоп, Хороскоп за Април, Хороскоп за Април 2018, Хороскопи  2018,

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 812 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X