Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.05.2018 г.

Овен: Настроението ви е оптимистично. Днес можете да се захванете със задачи, които са ви трудни. Комбинацията на опит и ентусиазъм ще ви подскаже верния начин. Въздържайте се от забележки по поведението на близките си.

 

Телец: Прекалено сте доверчиви и в състояние да оставите собствените си занимания, за да помогнете на някого. Разпределете времето си оптимално и не очаквайте благодарност. Може би няма да направите онова, което очакват от вас и ще се стигне до размяна на неприятни реплики.

 

Близнаци: Не че всичко ще се случва „като по учебник“, но денят ще е сравнително спокоен. Ще успеете да изпълните набелязаните задачи и да отделите време за нещо лично, което от известно време изпълва мислите ви. Не се стресирайте от затрудненията, на които се натъквате, временни са.

 

Рак: Ще попаднете в някои неприятни, неясни или неудобни ситуации. Запазете спокойствие и не се поддавайте на чужди внушения. Реагирайте с усмивка, чувство за хумор или мълчание. Ще неутрализирате отрицателните последствия.

 

Лъв: Ще се справите с професионалните си задачи и ще стабилизирате позициите си. Не настоявайте на своето и не се разправяйте за дреболии. Отстоявайте интересите си прагматично, без емоции. Ще постигнете целите си.

 

Дева: Няма да разполагате с достатъчно време за всички задачи, които ви поставят днес. Изберете си подходящи сътрудници и просто от време на време проверявайте резултатите им. Не отказвайте присъствие на професионална дискусия, ако ви поканят.

 

Везни: Някой ще намери във ваше лице добър слушател и ще ви занимае с „революционните“ си идеи. Не се въодушевявайте твърде много и в никакъв случай не се ангажирайте финансово. Ситуацията не е такава, каквато ви я представят.

 

Скорпион: В началото на деня може да установите, че задачите ви са повече от първоначално набелязаните. Запазете темпото и не бързайте да се захващате за онези, за които нямате ясна схема на работа. Скоро ще установите, че част от тях изобщо отпада и ще се успокоите.

 

Стрелец: Заниманията ви ще са в рамките на рутинното и още в първата половина от деня може да усетите силно отегчение. Разпределете почивките и намалете контактите, за да не допуснете грешка, която ще ви изнерви още повече. За ваш късмет, вечерта може да ви поканят на парти с приятели, където ще възстановите доброто си настроение.

 

Козирог : Отделете малко време и подредете задачите за близкото бъдеще. Така ще разберете дали ви е нужно съдействие и от кого можете да го получите. Ще установите и дали са ви необходими допълнителни финанси. За сега се въздържайте от инвестиции.

 

Водолей: Заемете се с онова, което ви е най-трудно или което преди известно време по някакви причини сте отложили. Всички с удоволствие ще ви помагат, ако не сте прекалено придирчиви. Не прекалявайте с „оригиналните“ предложения, не всеки може да мисли толкова бързо.

 

Риби: Социалните и неформалните контакти ще са интензивни и ще ангажират вниманието ви. На работното място е препоръчително да се занимавате с познати дейности. В свободното време помислете как най-ефективно ще реализирате творческите си търсения.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 782 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X