Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 16.08.2017 г.

Овен: Не разчитайте на случайността, постарайте се да предвидите влиянието на обективните фактори върху очакваните резултати. Много е важно с каква информация разполагате и до колко е приложима за конкретната ви работа. Ще получите интересни новини от далече.

 

Телец: Възползвайте се от възможността да възстановите контактите с приятели, с които не сте общували от доста време. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления или старо задължение. Избягвайте прибързани решения в любовната сфера.

 

Близнаци: Ще имате възможност да демонстрирате талантите и способностите си. Ако искате да впечатлите аудиторията, то анализирайте детайлите и използвайте всички възможности, приложими във вашата сфера на изява. Напрежението може да предизвика раздразнителност и да рефлектира в семейни конфликти.

 

Рак: Не тръгвайте на път, ако не е наложително. Намалете контактите, телефонните разговори, работата по общи проекти. Дистанцирайте се, ако хората от обичайното ви обкръжение коментират чужди тайни. По-добре е да отклоните покана за любовна среща.

 

Лъв:  Занимайте се първо с лесните задачи, с които ще се справите бързо. Ако знаете, че някой от приятелите ви има нужда от помощ не чакайте да ви потърси, обадете се първи. Ще получите мил подарък или дребна печалба от моментна лотария за радост от днешния ви ден.

 

Дева: Много е вероятно да ви поканят на важна среща, която не влиза в днешния ви график. Погрижете се за външния си вид. Ще имате възможност да блеснете с професионализма си, но трудно ще намерите общ език с противниците и конкурентите. Положителен резултат е, че ще стабилизирате позициите си.

 

Везни: Социалните контакти едва ли биха ви затруднили, но ще постигнете много по-добри резултати, ако действате самостоятелно. Случайни новини ще ви провокират да потърсите информация за непознати територии, обичаи или култури. Не е желателно да общувате с непознати.

 

Скорпион: Мислите и чувствата ви са в противовес. Ще преодолеете затрудненията, ако заложите на логиката и интелекта си. Въздържайте се от остри спорове, не рискувайте с дейности, където конкуренцията ви със сигурност е по-силна. Осигурете си спокойна обстановка с тиха музика за възстановяване на силите и стабилизиране на енергетиката.

 

Стрелец: Обстановката на работното място ще е леко напрегната. Задачите няма да са сложни, но ви липсва мотивация и едва ли ще ги изпълните по най-добрия начин. Ако блъфирате може да подкопаете авторитета си.

 

Козирог:Ориентирайте усилията си към познати занимания. Ще ви е трудно да усвоите и приложите нова информация, паметта ви днес не е в най-добрата си форма. Ако се налага да пътувате подгответе багажа и документите си старателно и избягвайте конфликтите с непознати.

 

Водолей: В процеса на работа може да попаднете в „задънена улица“, да ви липсва идея за продължение или за евентуалния краен резултат. При подобни обстоятелства е по-добре да спрете и да не насилвате събитията. Проявете съчувствие към грижите на близките си. Добрата дума лекува по-бързо от скъпо лекарство.

 

Риби: Ще ви възложат задача, която може леко да ви обърка. Ако подбирате сътрудници, то убедете се, че са достатъчно квалифицирани. Не се ентусиазирайте твърде много, ще допуснете грешки, ако надценявате възможностите си. Използвайте прилаганите до момента и доказали ефективността си тактики.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1747 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 479 прегледа
Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X