Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 17.02.2017 г.

Овен: Нищо няма да е каквото изглежда. Следвайте интуицията си. не се доверявайте на очевидното, търсете информация по-задълбочено.

 

Телец: Намалете темпото и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Рано е да споделяте и обсъждате идеите си, събеседниците няма да ви разберат. Въздържайте се от спонтанни реакции.

 

Близнаци: Изглежда странно, но настроението ви е по-скоро песимистично и реакциите – забавени. Не се вторачвайте в дреболии. За препоръчване е да отложите важните срещи и разговори и да се занимавате с добре познати дейности.

 

Рак: Занимайте се с кореспонденцията си и с подреждане на документите. Не налагайте мнението си, дори да се чувствате напълно сигурни в твърденията си. Обстановката у дома може да е леко конфликтна.

 

Лъв: Проявете предпазливост. Не е желателно да обсъждате теми, които са ви трудни или се чувствате не достатъчно подготвени. Част от днешните събития няма да ви харесат. Помислете дали не е време да промените начина си на работа.

 

Дева: По-добре е да не планирате интензивни срещи или служебно пътуване днес. Ако все пак се налага и няма как да промените обстоятелствата, то подгответе се за изненади. Впечатлителни сте и част от събитията може да ви засегнат по неприятен начин.

 

Везни: Ще е трудно, дори невъзможно да въздействате върху събитията. Постарайте се да следвате общата тенденция и да не участвате в публични изяви или спорове. Не приемайте обикновените жестове на внимание за нещо повече от проява на добро възпитание.

 

Скорпион: Лошите навици ще ви изиграят лоша шега. В желанието си да поддържате добро настроение и да проявите чувство за хумор може да оскърбите човек, на когото държите. Обмисляйте внимателно думите и реакциите си.

 

Стрелец: Ще разкриете или ще ви споделят тайна. Не се доверявайте преди да сте проверили информацията. Има някаква уловка, която може да ви създаде затруднения.

 

Козирог: Не разчитайте на чужди съвети или на чужд опит. Най-вероятно няма да пасне с вашия казус. Съчетавайте мислите и чувствата. Няма причини да не стигнете до правилното заключение.

 

Водолей: Мислите ви са доста разпилени. Моментът не е подходящ за усвояване на нова информация. Разностранните интереси може да попречат на контактите ви. Трудно ще намерите общ език със събеседниците си.

 

Риби: Контактите ще са интензивни и ще ви отнемат както време, така и енергия. Не е изключено да се разочаровате от приятел. Причината е, че очаквате твърде много, а всеки има своите грижи.

 

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1747 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 479 прегледа
Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X