Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 17.08.2017 г.

Овен: Въздържайте се от крайности. Фактът, че не одобрявате чуждото мнение съвсем на го прави погрешно. Да сте откровени не значи да сте нападателни. Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Ще се снабдите с нова материална придобивка.

 

Телец: Ще получите резултати от предишна дейност, които ще се окажат различни от предположенията ви, при това в положителен аспект. Знанията и инициативата ви ще получат висока оценка. Не са изключени конфликти, свързани с чужда собственост.

 

Близнаци: Стар приятел ще ви помогне да се справите с някаква неизвестност, тайна, скрити мотиви, причини за конкретно събитие. Ако искате да напреднете с инициативите си избягвайте острите спорове. Не бързайте с избора на вариант, за който не разполагате с достатъчно информация.

 

Рак: Търсете нестандартни решения на сложните казуси. Едно от условията за напредък е добрата координация на екипа в съчетание с коректни делови връзки. Не отричайте непознатото, ще навредите на позициите си.

 

Лъв:  Ако не получавате очаквания резултат, то прегледайте подробностите още веднъж. Може би ви липсва нужната информация или нямате достатъчно варианти. Възползвайте се от чуждия опит. Ще стигнете до финала скоростно и при минимални усилия. Време е да се преборите с вредните навици.

 

Дева: Може да ви обземе спонтанно желание да си организирате някакво пътешествие. Направете го, в случай че има възможност. Ако пък не може, то създайте си някакво друго развлечение без екстремни и хазартни нюанси. С обичайните занимания няма да имате проблеми.

 

Везни: С помощта на приятел ще се измъкнете от някаква много неприятна ситуация. Отклонете поканата за любовна среща. Настроението ви е оптимистично, но това не означава, че трябва да общувате със случайни личности. Мислете за бъдещето и действайте самостоятелно.

 

Скорпион: Задълженията ви може да са повече от обикновено. Ще спестите време, ако намерите начин да автоматизирате някои дейности. Ще се справите задоволително, но едва ли ще получите допълнителни финансови постъпления. Личните преживявания ще са необичайни.

 

Стрелец: Придържайте се към принципите си, за да не навредите на собствените си позиции. Ще реализирате замислите си, ако комбинирате опита с аналитичното мислене. Не си струва да правите компромиси, от които ще загубите самоуважение или няма да се чувствате на мястото си.

 

Козирог:Не се занимавайте с въпроси, свързани със собственост и имущество. Бъдете внимателни при работа с документи, отчети, анализи, проучвания. Обръщайте внимание на детайлите, особено ако се свързани с дългосрочни инвестиции.

 

Водолей: Податливи сте на влияние и е желателно да ограничите контактите си във възможно най-тесен кръг. Не давайте пари на заем и не започвайте нови проекти, изискващи съучастие. Опитайте се да проучите характеристиката на конкурентите си преди да се противопоставите открито.

 

Риби: Професионализмът и старанието ви ще получат предполагаемия финансов еквивалент. Ще сте много по-ангажирани от обикновено, но това ще ви мотивира да си създадете стройна организация, за да се справите. Усещането за умора ще е съпроводено и с удовлетворение от постигнатите резултати.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 3307 прегледа
Публикувано на: 2017-08-17 07:20:45
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 17.08.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 10 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1661 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5878 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2678 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2253 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2495 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0