Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 17.08.2017 г.

Овен: Въздържайте се от крайности. Фактът, че не одобрявате чуждото мнение съвсем на го прави погрешно. Да сте откровени не значи да сте нападателни. Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Ще се снабдите с нова материална придобивка.

 

Телец: Ще получите резултати от предишна дейност, които ще се окажат различни от предположенията ви, при това в положителен аспект. Знанията и инициативата ви ще получат висока оценка. Не са изключени конфликти, свързани с чужда собственост.

 

Близнаци: Стар приятел ще ви помогне да се справите с някаква неизвестност, тайна, скрити мотиви, причини за конкретно събитие. Ако искате да напреднете с инициативите си избягвайте острите спорове. Не бързайте с избора на вариант, за който не разполагате с достатъчно информация.

 

Рак: Търсете нестандартни решения на сложните казуси. Едно от условията за напредък е добрата координация на екипа в съчетание с коректни делови връзки. Не отричайте непознатото, ще навредите на позициите си.

 

Лъв:  Ако не получавате очаквания резултат, то прегледайте подробностите още веднъж. Може би ви липсва нужната информация или нямате достатъчно варианти. Възползвайте се от чуждия опит. Ще стигнете до финала скоростно и при минимални усилия. Време е да се преборите с вредните навици.

 

Дева: Може да ви обземе спонтанно желание да си организирате някакво пътешествие. Направете го, в случай че има възможност. Ако пък не може, то създайте си някакво друго развлечение без екстремни и хазартни нюанси. С обичайните занимания няма да имате проблеми.

 

Везни: С помощта на приятел ще се измъкнете от някаква много неприятна ситуация. Отклонете поканата за любовна среща. Настроението ви е оптимистично, но това не означава, че трябва да общувате със случайни личности. Мислете за бъдещето и действайте самостоятелно.

 

Скорпион: Задълженията ви може да са повече от обикновено. Ще спестите време, ако намерите начин да автоматизирате някои дейности. Ще се справите задоволително, но едва ли ще получите допълнителни финансови постъпления. Личните преживявания ще са необичайни.

 

Стрелец: Придържайте се към принципите си, за да не навредите на собствените си позиции. Ще реализирате замислите си, ако комбинирате опита с аналитичното мислене. Не си струва да правите компромиси, от които ще загубите самоуважение или няма да се чувствате на мястото си.

 

Козирог:Не се занимавайте с въпроси, свързани със собственост и имущество. Бъдете внимателни при работа с документи, отчети, анализи, проучвания. Обръщайте внимание на детайлите, особено ако се свързани с дългосрочни инвестиции.

 

Водолей: Податливи сте на влияние и е желателно да ограничите контактите си във възможно най-тесен кръг. Не давайте пари на заем и не започвайте нови проекти, изискващи съучастие. Опитайте се да проучите характеристиката на конкурентите си преди да се противопоставите открито.

 

Риби: Професионализмът и старанието ви ще получат предполагаемия финансов еквивалент. Ще сте много по-ангажирани от обикновено, но това ще ви мотивира да си създадете стройна организация, за да се справите. Усещането за умора ще е съпроводено и с удовлетворение от постигнатите резултати.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1747 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 479 прегледа
Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X