Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 20.08.2017 г.

Овен: Дайте воля на чувствата си. Споделете ги искрено. Както положителните, така и отрицателните. Ако събеседниците са ви достатъчно близки те ще ви разберат. Ако не ви разберат, значи е по-добре да прекратите отношенията си. В случай, че сте решили да усвоите нещо ново, то направете го под подходящо ръководство.

 

Телец: Отделете време за родителите си или по-възрастни роднини. Ще се убедите, че не е било напразно. Обсъждайки проблемите си с тях ще можете да се възползвате от опита им. Не е изключено да получите полезен подарък.

 

Близнаци: Ако се занимавате с нещо ново и непознато, то полезната тактика ще е да заложите на личните си умения и таланти. Може да допуснете грешки, но отговорността ще си е изцяло ваша и няма да предизвика конфликти. При всички случаи отделете време за събиране и обобщаване на необходимата ви информация.

 

Рак: Разговор с близък ще ви насочи към причините за преживяна преди време неприятност. Ще свържете логически фактите и ще се сетите кой или какво ви е попречило да реализирате замислите си. На преден план може да излезе въпрос, свързан с чуждо имущество.

 

Лъв:  Ще ви поискат сметка за неизпълнено обещание или недовършена задача. Вие знаете какви са причините, опитайте се да ги обсъдите в спокойна обстановка и да предоговорите позициите си. Не се съмнявайте в собствените способности, а в чуждите внушения.

 

Дева:Използвайте и малкото свободно време, с което разполагате конструктивно. Анализирайте изминалите събития и си създайте ясен график за предстоящите. Връзката минало-бъдеще ще ви помогне да прецените дали не е време да се върнете към „стари теми“, да ги довършите или усъвършенствате.

 

Везни: Доверете си на приятелите, които ще ви поканят да споделите с тях импровизирано пътешествие. Не отказвайте, не се опасявайте от изненадите, защото ще са приятни. Ще се запознаете с представители на друг етнос или култура, а преживяванията ще са екзотични.

 

Скорпион: Систематизирайте целите си и помислете за причините, които не са ви позволили да реализирате част от тях. Преценката ви за част от обективните обстоятелства е илюзорна. Възприемате враждебно личности, от чиято помощ бихте могли да се възползвате. Не е късно да направите съответните корекции в поведението си.

 

Стрелец: Неформална среща с непознати, присъстващи в широка компания ще ви накара да се замислите за квалификацията си и за възможностите да я повишите. Прегледайте всички отправени оферти, но не бързайте с окончателното си решение. Романтичните отношения ще ви доставят истинско удоволствие.

 

Козирог:Използвайте този ден за възстановяване на енергетиката, възстановяване на силите и укрепване на здравето си. Излезте сред природата, осигурете си предпочитана, при това камерна компания. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и високи децибели.

 

Водолей: Общителни сте и имате нужда от сътрудничество. Едва ли ще се занимавате с някакви сериозни дейности, но при всички случаи ще имате възможност да ги обсъдите с личности, чието мнение ви интересува. Може да не стигнете до окончателни заключения, но поне ще си изградите ясна тактика да действие.

 

Риби: В рамките на обичайните си занимания ще се убедите колко много близките разчитат на вас и във физически, и в духовен аспект. Включете се в задачите им както и до колкото ви е възможно. Дори присъствието ви ще е достатъчно, за да ги окуражи.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1747 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 479 прегледа
Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X