Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 20.08.2017 г.

Овен: Дайте воля на чувствата си. Споделете ги искрено. Както положителните, така и отрицателните. Ако събеседниците са ви достатъчно близки те ще ви разберат. Ако не ви разберат, значи е по-добре да прекратите отношенията си. В случай, че сте решили да усвоите нещо ново, то направете го под подходящо ръководство.

 

Телец: Отделете време за родителите си или по-възрастни роднини. Ще се убедите, че не е било напразно. Обсъждайки проблемите си с тях ще можете да се възползвате от опита им. Не е изключено да получите полезен подарък.

 

Близнаци: Ако се занимавате с нещо ново и непознато, то полезната тактика ще е да заложите на личните си умения и таланти. Може да допуснете грешки, но отговорността ще си е изцяло ваша и няма да предизвика конфликти. При всички случаи отделете време за събиране и обобщаване на необходимата ви информация.

 

Рак: Разговор с близък ще ви насочи към причините за преживяна преди време неприятност. Ще свържете логически фактите и ще се сетите кой или какво ви е попречило да реализирате замислите си. На преден план може да излезе въпрос, свързан с чуждо имущество.

 

Лъв:  Ще ви поискат сметка за неизпълнено обещание или недовършена задача. Вие знаете какви са причините, опитайте се да ги обсъдите в спокойна обстановка и да предоговорите позициите си. Не се съмнявайте в собствените способности, а в чуждите внушения.

 

Дева:Използвайте и малкото свободно време, с което разполагате конструктивно. Анализирайте изминалите събития и си създайте ясен график за предстоящите. Връзката минало-бъдеще ще ви помогне да прецените дали не е време да се върнете към „стари теми“, да ги довършите или усъвършенствате.

 

Везни: Доверете си на приятелите, които ще ви поканят да споделите с тях импровизирано пътешествие. Не отказвайте, не се опасявайте от изненадите, защото ще са приятни. Ще се запознаете с представители на друг етнос или култура, а преживяванията ще са екзотични.

 

Скорпион: Систематизирайте целите си и помислете за причините, които не са ви позволили да реализирате част от тях. Преценката ви за част от обективните обстоятелства е илюзорна. Възприемате враждебно личности, от чиято помощ бихте могли да се възползвате. Не е късно да направите съответните корекции в поведението си.

 

Стрелец: Неформална среща с непознати, присъстващи в широка компания ще ви накара да се замислите за квалификацията си и за възможностите да я повишите. Прегледайте всички отправени оферти, но не бързайте с окончателното си решение. Романтичните отношения ще ви доставят истинско удоволствие.

 

Козирог:Използвайте този ден за възстановяване на енергетиката, възстановяване на силите и укрепване на здравето си. Излезте сред природата, осигурете си предпочитана, при това камерна компания. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и високи децибели.

 

Водолей: Общителни сте и имате нужда от сътрудничество. Едва ли ще се занимавате с някакви сериозни дейности, но при всички случаи ще имате възможност да ги обсъдите с личности, чието мнение ви интересува. Може да не стигнете до окончателни заключения, но поне ще си изградите ясна тактика да действие.

 

Риби: В рамките на обичайните си занимания ще се убедите колко много близките разчитат на вас и във физически, и в духовен аспект. Включете се в задачите им както и до колкото ви е възможно. Дори присъствието ви ще е достатъчно, за да ги окуражи.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 2062 прегледа
Публикувано на: 2017-08-20 07:51:11
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 20.08.2017 г.
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1745 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-04-01 08:31:37 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2734 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0