Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 26.02.2018 г.

Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.

 

Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.

 

Близнаци: Подхождайте към затрудненията разумно, а не емоционално. Някой ще ви съобщи окуражаващи новини, свързани с професионалното ви развитие. Не се ентусиазирайте твърде много, ще се натъкнете на непредвидени спънки.

 

Рак: Не се захващайте с прекалено много неща едновременно. Идеи не ви липсват, но информацията, с която разполагате е доста оскъдна. Отделете време за проучване на възможностите преди да стартирате какъвто и да било проект.

 

Лъв:  Подхождайте към задачите си последователно и целенасочено. Ще разкриете чужда тайна, която може да ви развали настроението. Потърсете деликатен начин да проверите информацията, с която разполагате.

 

Дева: Хората от обичайното ви обкръжение може да реагират твърде нервно и необмислено на дребни неприятности. В състояние сте да успокоите обстановката и да вземете инициативата в свои ръце. Не се натоварвайте с чужди отговорности.

 

Везни: Действайте предпазливо. Преценявайте внимателно фактите. Не рискувайте с финанси и имоти. Прекалено сте доверчиви, а неприятностите може би ще дойдат от роднини.

 

Скорпион: Ще се случат промени, свързани с организацията на работното място или работните процеси. Убедителни сте и околните ще приемат с радост всички ваши предложения. Моментът е подходящ и за уреждане на лични отношения, така че помислете до колко можете да се възползвате.

 

Стрелец: Ще се опитат да ви натоварят с твърде много отговорности. Помислете внимателно до къде ще ви стигнат силите и реагирайте гъвкаво. Вариантите са различни, но най-изгодно за вас ще е, ако си издействате удължаване на сроковете.

 

Козирог:Първоначално може да ви се стори, че трудно ще се ориентирате в обстановката, защото на работното място буквално всеки ще се опитва да отстоява собствените си принципи. Запазете спокойствие и изчакайте. Много скоро около вас ще се оформи група, готова да следва концепциите ви.

 

Водолей: Дистанцирайте се от всеки, който се опитва да ви губи времето с проблемите си. Ориентирайте усилията си изцяло към собствените задължения. Имате възможност както да напреднете с текущата работа, така и да подобрите някои стари резултати.

 

Риби: Енергетиката ви е стабилна, а идеите – интересни. Днес буквално ще изпъкнете на фона на общото безразличие. Ще постигнете успехи, но независимо от всичко е желателно да не се „набивате на очи“.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

хороскоп, Хороскоп за Февруари, Хороскоп за Февруари 2018, Хороскопи  2018,

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 784 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 289 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X