Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 26.11.2018 г.

Овен: Началото на седмицата може да не е твърде вдъхновяващо. Не се надявайте на вълнуващи емоции днес. Приятните преживявания, до колкото ги има, ще са свързани със семейството или с новини от много близки приятели. Мисълта, че някой се радва на успех ще ви окуражи.

 

Телец: Прекалено сте отзивчиви и някой ще се опита да се възползва от толерантността ви. при това става дума не за близък, а за човек с когото не общувате твърде често – съсед, бивш колега, далечен роднина. Не приемайте твърде лично чуждите оплаквания, интуицията ще ви подскаже правилната реакция.

 

Близнаци: Твърде лесно ще преодолеете някакъв финансов, битов или делови проблем. Успехът ще ви заблуди, че можете да разчитате предимно на късмет. Не залагайте на случайности и не се захващайте с рискови сделки, защото ще претърпите сериозни загуби.

 

Рак: Съчетайте принципите с интуицията си по време на контакти с нови бизнес-партньори или колеги. Не разчитайте на симпатиите им а на опита и професионализма си. В семейните отношения бъдете отстъпчиви и свикнете с мисълта, че ще се наложи да направите някои компромиси.

 

Лъв: Проявете старание по довършването на вече започнати проекти и не започвайте нови. Ако има обективни причини за забавяне на работата ви, като законови пречки или проблеми с държавната администрация, потърсете квалифицирана помощ, а не случайни източници.

 

Дева: Резултатите от екипна работа, на колектива в който участвате ще получат висока оценка. От една страна ще ви е приятно, че сте направили нещо полезно, но от друга усещането, че делите похвалите с някой друг, леко ще ви демотивира. Овладейте емоциите с идеята да запазите добрите отношения.

 

Везни: Ще се натъкнете на затруднения точно там, където се чувствате най-силни. Не се отказвайте, просто реагирайте гъвкаво и променете тактиката или попълнете празнотите в познанията си. За решаване на медицински или емоционален проблем търсете съдействие от семейството.

 

Скорпион: Някой ще се опита да спечели вниманието ви, споделяйки „страхотна“ идея за печеливш бизнес. Не се ентусиазирайте твърде много. Помислете на какви „подводни камъни“ бихте могли да се натъкнете и уточнете всички подробности преди да инвестирате.

 

Стрелец: Прекалено сте чувствителни както на положителни, така и на отрицателни въздействия. Всяка чута дума може да ви усмихне или нарани. От друга страна сте в състояние да забележите детайли, които за останалите остават скрити. Подходящ момент да коригирате някои свои стари грешки.

 

Козирог : Изразходвайте силите си равномерно. Не се захващайте за дреболии, с които само ще си губите времето. Опитайте се днес да създадете баланс между прецизност и творчество. Само по този начин ще реализирате замислите си.

 

Водолей: Не е подходящо да се заемате с нови дейности само, защото ви звучат интересно или защото текущите са ви скучни. Не е подходящо също така да създавате нови връзки от чисто любопитство. И едното, и другото съвсем скоро ще е свързано с материални или душевни загуби.

 

Риби: Не си налагайте прекалено интензивно темпо на работа и не залагайте на външни стимули. Правете нещата по собствено убеждение и без да очаквате одобрението на околните. Настроението ви е нестабилно и резултатите ви ще са по-добри, ако се изолирате от външни влияния.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X