Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 27.03.2018 г.

Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.

 

Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношенията към по-интимни. Реагирайте разумно. Помислете за съществуващата си връзка или за степента на бизнес обвързаност. Идеята да смесите деловите отношения с любовни може да се окаже доста вредна.

 

Близнаци: Ситуацията ще е доста динамична и е вероятно да се наложи да оставите на заден план личните задачи за сметка на професионалните. Всичко, което ви възлагат ще бъде представяно като спешно и неотложно, но реално приоритетите ще са доста по-различни. Следвайте собствената си преценка.

 

Рак: Не се учудвайте, ако се усещате неспокойни, леко напрегнати и не ви свърта на едно място. Организирайте работата си така, че да се движите по-често или да излизате на чист въздух през равни интервали от време. Желателно е също да хапвате по малко, но често. До вечерта ще се почувствате по-уверени в себе си.

 

Лъв: Обмисляйте и обсъждайте днешните си задачи внимателно. Някой може да се опита да ви навреди, да ви разсейва или да ви принуди да бързате. Реагирайте твърдо, следвайте принципите си.

 

Дева: Обстановката около вас на моменти може да се окаже доста напрегната от предизвикателните реакции на част от присъстващите. Наблюдавайте и по възможност не се намесвайте. Поддържането на конкретна позиция след време може да попречи на работата ви.

 

Везни: С ново запознанство ще започне денят ви и ще повиши адреналина. Мнението на околните за новия контакт може да не ви хареса, но не го преживявайте прекалено драматично. Разчитайте на интуицията и на собствените си впечатления.

 

Скорпион: Ако усещате неувереност и психическо напрежение може би е добра идея да се заемете с някакво физическо занимание, с което да изразходите част от енергията си. Околните ще реагират според разбиранията си, а не за да ви изнервят и ако установите, че ставате все по-раздразнителни приемете го като сигнал, че е време да се уедините докато се успокоите.

 

Стрелец: Колективно обсъждане на професионален въпрос ще промени мнението ви за някой от колегите. Ще установите, че е по-добре да оттеглите доверието си или че иска да напредне за ваша сметка. Постарайте се да реагирате спокойно докато намерите достатъчно аргументи за окончателното си решение.

 

Козирог : Ще реализирате почти изцяло днешната си програма. Ще постигнете целите си, при това без почти никакви усилия. Най-същественият фактор е информацията, която се каните да използвате, така че проверявайте я от няколко независими източника.

 

Водолей: Мислете рационално и действайте прагматично. Не е достатъчно само да знаете какво искате, задължително трябва да си изработите подходяща тактика. Ще се натъкнете на затруднения, създадени от субективен фактор, реагирайте гъвкаво.

 

Риби: Намалете темпото и наблюдавайте внимателно събитията, които се случват днес. Не се доверявайте на обещания и не се увличайте по „изгодни“ оферти. От вас зависи да избегнете изкушенията, които със сигурност ще ви навредят.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

хороскоп, Хороскоп за Март, Хороскоп за Март 2018, Хороскопи  2018,

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 816 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X