Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 27.11.2018 г.

Овен: Под формата на реклама ще ви изпратят абсурдно съобщение, което ще ви развесели. Доброто настроение е достатъчна предпоставка за успешна работа. Условия по сделка, които се чудите как да предложите ще дойдат като инициатива от страна на партньорите ви, което максимално ще ви улесни.

 

Телец: Рутинните задължения ще са отегчителни и ще се отразят негативно на самочувствието ви. Опитайте се да общувате с хора, с които имате еднакви интереси. Ако правите регулярни сбирки в клуб, заведение или друго популярно място, то посетете го, ще ви е от полза.

 

Близнаци: Ще се наложи да осъществите кратко пътуване, да участвате в дискусия или и двете заедно. В началото може да ви се стори интригуващо, но скоро ще установите, че е под нивото на квалификацията ви. Ако сте извън мястото на постоянното си местоживеене разгледайте забележителностите. Разходката ще ви освежи.

 

Рак: Ще имате възможност да получите нови знания в практикуваната от вас област. Подхождайте творчески и бъдете общителни. Ще се запознаете и с нови хора, които след време ще се окажат надеждни партньори.

 

Лъв: Преди обед е желателно да работите самостоятелно. Преди да се захванете с практическата реализация на задълженията си прегледайте още веднъж информацията, с която разполагате. След обед ще потърсят мнението ви за неясна ситуация. Удобен момент да разширите влиянието си.

 

Дева: Не е изключено да се наложи да направите изявление пред широк кръг слушатели, включително и непознати. Казаното от вас ще придобие изключителна важност, защото ще се окаже полезно в поредица случаи. Ако получите допълнителни приходи отделете и за благотворителност.

 

Везни: Ще получите интересен подарък, предложение или възможност да присъствате на развлечение с интелектуален характер. Ще се възстанови интереса ви към увлечение от миналото и дори от детските години. Денят ще завърши с радостни новини от далече.

 

Скорпион: Ще се натъкнете на затруднения, изпълнявайки ежедневните си задачи. Ще са свързани с някаква промяна (на партньор, адрес, законодателно изискване), с която не сте запознати. Не правете нищо, преди да намерите актуалната информация, от която имате нужда.

 

Стрелец: Времето ви ще е заето почти изцяло с уговаряне подробности по стари сделки, които имат нужда от актуализация. На този етап не подписвайте никакви окончателни условия. Помислете за евентуалните слаби места, а най-добре е да ги обсъдите пред по-широка аудитория.

 

Козирог : Успех на ваш приятел ще ви окуражи и стимулира да се заемете с идея, която ви изглежда привлекателна, но в същото време изпитвате известен страх от реализацията й. Разполагате с достатъчно информация, имате нужда от малко смелост и инициатива.

 

Водолей: Спокоен ден. Ще намерите общ език с всичките си събеседници, независимо че ще са от съвсем различни професионални и социални групи. Добре е да сте дружелюбни, но във ваш интерес е да запазите известна здравословна дистанция.

 

Риби: Използвайте стандартни методи за реализация на творческите си идеи. Резултатът ще е впечатляващ, но без да е свързан с непредвидим риск. Ще разберете какво значи да приложиш старите техники по нов начин.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X