Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 29.11.2018 г.

Овен: Преди обед реализацията на намеренията ви ще зависи изцяло от вас. След обед ще се наложи да се съобразите с чужда воля или правила, които не одобрявате. Натоварванията ви ще са повече от обикновено.

 

Телец: Ще се случат разни изненади днес, но ще са приятни. Може да се наложи да се лишите от някои удобства, да нарушите динамичния си стереотип заради колега или познат. Направете го, няма да съжалявате. Усилията ви ще бъдат високо оценени.

 

Близнаци: Началото на деня ще е спокойно, но събитията постепенно ще се сгъстяват, а вечерта може да ви е трудно да се справите с всичко, което сте си набелязали. Разпределяйте времето си пестеливо и не водете прекалено дълги телефонни разговори. Възможно е покрай подробностите да загубите нишката на основното.

 

Рак: Бъдете готови да прегледате сериозно количество информация, да я класифицирате и да усвоите най-важното. Ситуацията ще е динамична и ще ви даде възможност да покажете постиженията си или да създадете перспективни делови контакти. Приемайте комплиментите скромно.

 

Лъв: Някои събития ще излязат извън предположенията, а и извън контрола ви. Няма да ви е приятно, но осъзнавайки, че не сте в позиция да промените ситуацията, във ваша полза е да запазите спокойствие. Вашите деца или такива на близки роднини ще се опитат да изпробват нивото ви на търпение.

 

Дева: Действайте с умерено темпо и отстоявайте интересите си. Затрудненията ви ще са свързани с документация или по-точно с грешни данни в документите, с които се налага да работите. Може да се наложи да промените някои предварителни уговорки.

 

Везни: Не отлагайте нищо започнато, независимо че някои последващи задачи може да ви бъдат представени като спешни. Прегледайте подробно условията по изпълнението им преди да започнете да работите по тях. Ще намерите пропуски, които ще ви спестят усилията по съчетаване на няколко дейности едновременно.

 

Скорпион: Настроението ви е нестабилно и сте раздразнителни. Опитвайки се да докажете твърденията си сте в състояние да пренебрегнете правилата на добрия тон. Прекалено откровените ви изказвания може да се отразят негативно на отношенията с близки приятели.

 

Стрелец: Разговор с приятел на тема „имоти“ ще ви зарадва. Овладейте емоциите и анализирайте чутото с повече прагматизъм. Не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции в момента.

 

Козирог : Не е желателно да тръгвате на път, ако не е наложително. В случай, че се налага да се движите по непознат маршрут отделете време и съберете достатъчно информация за евентуалните затруднения. Здравето на близък ще предизвика тревога.

 

Водолей: По благоприятно стечение на обстоятелствата ще научите какво е слабото място на човек, който преди време ви е създал доста неприятни преживявания. Спонтанната ви реакция ще е да си отмъстите. Помислете добре, преди да причините каквато и да било вреда.

 

Риби: Хората от обичайното ви обкръжение ще са необичайно активни и нетърпеливи. Непрекъснато ще избухват спорове на какви ли не теми. Не се намесвайте в професионалните, а личните се постарайте да превърнете в шега.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X