Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Любопитно Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Бизнес Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 30.11.2017 г.

Овен: Напрегнат ден, изпълнен с неизвестности. Ще реализирате плановете си, но по начин, по който най-малко очаквате. Някой ще свърши основните неща вместо вас, а вие през това време ще можете да коригирате стари грешки.

 

Телец: С работата, която сте си набелязали буквално „ще тъпчете на едно място“. Ориентирайте вниманието си към други задачи, вместо да губите време и се опитайте да действате самостоятелно. Не очаквайте благодарност от онези, на които сте помогнали.

 

Близнаци: С много задачи ще можете да се справите днес, ако ориентирате вниманието си към онези, които сте в състояние да довършите и да видите резултата. Спазвайте правилата за безопасност, съществуват предпоставки за травма. Избягвайте споровете, ще се окажат загуба на време и енергия.

 

Рак: Не е изключено да сте обект на проверка, която да констатира стари грешки. Не са фатални и ще имате възможност за корекции, а резултатът ще е по-добър, отколкото си представяте. Не очаквайте разбиране и съдействие от колегите.

 

Лъв:  Не обсъждайте личните си намерения, ще дадете възможност на някой да ви пречи. Не обсъждайте и постиженията си, ще се опитат да ви спретнат интрига. Колкото по-малко емоции влагате и по-малко надежди храните днес, толкова по-добре.

 

Дева: Ще чуете много изказвания за себе си, както положителни, така и критични. Приемете и едните, и другите с усмивка без да ги причислявате към абсолютната истина. Деловите отношения ще са пълноценни, за разлика от личните, които може да са белязани с ревност и недоверие.

 

Везни: Контактите ще са интензивни и ще се наложи да се справите с голямо количество информация. Няма да имате възможност за уединение и самостоятелна работа, което може да ви изтощи и да предизвика леко главоболие. Създайте си някакво развлечение за свободното време за да стабилизирате тонуса.

 

Скорпион: Събитията ще се развиват с шеметна скорост и не винаги ще имате възможност да обмислите задълбочено реакциите или изказванията си. В известен смисъл това крие рискове, така че постарайте се да сте по-сдържани. Няма да се справите с всичко, но ще е добре, ако не забравите нещо важно.

 

Стрелец: Действайте активно, но и гъвкаво. Не е желателно да стартирате нови проекти. Трупайте информация, структурирайте плановете си и не се опитвайте да изпреварвате времето. Въздържайте се от щедри обещания.

 

Козирог::Занимавайте се само с най-важното, а не с няколко неща едновременно. Избягвайте участието в дейности, в които нямате опит, дори и да ви канят или окуражават. Както знаете, добрите намерения водят към ада, а за вас сега е важно да покажете реални резултати.

 

Водолей: Работата ще ви принуди да променяте плановете си в обективен порядък. Въздържайте се от изказвания, за които след време бихте съжалявали. Ще получите информация по въпрос, който живо ви интересува, но ако става дума за обща дискусия е по-добре да не се намесвате.

 

Риби: Не позволявайте да ви манипулират. Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас и не бързайте. Преди да се захванете за нещо ново е желателно да приведете в ред старите дейности и да си набавите нужната информация, за да се чувствате достатъчно сигурни в себе си.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 577 прегледа
Публикувано на: 2017-11-30 07:49:31
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 30.11.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 11 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1713 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5919 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2711 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 11 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2284 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2534 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0