Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 30.11.2017 г.

Овен: Напрегнат ден, изпълнен с неизвестности. Ще реализирате плановете си, но по начин, по който най-малко очаквате. Някой ще свърши основните неща вместо вас, а вие през това време ще можете да коригирате стари грешки.

 

Телец: С работата, която сте си набелязали буквално „ще тъпчете на едно място“. Ориентирайте вниманието си към други задачи, вместо да губите време и се опитайте да действате самостоятелно. Не очаквайте благодарност от онези, на които сте помогнали.

 

Близнаци: С много задачи ще можете да се справите днес, ако ориентирате вниманието си към онези, които сте в състояние да довършите и да видите резултата. Спазвайте правилата за безопасност, съществуват предпоставки за травма. Избягвайте споровете, ще се окажат загуба на време и енергия.

 

Рак: Не е изключено да сте обект на проверка, която да констатира стари грешки. Не са фатални и ще имате възможност за корекции, а резултатът ще е по-добър, отколкото си представяте. Не очаквайте разбиране и съдействие от колегите.

 

Лъв:  Не обсъждайте личните си намерения, ще дадете възможност на някой да ви пречи. Не обсъждайте и постиженията си, ще се опитат да ви спретнат интрига. Колкото по-малко емоции влагате и по-малко надежди храните днес, толкова по-добре.

 

Дева: Ще чуете много изказвания за себе си, както положителни, така и критични. Приемете и едните, и другите с усмивка без да ги причислявате към абсолютната истина. Деловите отношения ще са пълноценни, за разлика от личните, които може да са белязани с ревност и недоверие.

 

Везни: Контактите ще са интензивни и ще се наложи да се справите с голямо количество информация. Няма да имате възможност за уединение и самостоятелна работа, което може да ви изтощи и да предизвика леко главоболие. Създайте си някакво развлечение за свободното време за да стабилизирате тонуса.

 

Скорпион: Събитията ще се развиват с шеметна скорост и не винаги ще имате възможност да обмислите задълбочено реакциите или изказванията си. В известен смисъл това крие рискове, така че постарайте се да сте по-сдържани. Няма да се справите с всичко, но ще е добре, ако не забравите нещо важно.

 

Стрелец: Действайте активно, но и гъвкаво. Не е желателно да стартирате нови проекти. Трупайте информация, структурирайте плановете си и не се опитвайте да изпреварвате времето. Въздържайте се от щедри обещания.

 

Козирог::Занимавайте се само с най-важното, а не с няколко неща едновременно. Избягвайте участието в дейности, в които нямате опит, дори и да ви канят или окуражават. Както знаете, добрите намерения водят към ада, а за вас сега е важно да покажете реални резултати.

 

Водолей: Работата ще ви принуди да променяте плановете си в обективен порядък. Въздържайте се от изказвания, за които след време бихте съжалявали. Ще получите информация по въпрос, който живо ви интересува, но ако става дума за обща дискусия е по-добре да не се намесвате.

 

Риби: Не позволявайте да ви манипулират. Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас и не бързайте. Преди да се захванете за нещо ново е желателно да приведете в ред старите дейности и да си набавите нужната информация, за да се чувствате достатъчно сигурни в себе си.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1757 прегледа
Хороскопи: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 493 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5945 прегледа
Хороскопи: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X