Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2018 г.

 

Овен:

Предстои ви година, в която ще имате възможност да разрешите или приключите ваши планове свързани с имот. Може да става дума за жилище, където живеете в момента или за нещо съвсем ново. Някои от вас ще получат предложение за покупка или продажба на имот, други ще получат право върху наследствен имот или земя. Това ще бъде една благоприятна година за покупка, ремонт или строеж на къща на село, за завръщане към природсъобразния начин на живот.


Годината ще бъде особено благосклонна във финансово отношение към жените до 35 годишна възраст. За тях ще възникнат различни нови възможности: по-добре платена работа, развитие на печеливш бизнес, фермерство и др.

През тази година може да решите да положите основите на една голяма инвестиция, която ще ви ангажира няколко години напред.

През годината ше имате по-големи разходи свързани с дъщеря или внучка, но това ще е вид инвестиция: за образование, нов дом, специализация, развитие на творчески или бизнес проект и др.

Момичетата и младите жени Овен могат да бъдат изненадани от една неочаквана печалба.

2018 ще изненада мнозина от вас със зачеването или раждането на дете или внуче. За някои от вас ще възникне неочаквана  възможност за осиновяване на дете, за менторска дейност или попечителство.

Родителите в повечето случаи ще са повод за приятни преживявания с тях, особено ако имате родител роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Ако имате родител Близнаци, Водолей или Везни през годината ще откриете едно ново тяхно качество или ще опознаете една нова страна от техния характер.

През годината могат да възникнат спорове и противоречия свързани с образованието или кариерата на дете. Причините ще са винаги по някакъв начин свързани с пари: неправилно изразходване на ресурсите, прекалено големи или ненужни разходи и др.

През годината ви предстои една житейска раздяла, но тя определено няма да касае човек от дома ви. Има вероятност това да бъде някой, с когото сте работили или работите в момента заедно (но не е задължително!).

Ще възникнат здравословни проблеми с човек от роднинския ви кръг. Те ще бъдат преодолими, разрешими, но нищо няма да стане за един ден. Напрежението може да влоши нещата и няма да ви помогне за по-бързото разрешаване на проблемите.

Телец:

Пред вас е година, в която вашите връзки с чужденци или с чужбина ще имат важно значение за успеха на определени ваши планове и очаквания.

Една от основните ви грижи през тази година ще бъде свързана със здравословното състояние на близък човек. Възможно е това да бъде свързано със старо заболяване, с продължително лечение през годината и др.

Семейните ви отношения ще са поставени на изпитания, особено във връзки, където его-то на единия от партньорите обезличава живота и дейността на другия партньор.

През годината ще имате добри доходи, както и възможности за добре платена работа. Сега могат да възникнат идеи или ангажименти, които да ви донесат допълнителен доход или нов бизнес. Внимание в подобни действия с хора, които приемате за близки приятели.

През годината ще имате важни срещи и разговори с роднини (особено с такива родени под знака на Козирог, Телец или Дева). С тях ще обсъждате общо семейно имущество, доходи от наем, рента и др.

Някои от вас ще предприемат действия свързани с продажба на имот или отдаването му под наем. Неочакван конфликт или промени в работата (бизнеса) могат да доведат до непредвидени ситуации в живота на баща или роднина от мъжки пол.

Въобще живота на такива роднини ще е поредица от неочаквани или сложни на пръв поглед събития.

През годината родители родени под знака на Телец ще имат очакване за завръщането на дете в семейния дом или дете ще напусне дома поради образование, ново семейство, преместване в друго населено място и др.

Очакванията ви за любовния ви живот през годината ще са далеч от действителността. Оставете естествения развой на събитията. Опитайте се да приемете това, което живота ще ви даде през 2018. Не търсете отговори, които сами ще намерите в близкото си бъдеще.

Тази година ще е важна за образованието или кариерата на младите мъже. Мнозина ще започнат платена форма на висше образование, магистратура и др.

Годината вещае флирт или нова романтична връзка на работното ви място с по-млад от вас човек. През годината ще възникне неприятен момент свързан с пътуване. Това може да е технически проблем свързан с транспортното средство, което ще използвате или с документ (билет).

През 2018 ще имате известни трудности с ваши роднини, които живеят в друго населено място или държава.

За тези от вас, за които 2018 ще мине под знака на едно бракоразводно дело ще възникнат затруднения или непредвидени ситуации свързани с права върху дете или деца.

През годината ще имате сложни отношения с родители на брачния си партньор. Според вас те по някакъв начин влияят неблагоприятно върху възпитанието на собствените ви деца.

През годината ще възникне неочаквана ситуация свързана с ваше пътуване в чужбина или с ваши роднини, приятели, които работят или пребивават в чужбина.

Смяна на дом или квартира вещае 2018 за младите жени и момичетата Телец. Причините за това ще са най-различни, като тази промяна не вещае завръщане назад.

През годината ще преживеете неприятно събитие, премеждие свързано с жена до 35 годишна възраст.

Годината вещае приятни събития, радостна новина свързана с майка, сестра или близка приятелка. Късмет, който ще им бъде даден ще има важно значение и за вас самите и за бъдещето ви. Много силна година ще имат жените Телец над 35 години. Нещата понякога ще стават неочаквано и определено по най-добрия за вас начин.

Изненадата на 2018 за някои ще бъде свързана с неочаквани пари, за други с важен документ (или договор), а за трети с нов бизнес, план или позиция.

 

Близнаци:

Пред вас е година, в която особено важно значение ще имат събития свързани с вашите родители или с роднина от мъжки пол. Ще имате определени ангажименти свързани с дом на вашите родители, с тяхна собственост или задължения.

Годината ще ви даде голямо разнообразие от възможности в една или друга сфера на живота. Важното за вас ще бъде да отсявате правилно истинските и перспективните неща от тези, които ще ви донесат бърз но временен успех.

Не се впечатлявайте от примамливи предложения, защото те няма да са това, което вие очаквате. Имайте вяра в собствената си съдба и хубавите неща в живота ви определено ще се случат. През тази година по-добрите финансови или материални възможности за вас ще имат някаква връзка с друго населено място, с хора от различни градове, държави или националности. Може да постигнете финансов успех или по-добре платена работа чрез дейности свързани с пътуване, туризъм, далечни връзки, чуждестранни клиенти и компании и др.

Важно развитие ще имат отношения с мъже, които са ваши роднини: брат, зет, чичо или братовчеди. Приятелските ви връзки с мъже също ще имат интересно развитие. С някои от тях ще ви се наложи да се разделите поради различни житейски причини. По-сложни или трудни за прогнозиране ще бъдат ваши отношения с по-възрастни мъже или с девойки и млади жени.

В началото написах, че особено значение през годината ще имат ваши отношения с родител. В повечето случаи ще става дума за майка или баба по бащина линия. Предстоят важни решения и промени с такава личност. В някои случаи може да се ангажирате с юридическо уреждане на общи семейни документи, завещание, пенсия и др.

Годината няма да е от най-благоприятните за раждане на дете. Тези от вас, които ще са в очакване на такова ще имат наследник със силен и твърд характер, понякога с прояви на повече инат или самонадеяност. Ако имате дете родено под знака на Телец, Дева или Козирог годината вещае всякакви неочаквани събития.

В професионален план трудно ще постигнете очакванията си. Ще ви се наложи понякога да влизате в сблъсък с други хора, да отстоявате позицията си и др. Годината вещае повече неприятности в работата, но те нито ще са случайни, нито пък ще създадат неразрешима криза. Тази година ще бъде важна за мнозина от вас по отношение на семеен имот, нов дом или друг важен ангажимент от имуществен характер. Ще имате своите оптимистични моменти, ще имате и моменти на паника. Като цяло годината няма да ви разочарова в очакванията ви. Бъдете готови за предоляването на временни затруднения и спънки. Възможни са неочаквани ремонти или повреди, които ще изискат нова техника или мебелировка в дома ви.

2018 година носи интересни събития по линия на брачния ви или интимен партньор. Ще имате различни (в повечето случаи приятни) поводи за събиране с негови роднини. Вероятни са годеж, сватба, раждане на дете в дома на родственик от страна на брачния ви партньор. За несемейните представители на Близнаци, 2018 година вещае съвместно съжителство или брак. В повечето случаи това ще е партньор, в чийто дом, град или държава ще ви се наложи да се преместите.

През тази година здравословни проблеми могат временно да стресират младите мъже Близнаци. Какъвто и да е проблема, той ще има адекватно лечение и бързо възстановяване. Годината ще бъде благоприятна за развитието на чуждестранните връзки на почти всички представители на този зодиакален знак. Единствено по-голямо внимание ще се изиска за младите мъже.

През тази година неочаквани събития или промени ще настъпят във вашите обществени или политически занимания, интереси или изяви. Ще останете разочаровани в една дейнност, което ще охлади вашия ентусиазъм за дълго време. 2018 носи повече бебета в кръга ви от роднини или приятели. Ще ходите често на различни събирания или празници свързани с бебе или с деца. Изненадите, които 2018 ще подготви за вас Близнаци, ще имат връзка с нови приятелства със странни или популярни личности, с неочаквани пари или финансов документ във ваша полза (изгода).

 

Рак:

Пред вас е година на търсене отговори на въпроси по важни за живота ви неща. Ще сте в процес на едно преобразувание, на една промяна, която според нивото ви на развитие може да се реализира още тази година. Разбира се, за някои от вас този процес ще отнеме от една до три години време. В хороскопа на младите жени Рак има знак за една по-голяма чувствителност, бих казала свръхемоционалност, която може да предизвика нежелани спорове и конфликти. Независимо дали правотата е на ваша страна, подходът за нейното налагане ще е погрешен. Като цяло за вас, млади дами 2018 ще е време на конкретни успехи и напредък, но в голяма степен звисими от собственив ви самоконтрол.

За младите мъже 2018 ще донесе интересни предложения и възможности за финансово стабилизиране, осигуряване на по-добър доход, разрешаване на стар паричен проблем. Около вас ще има много нови хора, а сред тях ще изпъкне и една специална личност, която може да се окаже вашата сродна душа, голяма любов.

Като цяло представителите на знака Рак ще има добра финансова година, в която ще имате доходи от различни места или добри финансови инвестиции с мъже. През 2018 ще имате срещи и разговори с роднини, с които ще имате да уреждате права върху собственост, грижи за наследствен или селски имот и др. Някои от вас ще отдадат права върху имот на други хора от семейството поради различни (практични) причини. 2018 може да се запомни със завръщането на роднина по родните места или завръщанетто на близък човек в Родината, в родния му дом.

2018 вещае раждането на повече момчета или специално събитие свързано със син, племенник или друг млад родственик. Ще преживеете лично една особено връзка, отношения или знаково събитие свързано с баща и син. Възможно е раждане на дете, което ще вземе името на ваш баща или на бащата на вашия брачен партньор.

Мъжете Рак, които са вече родители ще вземат важно решение или ще предприемат важна стъпка свързана с бъдещето на детето си. 2018 ще е непредсказуема по отношение на любовните ви връзки. Изненадите в повечето случаи ще са приятни, но реализацията им ще премине през сълзи на вашето лице или на лицето на друг близък човек.

През годината ще настъши промяна в живота на дете, която ще ви създаде емоционално тъга или безпокойство като родители, но всъщност ще е началото на един успешен период за него или нея. През тази година мнозина ще предприемат промяна свързана с нов дом или основен ремонт в дома си. Годината вещае вероятност от онаследяване на имот или отдаване на ваш имот като наследство или дарение.

Каквото и да предприемете през тази година ще е за хубаво според вашите собствени разбирания. През 2018 ще получите покани за различни събирания свързани с ваши родственици, като годеж, сватба, юбилей, рождени дни и др. Определено ще присъствате на тези, които са близо до вас. Много по-сериозен размисъл или планиране ще изискат, тези за които ще трябва да пътувате на по-далечно разстояние.

При несемейните представители на знака е вероятно предложение за брак, но от вас ще зависи дали ще го приемете. Мнозина няма да бързат поради несигурност в чувствата или нежелание за обвързване.

През годината ще ви се наложи да се погрижите или да помогнете по някакъв начин за разрешаването на здравословен проблем на близък човек. Вероятно той ще е роднина от страна на интимния ви или брачен партньор. Какъвто и да е проблема, той ще има благоприятно развитие. През 2018 ще преживеете с по-голямо безпокойство една промяна в работата, която всъщност ще е успешна за вас.

През годината избягвайте да правите предварителни планове за пари, които ще очаквате да получите от различни източници. В повечето случаи ще става така, че в нещо ще останете излъгани, а друго ще ви изненадва приятно. Избягвайте несигурни или неясни, нелегални източници на доходи - нищо добро няма да дойде от тях.

През 2018 мнозина ще съберат семейството си, ако е разделено чрез разстояния, граници. Възможно е да пътувате на по-далечно разстояние при ваши роднини. Това ще бъде една благоприятна година за семеен бизнес свързан с транспорт, туризъм, трудова борса и други, но за тези от вас, които вече са взели поука от предишни грешки и пропуски в работата си. През годината ще възникнат неочаквани разходи или финансови проблеми свързани с майка, дъщеря или друга близка родственица. Ако имате очакване за финансова помощ от такава жена, то вероятността това да се случи не е голяма.

Въобще както писах по-горе в хороскоп 2018 трудно ще реализира вашите парични очаквания. Няма да имате кризи, но нещата ще имат свое развитие. Изненадата за 2018 ще бъде свързана с неочаквана неприятност, която ще възникне в живота на ваша жена приятелка. Тя може да ви въвлече по някакъв начин в тези свои проблеми. Възможно е и да прекратите едно такова приятелство поради различни лични или житейски причини.

Лъв

За вас родените под знака Лъв, основните събития през 2018 ще имат винаги връзка със семейството или с роднини от близо и далеч. С много неща или хора ще се разделите. За много неща ще имате повод да се зарадвате. На много неща или хора вие самите ще обърнете гръб, за да реализирате така важната за вас промяна в живота. Тя ще е ваш приоритет през 2018, цел към която ще трябва да се стремите целенасочено. Очакват ви много събития някои от които ще се развият стремглаво бързо. Други ще ви изнервят с тяхната мудност. Тя обаче ще е поради развитието на други, важни за вас обстоятелства. През годината ще имате финансови отношения с мъж (най-вероятно от кръга ви роднини), които в момента не планирате (т.е. преди началото на 2018).

През 2018 ще присъствате на сватба, на която ще бъдете поканени от страна на младоженеца. Изненади тази година могат да възникнат покрай бременност или раждане на дете. Възможна е фалшива или нежелана бременност, манипулация с бременност или с дете и др. През годината ще можете да разчитате на помощ или разбиране от страна на роднина. По-често обаче това ще бъде жена или жени. С тях ще можете да имате интересни и полезни за вас финансови отношения.

Някои жени Лъв ще могат да се облагодетелствуват финансово по един или друг начин чрез жена. През годината ще възникнат неприятности, които могат да отложат едно важно за вас пътуване. Може да се преместите на друго място и това да стане след период на трудности. Може обаче затрудненията да бъдат свързани с вашата собствена адаптация. Деликатни и проблематични ще бъдат любовните ви отношения с партньор, който живее в чужбина или е чужденец.

През тази година ще ви се наложи да се погрижите за нечие здраве. Какъвто и да е проблема той ще изиска болнично лечение за даден период от време. През 2018 начало на семеен живот ще поставят мнозина от младите представители на зодия Лъв. Това особено важи за жените. През годината ще се наложи контакт със съдебна или юридическа институция по важно семейно дело.

Годината вещае промяна от семеен характер за момиче от кръга ви роднини. Едно приятелство през 2018 ще започне бързо и бързо ще приключи. Но следата, която ще остави след себе си ще бъде за цял живот.

През годината интересно развитие ще имат чуждестранните ви връзки. Мнозина представители на зодия Лъв ще търсят да се устроят на ново място за по-голяма сигурност, по-здравословен начин на живот и др. Някои от вас ще взмета решение да инвестират в чужбина. Конфликт свързан със заплата, може да създаде неприятности в дома или на работа. Може да направите разходи, които да се окажат твърде рисковани, нерентабилни и да ви причинят загуба. Изненада през 2018 година ще се преживее около инцидент или житейска драма свързана с момче или млад мъж.

С какво ще ви изненада приятно 2018? Преди всичко чрез работата или бизнеса ви. Там ще възникнат нови или интересни възможности. Ще възникнат неочаквани предложения или шансове. Изненади ще има и в други сфери на живота ви, но те все още са в тайното сандъче, което вие сами ще отворите през 2018.

 

Дева:

Пред вас представители на зодия Дева е година, която вие ще запомните с различни преживявания свързани с пътуване. Може да посетите екзотични или непознати места. Може да се преместите да живеете в друг град или държава. Може да се завърнете в родината си след период на престой извън нейните граници. Сега ще имате интересни, полезни и впечатляващи контакти с хора от най-различни места.

Избягвайте финансови сделки, заеми или други парични отношения с жена от кръга ви приятели. Неприятности в семейството на жена, която е ваша роднина (сестра, леля или братовчедка) може да създадат напрежение в роднинския ви кръг. Всеки ще има свое собствено мнение относно тази ситуация, ще се раздават много съвети, а всъщност това е изпитание, през което тези хора ще трябва да преминат сами.

Интересни промени ще настъпят в дома на ваши родители (ако нямате такива, то в собствения ви дом). Ще се реализират различни промени към по-добро (преместване, продажба или покупка, ремонт или нов човек в дома). Ако сте в процес на продажба или отдаване под наем на имот, който притежавате чрез ваши родители или роднини, то плановете ви ще се реализират според очакванията ви.

В любовта обаче няма да има нито само слънчеви дни, нито само бури. Вие ще преминете и през двете. Не правете планове и не притискайте партньора си да взема решения или да прави неща, за които той не е готов. Вие може сами да натоварите връзката си с негативни емоции, затова оставете някои неща да намерят своето време за да се случат. Ако имате собствени деца, през тази година ще възникнат различия във виждантията ви за тяхното бъдеще. Това може да натовари неприятно отношенията ви. Избягвайте всякакви форми на натиск или манипулация.

През годината много сериозно ще обмисляте една промяна в работата си, като тя ще бъде свързана с преместване в друга фирма, компания (приключване на една форма на развитие за да се даде шанс на нова).

За някои от вас това ще бъде благоприятно време за пенсиониране, приключване на трудов договор и начало на собствен бизнес. 2018 ще благоприятства създаването на семейство и развитието на семейните ви дела. Може да имате късмет при една голяма покупка: дом, кола, допълнителен имот, стопанство и др. Може да получите неочаквано наследство или права върху собственост. Късмет може да имате в много неща, но никога ако го търсите или провокирате сами.

През годината внимание ще изискат действията или думите на мъж, който е ваш роднина от страна на партньора ви: тъст, свекър, дядо и др. В думите, обещанията или споразуменията ви с такъв човек може да има някаква уловка или самият той да бъде излъган. След време на раздяла през тази година ще можете да се видите и срещнете с ваши роднини или приятели, които са били в чужбина. Някои от тях приятно ще ви изненадат с решението си да се завърнат в Родината си. Предстоят различни промени в международен план, които ще провокират подобни решения и действия.

През тази година силна позиция за обществена или политическа дейност ще имат младите мъже Дева. Ще можете да реализирате свои планове и очаквания свързани с образование, кариера в политика или в обществена дейност. Ще сте заредени с много нови идеи и амбиция. Годината вещае събитие свързано с раждането на момче.

През годината ще преживеете конфликт свързан с финансов документ или договор, който ще има отношение към ваша майка, роднина от женски пол или приятелка. Във финансов план годината ще изиска много разум в разходите, като това особено важни за младите жени Дева.

Какви изненади 2018 година има за вас? Ключовите думи са: промяна, любов и много неочаквани преживявания свързани с такива събития.

 

Везни:

Родените под знака на Везни през тази година ще ги изненадат ситуации, които първоначално ще създадат моменти на паника и безпокойство. Неориентирани в конкретната ситуация, ще сте склонни към конфликти или разриви с хора. Всъщност всяко едно такова преживяване ще е значително много по-лесно за разрешаване. Бъдете внимателни с реакциите си! Ключът за това е: търпение!

Мнозина от вас ще се ориентират към работа от дома, онлайн консултации, услуги, пазаруване, реклама и др. Годината ще бъде благоприятна за семеен бизнес, за инвестиране на пари в имот или нов дом и др.

През годината очаквайте важно събития или голяма промяна в живота на ваша сестра, племенница или друга млада близка родственица.

През годината по-често ще сте отдалечени от родители или от Родината си поради различни причини, най-вече пътувания.

През 2018 ще сте съпричастни към трудности в живота на родители свързани с техни загуби, провали, неуспехи и др.

Възможна е и житейска раздяла с по-възрастен родственик или роднина по бащина линия. В емоционален план ще имате очаквани и неочаквани върхове и спадове. В тази сфера от живота ви нещата ще са непостоянни и променливи. Като цяло нищо няма да ви изненада, независимо от развитието на всяка една ситуация.

За някои от вас 2018 носи начало на нова романтична връзка след една трудна раздяла. За други раздялата ще е край на една агония или бреме.

В професионален и бизнес план 2018 ще ви даде сериозни поводи за размисъл относно една необходима за вас промяна. На работното ви място ще се струпат твърде много неприятности или вие ще чувствате твърде много негативна енергия около себе си.

2018 ще бъде благоприятна година за всичко свързано със семейството ви, особено ако имате вече сте създали свое собствено. Несемейните представители на зодия Везни ще имат благоприятно време за брак и за раждане на дете. Успехи ще ножете да постигнете и в други начинания свързани с брака ви. Сега ще намерите с лекота разрешение на сериозни проблеми или разногласия в отношенията ви. През тази година ваш близък родственик от мъжки пол или ще замине в чужбина или ще се завърне от чужбина.

Вероятно вие или ваш родственик ще бъдете в болница за кратко време с цел лечение или терапия. Ще бъде важно да се следват лекарските препоръки и да се избягват самоволни действия. Ако се занимавате с обществена или политическа дейност ще сте обект на нечестни действия на ваши противници или зложелатели. Внимавайте с обкръжението си и с хората, с които ви се налага да общувате. 2018 няма да бъде благоприятна за преместване по местоживеене извън границите на собствената ви родина.

Развитието на дете (най-вероятно момче) ще е в основата на вши важни ангажименти. Има обаче вероятност да го принуждавате да се занимава с нещо, което на вас ви харесва, но на него не. Следвайте неговите таланти и стремежи, а не собствените си желания. През годината може да имате грижи или ангажименти свързани с имот, който ще има връзка с майка, баба или друга жена роднина.

През годината ваша майка, приятелка или съседка ще има нужда от финансова подкрепа. Едва ли вие ще можете да помогнете в конкретната ситуация. Хубавото е, че пробема така или иначе ще намери друго добро разрешение. Изненадата за 2018 ще е свързана с пътуване, което ще е особено важно за жените над 35 годишна възраст.

Годината ще бъде благоприятна за развитие на чуждестранните връзки за мъжете Везни. Жените до 35 годишна възраст ще получат важно предложение или покана, което ще е в основата на една голяма житейска промяна.

Скорпион:

Родените под знака на Скорпион ще имат много силна година в личен план. Сега ще имате възможност да покажете истинските си качества и заложби. Преди всичко промяната ще започне от дома, в който живеете: като място, като обстановка или хората, с които живеете заедно. Помнете, че през тази година ще успеете да постигнете много, ако започнете промяната от мястото, където живеете или от промяна в начина ви на живот.

През годината ви предстои житейска раздяла с човек от кръга ви роднини. Това ще ви донесе емоции, които ще ви отнемат енергия, ще се върнете към различни спомени от общото ви минало. Възможно е това да бъде човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, но не е задължително.

През годината по-голямо внимание, повече ангажименти или грижи ще изиска жена: ваша майка или баба. Преди всичко нейното здраве ще бъде притеснение за даден период от време. Възможно е болнично лечение, специална терапия или диета.

Ако имате романтична връзка (без брак) внимавайте в общите си финансови интереси или инвестиции. Въобще през тази година бъдете много разумни и практични във финансовите си дела. Не е време за финансови действие на база доверие или дадена дума (обещание). Тези от вас, които имат синове или внуци ще имат повод за различни вълнения свързани с тяхното образование, кариера, публични изяви или обществено-политическа дейност.

Годината вещае раждане на дете от мъжки пол в кръга ви от роднини или близки приятели, съседи. През 2018 семейните ви отношения ще бъдат подложени на психически натиск предимно от родственици, които имат свои собствени сериозни проблеми. Техните конфликти ще ви натоварят или ще ви въвлекат в неприятни ситуации. Още от самото начало дайте да се разбере, че вие не искате да бъдете въвлечени в подобни сложни казуси.

Семейните представители на зодиакалния знак Скорпион ще имат повод за радост покрай различни събития в живота на роднини от страна на брачния партньор. Може да ви зарадва годеж, сватба, раждане на дете, публичен успех или успешен бизнес и др. През годината за мнозина ще възникнат благоприятни възможности за работа в чужбина или работа с чуждестранна компания, с чужденци и др.

Очакванията ви свързани с професионалното ви развитие: кариера или бизнес в голяма степен ще имат шанс да се случат, така както вие сте си поставили за цел. През годината ще възникне неочаквана възможност да продадете или закупите нещо, което има важно значение за вас. Изненади могат да дойдат чрез материална придобивка, пари или финансов документ.

През годината може да преживеете раздяла или криза в отношенията си с майка, приятелка или роднина по майчина линия. След период на емоционална или психическа криза ще настъпи време, в което ще се почувствате удовлетворени и спокойни.

Изненадата за младите жени Скорпион ще бъде въвличането им в една неприятна ситуация. Нейното развитие обаче ще се обърне изненадващо в благоприятна ситуация за постигане на някакъв напредък, успех, нов старт.

За голяма част от мъжете 2018 ще предостави възможност за нова работа или бизнес свързан с пътуване, туризъм, транспорт, комуникации и др. Но бъдете готови и за преодоляването на различни спънки, затруднения, забавящи действията ви обстоятелства и др.

 

Стрелец:

Пред вас е година, в която ще преживеете неочаквани обрати на съдбата си. Ще получите отказ на ваше предложение или ще преживеете разочарование свързано с ваша надежда. Преживявайки едно такова събитие ще получите нов, много по-добър шанс за развитието си като личност. Това важи в голяма степен за вашата кариера или обществен живот.

Мнозина от вас ще имат ангажименти свързани с наследство, завещание и други подобни действия. Ще имате повод да се зарадвате на парични постъпления. Техните източници ще са най-различни, но със сигурност няма да са само от работата ви.

През годината ще получите документ, който ще ви облагодетелствува финансово. Тази година може да преживеете заедно с ваша сестра или друга близка родственица техни лични семейни проблеми или неблагополучия. Неприятности могат да възникнат и с ваши по-далечни родственици, което да има връзка с ваши минали преживявания.

През годината ще имате затруднения свързани с роднина от мъжки пол, като вероятно това ще бъде баща, дядо, по-голям брат и др. Събитията по-скоро ще се фокусират върху личност, който живее на разстояние от вас, човек с труден характер или нетолерантна (консервативна) личност. Възможно е да имате по-трудни отношения с баща или ангажимент с бащин имот. Годината ще бъде благоприятна за пътувания за удоволствия, за срещи с роднини (особено с деца или млади хора). Това ще бъде благоприятно време и за развитие на романтични връзки с партньор от друго населено място, държава или друга националност. За някои от вас ще има важна придобивка или приятни емоции свързани с имот в друго село, град или държава.

Кариерата или образованието на момичетата или младите жени Стрелец ще върви в градивна посока с разкриване на нови възможности и постигане на успехи. Очаквайте появата на бебе момиче или млада жена в близкия ви кръг от роднини. През годината на преден план ще излязат идеи или развитие на ваш семеен бизнес или бизнес на ваши родители или деца. Това ще бъде една благоприятна година за подобни планове и действия. Ще имате възможност да се възползвате и от помощта на полезни или влиятелни хора. Тази година доходите в семейството ви от работа определено ще нараснат.

Интересно развитие през годината ще има ваша интимна връзка. Ще осъзнаете, че освен физическа близост между вас има и друг вид привличане или необходимост да сте заедно. За мнозина една такава връзка през тази година ще прерасне в брачно съжителство. Годината ще бъде благоприятна и за начало на интимна или романтична връзка, която ще се появи по неочакван за вас начин. За мъжете един неприятен конфликт с мъж ще постави на изпитание важни отношения или планове. Научете се, да приемате събитията по-философски и избягвайте конфронтации или неконтролируеми емоционални реакции.

През годината ще възникне здравословен проблем, който няма да е сериозен стига вие навреме да му обърнете внимание и да не пренебрегнете симптомите. Едно такова несериозно отношение може да ви създаде нежелателни усложнения за в бъдеще. Ако се занимавате с политическа или обществена дейност може да имате своите "звездни мигове" ако запазите честност и лоялност в отношения и действия. Женското присъствие в кръга ви от роднини или приятели и събитията, които ще се преживеят с тях ще ви носят понякога тъга или разочарование. Това определено няма да е свързано с някаква драма....

Изненадата на 2018 по някаквъ начин ще бъде свързана с бременност, с бебе или с дете.

 

Козирог:

Пред вас е година, в която родители или близки родственици ще изиграят важна роля в живота ви, вероятно чрез събития в техния личен живот. Особено важни моменти ще преживеете около баща или с роднина по бащина линия.

Въпреки, че годината вещае доста разходи или моменти на парични притеснения, като цяло това ще бъде година на напредък за вас. Ще имате възможност за по-добре платена работа или повече доходи от различни дейности. Някои от вас ще бъдат изненадани от неочаквана печалба или успешна сделка. През годината ще възникнат очаквани или непланирани ангажименти свързани с наследствен имот, завещание и други дела, свързани с починали родственици или благодетели. През тази година мъжете над 35 годишна възраст ще изживеят една парична загуба поради собствена грешка, лековерие, наивност и др.

2018 вещае за вас откриване на неочаквана родствена връзка или неочаквана тайна, факст, събитие свързано със семейството ви (най-вероятно в миналото). Ще преживеете интересни събития свързани с брат или сестра, племенник или племенница, които определено ще ви изненадат. Ще е нещо, за което не сте очаквали да вземат решение, да напарвят такава промяна и др.

Въпреки конфликтите, които ще възникнат между вас и ваши родители или близки родственици, 2018 вещае да постигнете важни за вас успехи или да преживеете радостни моменти именно с тях. В трудни моменти вие ще можете да разчитате един на друг. Вие ще се захванете заедно да свършите нещо, от което всички ще останат доволни. Помнете, че енергията ви през 2018 ще дойде от семейството ви, така че не игнорирайте никого и нищо.

Младите мъже да подберат внимателно приятелското си обкръжение през тази година, защото ще получите много обещания или ще направите много услуги - но напразно. Това особено важи ако имате очакване за благодарност, обратна услуга у др. За вас има знак за опасност от загуба или кражба на пари.

През 2018 голяма част от очакванията ви свързани със семейството или с брака ви ще успеят да се реализират. Ако планирате брак - това е вашата година. Ако желаете дете - не отлагайте плановете си, за по-благоприятно време (поради професионални ангажименти или финансови затруднения). През годината няколко важни събития в семейството ви ще оставят вълнуващи спомени за цял живот.

Тази година ще има силно материално значение за вас. Вие по един или друг начин ще успеете да се зарадвате на една крупна придобивка. Ще получите помощ от родственици от страна на партньора ви или чрез наследство. Ще имате късмет ако в плановете ви за 2018 са включени нов дом, нова кола, нова мебел и др. През годината на успех ще могат да се надяват тези от вас, които са в процес на лечение за бебе, различни медицински интервенции свързани с майчинство или друг вид гинекологичен, урологичен проблем.

Някои от вас ще изпратят свое дете на далеч с цел образование или работа. Начинанието ще е успешно, обаче емоционално ще ви бъде трудно на вас. През тази година очаквайте интересни промени в колектива, където работите. Благодарение на вече създадени професионални връзки ще попаднете в една нова среда от хора с определени интереси или специфичен бизнес.

Годината ще бъде благоприятна за развитие на бизнес от дома, онлайн бизнес, бизнес свързан с услуги за дома и семейството, строителство и др. Младите жени Козирог ще трябва по-внимателно да подбират приятелите си, особено от женски пол. През тази година ще сте обект на нежелани клюки и интриги във ваш ущърб. Избягвайте финаносви отношения с приятели, като даване или искане на заем, обща инвестиция и др.

Изненадата на годината ще бъде неочаквано събитие свързано с жена, която живее в друго населено място или то (събитието) ще се случи по време на нейно пътуване.

 

Водолей:

Пред вас е година, в която ви предстои важно и интересно развитие на нови приятелски отношения. Годината за вас вещае важни събития свързани с баба, майка или друга близка жена от кръга ви роднини.

През 2018 ще имате своите тъжни моменти свързани с хора, които са от вашия роднински кръг или са роднини от страна на партньора ви. Предстоят ви различни изпитания или житейски раздели с тях. Разделите може да са по най-различни причини. Дори може да са за хубаво, но емоционално да ви бъде трудно.

През годината ще имате да разрешавате повече домашни проблеми, проблеми свързани със собственост, с нов дом и др. Ще възникват различни пречки, затруднения или забавяния в този план. Като цяло финансово годината не вещае затруднения или трудове за вас. Ще сте част от един финансов успех на ваши приятели или роднини, който те ще споделят с вас. Идея или предложение, което ще получите от приятел ще ви облагодетелствува финансово по някакъв начин.

През тази година повечето радостни моменти и събития ще имат връзка с жени от кръга ви роднини или близки приятели. Възможни са успехи свързани с дъщеря, сестра, племенница. Ще преживеете събитие свързано с раждане на бебе момиче, което ще е специален дар за семейството, където ще се появи.

Жените до 35 годишна възраст ще се зарадват на голям свой успех или изпълнено желание, мечта свързана с по-голяма или скъпоструваща придобивка. При тези от вас, които ще се сблъскат със здравословен проблем на родител е добре да се знае, че ще има по-големи, непланирани разходи. Внимателно следете диагнозите и методите на лечение, тъй като има знак за грешка, пропуск, недоразумение. Това не е година, в която ще можете да очаквате помощ от родители. По-скоро те ще имат нужда от такава, но не е задължително да е финансова. Ако ви предстои продажба на наследствен имот бъдете предпазливи, не се доверявайте и не бързайте да продавате на всяка цена.

Любовният ви живот през 2018 ще е интересен, но ще ви поставя често различни дилеми за разрешаване. Някои от вас ще търсят материална и финансова стабилност в партньора, който трябва да изберат за себе си. Това може да се окаже определящо, за тези от вас, които са поставени пред избор между повече от един обожатели. Годината вещае благоприятни събития свързани с бебе или дете, но това почти винаги ще има връзка с разход на средства.

В професионален план бъдете готови за неадекватното или негативното отношение на жена на работното ви място. Тази жена може да има такова целенасочено отношение конкретно спрямо вас. Обаче тя може и по природа да е такава негативна личност. Годината ще е по-сложна и натоварена за тези от вас, които работят с жени или работата им е насочена към женска клиентела. 2018 година ще ви донесе различни преживявания свързани с годеж или сватба на роднини, предимно от мъжки пол. Годината ще бъде запомнена с важно събитие, юбилей, голяма промяна в живота на син, внук, племенник, баща или дядо.

През годината ви предстои житейска раздяла с човек, за която ще бъдете подготвени. Няма да има никаква изненада около това събитие. На някои от вас ще им се наложи да разрешават различни ситуации, да се погрижат за имот, който идва от страна на брачния партньор.

На тези от вас, на които им предстои раздяла с дете поради учене, работа или брак в чужбина емоциите ще са много силни, неспокойни и тревожни. Хубавото е, че това няма да бъде дълга раздяла. Този факт ще ви помогне по-лесно да преживеете подобно събитие. През тази година ще имат значителни шансове за професионално издигане. Някои от вас неочаквано ще вземат решение да приемат предложение за нова работа. Други ще започнат нов бизнес или нова дейност.

Годината ще благоприятства хората на държавна служба, тези които имат собствен бизнес или са ангажирани с обществена дейност. 2018 вещае важно за вас пътуване независимо от разстоянието. То може да е част от една промяна във вашия личен или професионален живот. Възможно е и пътуване с цел туризъм на място, което има специално значение за вас (предимно в духовен план).

Изненадите на годината ще имат връзка с конфликт с човек, с когото досега не сте имали проблеми. Именно поради тази причина раздялата ви ще бъде твърде неочаквана и шокираща за вас.

Риби:

Пред вас е година на промени, които ще са предимно по местоживеене, по месторабота или ще са свързани със семейния ви статус. Мнозина ще се преместят да живеят или работят в друг град или държава. Мнозина ще сменят работното си място, ще започнат нова степен на обучение или нов бизнес. Изненадите през годината ще са най-различни, но особено внимание обърнете, когато имате работа с финансови документи. Възможно е да се самозаблудите в очакванията си. Ако кандидатствате за заем бъдете сигурни, че разбирате правилно условията по неговото погасяване. Ако сключвате нов трудов договор обърнете внимание не само на заплатата, но и на възможните наказания, глоби и др.

През тази година внимавайте във финансовите си действия с роднини, като брат или сестра, братовчеди, чичо или леля и др. Възможно е такива хора, да имат финансови затруднения или да преживеят някаква загуба. Ще сте тъжни защото възможността ви да помогнете ще е ограничена. През годината е възможно увеличение в състава на семейството ви. Възможно е да се завърне човек от дома ви след престой в чужбина, казарма, дълго плаване и др. През годината ще се преживеят различни тревоги или притеснения свързани с дете.

Любовния ви живот също ще бъде нестабилен със смяна на хубави и лоши периоди. Когато ви е трудно ще сте склонни да подсилвате трагизма на превиваването. Когато сте щастливи ще си мислите, че щастието ви ще бъде кратко. Коригирайте навреме подобни мисли и нагласи. 2018 може да ви донесе успехи и задоволство от работата или бизнеса ви. Лошите ви периоди там ще са свързани с конфликти или конфликтни личности, ако допуснете да възникнат подобни събития. В противен случай рискувате да смените работата си, само защото ви липсва достатъчно контрол върху собствените ви емоции и настроения.

2018 ще е непредсказуема по отношение на връзките ви с чужбина. Ако имате бизнес интереси свързани с чужденци или с фирми от други държава, дръжте под контрол всякакъв вид документация. Затруднения могат да възникнат за тези от вас, които се занимават с внос или износ на различни стоки или услуги. Ако през годината предприемете преместване по местоживеене в друг град или държава подготовката за това ще е важна част от успеха или неуспеха ви. Пропуснете ли малките детайли ще имате големи проблеми.

Като цяло годината ще благоприятства такива премествания, но това не означава да сте повърхностни и да разчитате само на късмета и на шанса си. Неприятен инцидент по време на пътуване, на който ще сте свидетели може да е причина да сте участник в едно съдебно дело, дознание и др.

През годината ще намерите обратен път към едно прекъснато приятелство. Ще успеете да направите нужния компромис или да забравите миналото, за да изградите едно ново приятелство на база вече преживян горчив житейски опит. В същото време през тази година ви предстои раздяла с жена: роднина или приятелка, което ще е събитие с определен промисъл за вашето бъдеще. Изненадата тази година по един или друг начин ще бъде свързана с момиче, с очаквана или неочаквана бременност, раждане на дете и др.

През тази година важна роля в живота на младите жени Риби ще изиграе баща или друг възрастен роднина от мъжки пол. Ще получите важна помощ, съвет или шанс чрез такъв човек. Младите мъже ще имат желание да по-добре платена работа, нов дом или друго ново начинание, което ще изиска някаква инвестиция. Ще осъществите най-различни контакти и срещи с цел намиране на помощ, съмишленици, кредит.

Благоприятна година за домашните си дела ще имате мъжете над средна възраст. Несемейните предствители на знака Риби ще имат предложение за съвместно съжителство или брак, което не бива да се приема прибързано. Чувствата не бива да замъгляват разума ви и да пречат на правилната ви преценка. Възможно е да имате необходимост от някои допълнителни разговори по темата. Да обмислите промените в работата или в семейството ви, които ще настъпят вследствие на едно такова решение от ваша страна.

При семейните представители на знака Риби или тези, които са имали в миналото си брак могат да възникнат различни събития свързани с роднини на настоящия или бившия брачен партньор. Вероятно става дума за личност родена под знака на Козирог, Телец или Дева, с която ще имате общи действия, решения или съдебни дела от имуществен характер. В някои случаи може да имате нов дом благодарение действията на роднини на партньора ви; наследство.

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Рейтинг: 2.5 звезди | 2 гласа | 5 точки | 1 ком. | 3784 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-09-17 13:54:03 преди: 4 седмици / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 217 прегледа
Общество: Започна новата учебна 2018/2019 година. С официални тържества училищата посрещнаха своите ученици. Четири първи класа постъпиха в Начално училище „Илия Р. Блъсков”: Тържествени слова бяха изказани от директора и от името на кмета на града-Любомир Христов. Вълнението и сред децата и родители беше голямо. Отбихме се и в езикова гимназия ''Никола Вапцаров'' : След това в ... още
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1757 прегледа
Хороскопи: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2018-03-05 09:50:52 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3835 прегледа
Любопитно: Световния океан покрива 70% от нашата планета и само 7% досега е бил изследван. Интересно е, обаче с какво се сблъскват водолазите, когато се потопят на дълбочина. Публикуваните снимки са на водолази от цял свят, които са се сблъскали с изумителни предмети намиращи се на дъното на океана.    1. Подводен Стоунхедж 2. Парк от скулптори 3. Древен град 4. Отломки от «Аполло 11» 5. Сребър ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X