Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Вицове

Виц за руския хулиган Иван, ГОЛЕМИЯ ДОНАЛД и здравеняка от Балканите счупи Интернет! ЦИРК!

Сега разглеждах какво ново има из Фейсбук и бях посрещнат от един виц за Европа, Балканите и Русия, който ме накара да се смея с глас. То си е направо като притча, ама жалко, че нашият здравеняк не си взема поука...

В късна доба тази пролет, в един стар замък се събра дружното семейство на ЕС. Когато всички седнаха по местата си мистър Джонсън с вилицата потропа по кристалната чаша. Така предизвика вниманието на гостите.

- Дами и Господа, великата англо-саксонска нация преди векове доброволно взе в ръцете си тежкото бреме да разнася демокрация и цивилизация на изостаналите народи. Нашите предки лишавайки се от храна и сън носеха светлина и просвета в Южна и Северна Америка. Африка и Австралия.....

Навсякъде сме срещали разбиране. Малограмотни туземци са ни носели злато и скъпоценности в замяна на нашата демокрация, а по късно нефт, газ и други полезни изкопаеми. Милиони жители на Африка поискаха да живеят в свободен свят и ние им помогнахме да заживеят в Америка и островите. Ние и днес продължаваме да носим това бреме. Култивираме България, Унгария и цяла Източна Европа.

Само не знаем какво да правим с руския хулиган Иван. Не слуша. Не разбира. Бандитства и хулиганства. Не отдавна отиде в Сирия и изпопреби нашите другари. Сега момчетата от ИДИЛ седят в кабинета ми и плачат. Когато леля Мей каза на глупавия Иван че така не се прави, той я напсува. Леля едвам не получи инфаркт от ругатните му.

Емоционалната реч на Джонсън прекъсна представителя от Норвегия.

- Аз преди месец лових риба Иван ми показа юмрук и ми каза че ако още веднъж вляза в неговото море за риба ще ме гръмне с торпедо.

- Крим ми открадна - извика един пиян мъж с подпухнали очи. - Не иска да плаща за окупацията викна една жена в залеза на дните си.

- Иска да ни превземе - изправи се един здравеняк. Беше леко глуповат......май някъде от Балканите.

- Като гледа всеки от нас има претенции към този хулиганин и предлагам да го накажем - завърши мистър Джонсън.

-ПРАВИЛНО - всички скочиха на крака аплодирайки мистър Джонсъна. - Имаме единство. Кой ще е първи? Фрау Ангела?

- НАЙН! - скочи Ангела в която заговори историята.- нека леля Мей да е първа.

Леля Мей поклати глава:

- Аз съм жена и не мога да посегна на дете. Нищо че е хулиган.

-Мосю Емануел ?

- Ние французите не си падаме по насилието. Това е работа на руснаците. Ние през 1940г решихме да избегнем убийствата и мирно посрещнахме немците.

Джонсън погледна към здравеняка от Балканите.....

- Аз....аз....ми .....моята армия барабар с духовия оркестър ще мине на страната на Русия, а народа ще ни избеси.

- Червей! Така си и мислех - прошепна Джонсън на себе си - За това и реших да се подсигуря. Запознайте се с възпитателя ГОЛЕМИЯ ДОНАЛД. Той ще помогне.

- Аз am професионален укротител of диви народ. Индианци обичат и уважават мен. Къде is ваш глюпав и непослушен Иван? Бързо ще го укротя. После ние честно ще дели Сибир, а for Иван made резервация, къде той ще прави матрьошка, play on балалайка и пие vodka. Ако той don’t иска, аз хвърли на Иван little бомба.

- Доналд извади цигара и си я вкара в устата

- Къде е той is?

Мистър Джонсън щракна с запалката и каза:

- В изолатора. Седи и плаче щот му сложихме санкция.

- Доведете го to me. Аз сега него тук…

Изведнъж вратата се отвори с шут. В стаята нахълта здравеняк с картечница и много гранати около кръста. Мускулите му бяха като на канара. Непознатия изрева на руски :

- Кой е смелия къде иска да ме постави на колене? Всички се загледаха в масата. Никой не смееше да мръдне.

- Няма ли желаещи? Така си и мислех! СТРАХЛИВЦИ.

А на теб Доналд следващия път ще ти навра умната ракета в "задния двор".

Варварина се обърна и си тръгна. Из под масата се подаде главата на балканеца и с треперещ глас попита:

- Тръгна ли си?

Източник

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 3911 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-12 10:39:48 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 121 прегледа
Общество: Председателят на Европейския съвет изнесе изцяло на български език речта си за старта на европредседателството ни. А положителните реакции в интернет не закъсняха. Най-честите коментари са: "Браво!", "Адмирации!" и "Уважение!" "Аз като българин настръхнах от речта на Доналд Туск!!!", пише потребител. "Доналд Туск обра овациите, след като изнесе реч на български и цитира поета Иван Вазов", пише ... още
На: 2017-08-27 09:54:20 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 317 прегледа
Новини: Влиянието на чуждия фактор в региона на Западните Балкани се преоценява, счита бывшия представител на международното съобщество в Босна и Херцеговина, австрийския експерт по отношение на Балканите - Волфганг Петрич. По негови думи Сърбия е най-важната страна в региона, която «кокетничи» с Русия, но вижда своето бъдеще в ЕС. «По време на недавнащата ми визита в Сърбия аз забелязах, че това е само ... още
На: 2016-11-18 17:30:37 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 4193 прегледа
Геополитика: САЩ си заминават от България и Източна Европа. Америка има огромен дълг в размер на 20 трилиона долара, високо ниво на безработица, множество социално-икономически проблеми. САЩ нямат повече пари за гарантиране на военното си присъствие в света. Това заяви Джонатан Галавис, първият стратегически съветник на Доналд Тръмп. Вече говорихме един път за това изказване. В него Галавис отбеляза, че С ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X