Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Вижте как фармацевт в Първомай съживи обществена градинка ( Снимки )

Добрите дела са винаги истински и красиви, дори когато сава дума за нещо съвсем простичко. Те придават смисъл на всичко, което правим и го превръщат в нещо уникално, което допълнително ни мотивира и кара да бъдем по-добри.

Тук ще ви представим един такъв пример, за една жена, която е изградила нещо красиво за себе си и околните - една градинка, която ще кара да се усмихне, всеки, който мине покрай нея.

Диана Цветилова, дългогодишен фармацевт в град Първомай възроди обществена градинка само за броени дни. Благодарение на нея, главната улица на град Първомай разцъфтя по един прекрасен начин. Нямаше желаещи да помогнат на Диана, цялото това чудо тя сътвори сама. Така няколко квадратни метра превръщат обикновеното място в нещо наистина специално.

Насладете се на прекрасната градинка и я пазете. Нека се наслждаваме и да пазим хубавите неща в живота си, и да уважаваме труда на другите:

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 5257 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-05-16 13:58:53 преди: 3 години / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 2130 прегледа
Свят: Едно клипче на което попаднах показващо как НЛО минава над град Първомай. Видеото: ... още
На: 2017-07-29 13:45:46 преди: 11 месеца / 4 гласа / 17 точки / 0 коментара / 9335 прегледа
Новини: Ловеца на бежанци Динко Вълев е бил арестуван тази сутрин в Първомай. Информацията е на БЛИЦ от свои източници. Вчера той отишъл в пловдивското градче, на среща с млад мъж. Когато срещата се случила, между тях избухнал скандал. Динко се развикал, нападнал човека, хвърлил му един хубав бой и му счупил телефона. Динко е задържан за 24 часа, а вероятно ще се иска и постоянна мярка за неотклонение ... още
На: 2018-01-20 09:47:30 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 652 прегледа
Любопитно: Историята на 51-годишния Димчо Тодоров от Първомай шокира, но и мотивира мнозина. Мъжът само преди година е тежал бруталните 276 килограма. По това време той решава да се обърне към Иван Гарабитов с апел да му помогне да отслабне. „Димчо закъсня с 40 минути за срещата ни. Аз обаче го изчаках. По едно време го видях как идва. Потресаващото беше, че правеше по една крачка и спираше да си по ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X