Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Вижте, какво си казаха вчера Бойко Борисов и Антонио Таяни

Още снощи Бойко Борисов разговарял по телефона с новия председател на Европейския парламент Антонио Тияни минути след избирането му, за да му честити високият пост.

Честитя Ви, за доверието и подкрепата, с която бяхте избран за председател на ЕП и Ви пожелавам успешен мандат, казал в своето приветствие Борисов.

По време на разговора те са обсъдили общите предизвикателства пред Европа, като темите Brexit, миграционната криза и сигурността на евросъюза.

Двамата са стигнали до единодушно мнение, че заедно обединени Европа ще остане по-силна и по-стабилна. Хубаво е, страните-членки да бъдат единни при вземането на важни решения за бъдещето на европейските граждани.

Според Борисов избирането на г-н Таяни е голям успех за Европейската Народна Партия.

От своя страна Таяни пожелал на ГЕРБ успех на предстоящите парламентарни избори в България, благодарил за подкрепата от страна на българската делегация на ГЕРБ/ЕНП в ЕП и изразил увереност, че отново ГЕРБ ще спечели доверието на българските граждани.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-17 07:00:35 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 21 прегледа
Премиерът Бойко Борисов ще представи днес в Европейския парламент в Страсбург приоритетите на българското председателство на Съвета на ЕС. Приоритетите на българското председателство са бъдещето на Европа и младите хора; европейската перспектива и свързаност за Западните Балкани; сигурност и стабилност в силна и единна Европа; цифровата икономика и уменията на бъдещето. Предвижда се след представя ... още
На: 2017-04-21 10:26:02 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 1429 прегледа
Brexit може да бъде отменен след изборите във Великобритания, това заяви председателят на Европарламента Антонио Таяни. Неговите думи предаде вестникът The Guardian. Както заявява политикът, "ако Лондон иска да остане, това ще бъде изгодно за всички". При това Таяни добави, че въпросът с изхода на Британия от Евръсоюза може да бъде решен само след преговори на всички страни-членки на ЕС. Малко ... още
На: 2018-01-11 07:59:10 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 302 прегледа
Днес с тържествена церемония в Народния театър ще бъде даден официалният старт на първото Българско председателство на Съвета на ЕС 2018. Преди да бъде направено официалното откриване премиерът Борисов пък ще проведе работна среща с председателя на Европейския съвет Доналд Туск. На тази среща ще бъдат обсъдени предизвикателствата, пред които ще се изправи Европа по време на Българското председател ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X