Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Вижте с кого създателите на Карибски пирати ще подменят Джак Спароу

Авторите на знаменития сериал Карибски пирати решиха да се избавят от един от главните герой - Капитан Джак Спароу, изигран от артиста Джони Деп.

Представители на игралното студио Disney заявяват, че героя на Деп е омръзнал на зрителите и е време да бъде заменен с някой по-млад, съобщава изданието Daily Star.

По данни на анонимен източник, в петата серия на сериала "Мъртъвците не разказват приказки" не е оправдал финансовите вложения.

"Истината е, че Джак Врабчето вече дълго време не привлича зрителите в киното. На всичко има край и дойде време за нова звезда", споделя анонимния източник от Холивуд.

Според него в момента на хората са им по-интересни млади актьори, като Кая Скоделарио и Брентън Туейтс.

Засега обаче официална информация по повод "уволнението" на Деп от "Пиратите" няма, дори актьора не е коментирал подобна новина.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-06-20 19:49:58 Хaресва ми
guest-coment-2045
Как решихте че Джони Деп ни е омръзнал напротив на мен ми харесва
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-09-21 07:18:30 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 838 прегледа
Новини: Скандален политик от немската партия "Пирати" уби мъж и после се самоуби. Тук става дума за известният берлински политик Хервалд Клаус Брунер, който е депутат от градският парламент от партията "Пирати". На следващият ден след изборите на Законодателното събрание в немската столица "Пиратите" успяха да съберат само 1,7% гласове, след което полицията намери в апартамента на политика труп на двама ... още
На: 2016-07-18 18:36:06 преди: 1 година / 13 гласа / 55 точки / 0 коментара / 34924 прегледа
Забавно: - Ало Митов, Надето съм. В Турция има военен преврат, трябва да определим нашата принципна позиция! - А Путин за кого е? - Путин мълчи. Хайде да питаме Обама за кого е, за него ще сме и ние. - Браво, скъпа моя. Ало г-н Обама, Дани съм. В Турция има военен преврат, трябва да определим нашата принципна позиция, вие за кого сте? - А Путин за кого е? ... още
На: 2016-12-19 10:04:57 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1255 прегледа
Новини: Правозащитниците на огромната американска организация Avaaz за два дни събра $1 милион за «Белите каски» — активисти, които се назовават правозащитници. Те са готови, по техни думи първи да помогнат на сирийците след бомбандировките. Освен това «Белите каски» работят на контролираните от сирийските бойци територии, а източникът на тяхното финансиране предизвикват въпроси. Експертите твърдя ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X