Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Вл. Вълканов към Радев: Обявете военно положение ВЕДНАГА, за да спасите България от...

Случилото се в Турция с приемането на въпросите от референдума на Ердоган пряко засяга нашето бъдеще, колкото и да не им се вярва на някои хора. И то го засяга по лош начин – дойде ли моментът, в който тези промени да са в сила, националната ни сигурност перманентно ще се изпари.

По тази причина и гражданинът Владислав Вълканов се обръща към президентът Румен Радев с призив да направи няколко неща, с които да защити бъдещето на България и сигурността на хората. Публикуваме поста му без редакторска намеса:

Много хора ще ме осъдят, особено неолибералните глобалисти, наричащи себе си „демократи“. След вчерашния референдум в Турция, спечелен от Ердоган и многократните изявления на същия, поставящи България под заплаха от ислямо-турско нашествие, и отчитайки състоянието на българската армия, продажните партийни лидери, заиграващи с Ердоган и продаващи националните интереси на Родината ни, считам за необходимо:

Президентът да обяви военно положение в страната. Да разпусне парламента и да вземе властта в свои ръце.

Да назначи кабинет, който ще работи активно за възстановяване боеспособността на българската армия и ще подготви населението за евентуален конфликт със съседна Турция!

България стои на пътя към Европа за растящите амбиции на турския президент. Не можем да разчитаме на НАТО, в която Турция е втора сила след САЩ! В името на бъдещето на България и на нейната национална сигурност, считам че това е правилният път, ако не искаме ново Османско робство!

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: ПУРКО На: 2017-04-18 15:39:32 Хaресва ми
guest-coment-1767
Този нещо е мръднал .СПЕШНО да го прегледат психиятри и то не един.
№ 2 Добавен от гост: На: 2018-05-13 18:32:50 Хaресва ми
guest-coment-2639
Нещо се размириса, пурко ти ли си пръднал?!!! sunglasses

А иначе наистина доста хора са мръднали ако си мислят, че отново ще има турско(мюсюлманско) робство!!! Хора слепи ли сте, глухи ли сте, неграмотни ли сте!!! История не сте ли чели, колкото и да я изопачават не може да се скрие ИСТИНАТА ТУРЦИТЕ ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД НА СВОЯТА ТЕРИТОРИЯ, всички християни са или прогонени като българи и гърци или избити като арменци и асирийци и затова сега в Турция 99% са мюсюлмани, през 70-те години на миналия век завладяват 40% от Кипър, а турците там са били 18% от населението на острова, очевидно е че болшинството от населението в северен Кипър е било гръцко, да сте чували да има роби в северен кипър ааа??? НЯМААА, всички са избити или прогонени!!! Същото ще се случи и със всяка нова територия която завладеят!!!
И както виждаме една след друга те постигат целите си, а международната общност вместо да критикува Турция, напротив критикува жертвите и!!!!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-05 19:15:04 преди: 1 година / 6 гласа / 25 точки / 0 коментара / 2850 прегледа
Ген. Румен Радев във уникална демонстрация на руската машина МиГ-29 във авиошоу от 2015 г. показва как ще понесе и България във висините и небесата. Просто уникален висш пилотаж на ген. Радев показващ силата и могъществото на истинският български ЛЪВ! С Вас сме ген. Радев! Да живее България!!! ... още
На: 2016-11-07 17:28:51 преди: 1 година / 8 гласа / 29 точки / 0 коментара / 2486 прегледа
Днес Цецка Цачева предизвика Румен Радев на дебат, може би мислейки си, че така ще го изплаши. Радев обаче няма капка страх от Цачева и ГЕРБ и е готов да се изправи на дебат срещу нея. Цачева отреди на Радев да избере една от трите национални телевизии, в която ще се проведе дебатът. Денят и времето на дебатите също ще са в неговите ръце. Цачева призова за отговор до края на деня и такъв има. ... още
На: 2016-08-02 08:32:57 преди: 1 година / 3 гласа / 11 точки / 1 коментара / 23268 прегледа
Генерал-майор Румен Радев, ще бъде бивш шев на българските ВВС. Той подаде оставка и поиска пенсиониране, след като отказа да си сложи подписа под рапорт за планирана платена охрана на българското въздушно пространство от чужда държава. Това е посочил в оставката си като официална причина Радев. Да плащаме на чужди за охрана, които да използват въздушното ни пространство за свои цели! Точните думи ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X