Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Внимание: това не са бонбони, а нова дрога, която наводни училищата в Европа! Скоро може и у нас!

В училищата на Германия откриха нова дрога във вид на гумени бонбони ягодки, която дилърите дават на децата. Но, за много бързо време може да дойде и у нас.

Новата дрога се нарича ягода квик или ягода мет, която е с мирис на ягода и напълно има формата на гумени или желе бонбони.

Внимавайте!!!  Новата дрога е кристал мет с вкус на ягода и има смъртоносни последици.

Това е един от най-бързите и ефикасни методи до смъртта споделят онези, които са видели последиците от нейното действие.

Целавата група на дилърати са тинейджърите.

Кристал мет е синтетичка дрога, а броят на зависещите се от нея расте всеки ден.

Тя се нарича още и „кокаин на бедните“, като предизвиква психични и физични разстройства, но е много по страшна от кокаина, зашото поразява мозъкът и централната нервна система.

Зависимите почват да се разпадат физички, като им се появяват белези по цялото тяло, а голям брой от тях се заразяват от ХИВ.

Според последни данни, новата смъртоносна дрога се продава и с вкус на шоколад, като на пръв поглед не може да се направи разлика между нея и какаовият продукт.

Специалистите съветват младежите, да се грижат за себе си и своето здраве и ако некой им предложи гумени бонбони ягодки му откажат, като не забравят да разкажат на своите приятели за новата опасност, пред която могат да бъдат изправени!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-08 10:22:39 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1052 прегледа
Новини: Внимание родители! През последните няколко месеца се шири следното зарибяване на младежи и деца чрез бонбони, в които има синтетични наркотици. Затова съобщават руските медии, като последния случаи е само от преди ден с отравянето на пет деца в Задбайкалието в град Чита. Веднага е сезирана прокуратурата и е образувано дело за:  "Незаконно разпространение на наркотични вещества на непълнолетни". ... още
На: 2016-10-18 14:40:34 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1547 прегледа
Новини: В България се е появила нова синтетична дрога от Китай, която дори в една доза може да причини внезапна смърт. Този тип дроги са популярни именно сред подрастващите. За опасността предупреди Стефан Бакалов, който е началник на сектор „Борба с наркотрафика“ на митницата на летището в София. "Тези нови синтетични наркотици, които се ползват в училищата, са измислени и произведени преди ... още
На: 2016-02-01 09:12:23 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 634 прегледа
Новини: В Милано архиепископът предложил да се отбелязват в училищата ислямските празници. По негови думи в средните образователни заведения 20 процента от учениците са чужденци. А, това означава, че е време да се промени политиката на училищата. Това също ще помогне учениците да не се отказват своите традиции и да се включат други религиозни обичаи в италианското общество. Ще се започне със запознаване ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X