Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

Внимание: това не са бонбони, а нова дрога, която наводни училищата в Европа! Скоро може и у нас!

В училищата на Германия откриха нова дрога във вид на гумени бонбони ягодки, която дилърите дават на децата. Но, за много бързо време може да дойде и у нас.

Новата дрога се нарича ягода квик или ягода мет, която е с мирис на ягода и напълно има формата на гумени или желе бонбони.

Внимавайте!!!  Новата дрога е кристал мет с вкус на ягода и има смъртоносни последици.

Това е един от най-бързите и ефикасни методи до смъртта споделят онези, които са видели последиците от нейното действие.

Целавата група на дилърати са тинейджърите.

Кристал мет е синтетичка дрога, а броят на зависещите се от нея расте всеки ден.

Тя се нарича още и „кокаин на бедните“, като предизвиква психични и физични разстройства, но е много по страшна от кокаина, зашото поразява мозъкът и централната нервна система.

Зависимите почват да се разпадат физички, като им се появяват белези по цялото тяло, а голям брой от тях се заразяват от ХИВ.

Според последни данни, новата смъртоносна дрога се продава и с вкус на шоколад, като на пръв поглед не може да се направи разлика между нея и какаовият продукт.

Специалистите съветват младежите, да се грижат за себе си и своето здраве и ако некой им предложи гумени бонбони ягодки му откажат, като не забравят да разкажат на своите приятели за новата опасност, пред която могат да бъдат изправени!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1026 прегледа
Публикувано на: 2017-09-07 16:05:21
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Внимание: това не са бонбони, а нова дрога, която наводни училищата в Европа! Ск
На: 2017-06-08 10:22:39 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1008 прегледа
Внимание родители! През последните няколко месеца се шири следното зарибяване на младежи и деца чрез бонбони, в които има синтетични наркотици. Затова съобщават руските медии, като последния случаи е само от преди ден с отравянето на пет деца в Задбайкалието в град Чита. Веднага е сезирана прокуратурата и е образувано дело за:  "Незаконно разпространение на наркотични вещества на непълнолетни". ... още
На: 2016-10-18 14:40:34 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1492 прегледа
В България се е появила нова синтетична дрога от Китай, която дори в една доза може да причини внезапна смърт. Този тип дроги са популярни именно сред подрастващите. За опасността предупреди Стефан Бакалов, който е началник на сектор „Борба с наркотрафика“ на митницата на летището в София. "Тези нови синтетични наркотици, които се ползват в училищата, са измислени и произведени преди ... още
На: 2016-02-01 09:12:23 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 631 прегледа
В Милано архиепископът предложил да се отбелязват в училищата ислямските празници. По негови думи в средните образователни заведения 20 процента от учениците са чужденци. А, това означава, че е време да се промени политиката на училищата. Това също ще помогне учениците да не се отказват своите традиции и да се включат други религиозни обичаи в италианското общество. Ще се започне със запознаване ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X