Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Внимавайте какво мислите, защото всяка мисъл би могла да се материализира!

От много време се знае,че всяка мисъл би могла да се материализира по определен начин. Но не толкова известен е фактът,че енергията на твърде емоцианалните мисли и желания може да направи материални зловредни същества, които биха могли да ни навредят. Има хора със специални способности и такива, които се занимават с някакъв вид изкуство и успяват да уловят и понякога дори да видят подобни неща. Това обикновено са създания от финия, астрален свят, който е тясно свързан с материалния и духовния. Те не могат да бъдат винаги от всеки, но това не означава,че не са около нас.

Езотеричната литература ги определя като астрални същности, които обитават именно този тънък слой на Земята, наречен астрал.

Специални ленти успяват да засекат ултравиолетовите и инфрачервените излъчвания на родените в съзнанието ни силни мисли, породени от силни емоции, които отдавна са назовани като“мисълформи”. Потвърждения за реалното им съществуване са получени напоследък и от двете страни на океана. В Русия например, акад. А. Охатрин е успял да снима тънкоенергийни образувания, свързани с човешката дейност, и ги нарекъл с името “клъстери”. Върху фотографиите се виждат ясно не само енергийните бликове, отделяни от телата при силни преживявания, но и внедрилите се в нас същества. 

Какво точно представляват мисълформите? Според редица езотерични експерти, те са психически същества и чрез тях комуникираме с енергоинформационното поле на Земята. Правят материални осъзнатите, а понякога и най-дълбоко скритите ни мисли и желания. Мисълформите могат да са лице само въз основа на енергията на мислите, които ги създават. Колкото по-често се върти в ума ни една и съща мисъл, толкова по-голям потенциал набира тя и има шанс да стана мисълформа.

Мисълформата влияе хем на този, който я е създал, хем на окръжаващото го пространство. Доста експерти асоцират образуването на мисълформите с менталната и астралната аура (“телата на желанията”). Те се активират при създаването на мисълформите и определят не само тяхното “държание”, вида им,  но и цвета, които екстрасенсите добре различават.

Менталното тяло е много светло, излъчва спектрална или розова светлина. Ако преобладават добро и възвишени мисли, менталното тяло става лъчисто със сини и виолетови оттенъци. И за това, отделящата се от него чиста и искрена мисълформа ще излъчва огромна енергия, направлявана от силна воля и интелект. Нещата стоят съвсем различно при мисълформата с негативни мисли и емоции, съсредоточен само външни обекти на дадени наши желания и материални подбуди.

Тя възниква и работи в ниския слой на астрала. Оцветена в мътни отенъци на кафеникавите, мръсно-зелените и червените цветове. Създала се веднъж, мисълформата “прелива” в информационни потоци, слива се с идентични мисълформи на други личности. При това напълно се “отдалечава” от своя “създател” и се стреми да повиши жизнената си енергия за сметка на лошите мисли на тези, към които се превключва. За да се поддържат такива мисълформи, те ни въздействат зле като създават скандали и кавги, за да отделим негативна енергия, с който се хранят.

Препоръчително е да не се отдавате на подобни негативни мисли, за да не ги превърнете с опасни и тъмни мисълформи. Добре е да се опитате да мислите колкото се може по-позитивно и да се отдавате на положително емоции.

Понякога подобни астрални същества се заселват в стари апартаменти или къщи и са останали там още от предишен собственик. Ако усетите такава енергия в дома си, не е нужно да изпадате в паника, защото не винаги трябва да викате екстрасенс или свещеник да ги прогони. Отначало, се убедете, наистина ,че това са натрапници от астралния свят. Можете да го направите като запалите църковна свещ. Тя прогонва подобни нечисти сили. Обиколете с нея всички стати, като се движите покрай стените и по посока на часовниковата стрелка.

Лошите енергии се прогонват и от звука на метален звън с помощта на звънци, камбани или дайрета. Низкочестотните вибрации и инфразвуците унищожават микроорганизмите и разрушават негативните същности от астрала.

И въпреки това, най-изпитания метод е положителното мислене. Чистите сърца и умове, в които няма завист, омраза и злоба са силно оръжие срещу негативните емоции и астрални нападения. И обратното-онези, които са изпълнени с лоши и користни мисли, низки страсти и злоба срещу всичко и всички, винаги ще бъдат обект на всякакви злини.

Ето защо бъдете внимателни какво мислите и чувствате и се опитвайте да се радвате на това, което имате и да цените живота си тук и сега!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1269 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-05-25 13:07:16 преди: 3 години / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 1822 прегледа
Мислите ли, че второто управление на тези които мислят само за себе си ще е различно от първото? Аз не!!! Нужно е да си припомняме истините, не защото са лоши, а защото са истини. Сегашният финансов министър Владислав Горанов си е възпитаник на Дянков. Нима си мислите, че ще има нещо повече от пари за тях и че, ще се яде нещо повече от асфалт? Аз не!!! Дори няма и никаква гаранция, че Дянков не го ... още
На: 2016-10-25 17:03:21 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1873 прегледа
Баща бе осъден на смърт в Пакистан след като признал, че е убил дъщеря си, защото не могла да му направи перфектен хляб. Халид Мехмуд е признат за виновен за убийството на дъщеря си Аника. След като я убил, той изхвърлил тялото и пред болницата Мейо в Лахоре. Според прокурорите, той после казал на полицията, че дъщеря му е изчезнала. Страхувал се бил, че е отвлечена. Излязла да купи храна и повеч ... още
На: 2016-01-26 13:54:29 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1010 прегледа
Ех, господин министър! Изглеждате ми изплашен, тъжен, неадекватен? С този мътен поглед и тези подпухнали очи ли мислите за учениците, учителите и техните родители? С тази несвързана мисъл и оплитащия ви се език? Нещо май ви притеснява? Дали, че няма да можете да извършите "реформата" си както пожелаете заради обществения натиск? Може би пък въобще не ви пука за образованието? Да се печатат нови и ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X