Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

VP Дизелови Помпи - Диагностика и Ремонт

София Дизел Център извършва следните услуги, свързани с VP помпи:
Диагностика на помпата на стенд
Установяване на повредата, разглобяване и дефектиране
Подмяна на дефектните елементи на помпата
Регулиране на стойностите на стенд
Зацепване и центровка на помпата
Доставка на отремонтирани Common Rail помпи в цялата страна
Оригинални резервни части

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ НА VP ПОМПИ BOSCH
Това са едни от най-разпростанените видове електронни роторни помпи, управлявани чрез електромагнитен клапан.
Тази система на впръскване има 2 управляващи модула за електронно дизелово регулиране – един модул за двигателя на автомобила и един управляващ блок на помпата. Това се налага за да се избегне от една страна прегряването на определени електронни компоненти и от друга – влиянието на паразитни сигнали, които могат да бъдат генерирани в помпата поради висок интензитет на токовете.
Управляващият блок на помпата записва подадените сигнали от датчиците за ъгъл на ротация и температура на горивото и ги използва за оптимално адаптиране на точката на впръскване.
Управляващият модул на двигателя отчита всички останали специфични данни и на база на тези информации осъществява необходимите регулирания на двигателя.
Основните функции на VP помпите са да инициализират впръскване в точния момент, в достатъчно количество и при възможно най-високо налягане. Те осигуряват икономично и равномерно функциониране на дизеловия двигател, както и много слабо замърсяване. Допълнителни функии на управление и регулиране позволяват намаляване на вредните емисии, намаляване на изразходваното гориво и подобряване на сигурността и комфорта.
Ремонтът, обслужването и монтирането на тези помпи изискват специализирано оборудване

ПОМПА BOSCH VP 29/30
Помпите с аксиални бутала и електронно управление VP 29/30 са разработени за мотори с индиректно впръскване. Те имат електронен активатор или електромагнитен клапан за високо налягане. Тази помпа генерира максимално налягане на ниво инжектор от 800 bar за двигатели на бавен режим и 1400 bar за бързи двигатели. Максималното подаване на мощност към всеки от цилиндрите е 25 kW.
Този вид помпи са монтирани на Ford Transit 2000г., Ford Mondeo 2,0 TDDI, Ford Focus, Ford Fiesta, Opel Astra 1,7DT и др.

ПОМПА BOSCH VP 44
VP помпите с радиални бутала VP 44 са специално разработени от BOSCH за бързи дизелови двигатели, с директно впръскване и максимално подаване на мощност към всеки от цилиндрите от 37 kW. Помпата се характеризира с голяма динамика относно регулирането на дебита и началото на впръскване, както и максимално налягане от 1800 bar на инжекторите.
Този вид помпи са монтирани на Ford Transit 2000 г., Ford Mondeo 2,4 TDDI, AUDI A4, A6, A8 2.5 TDI, SCODA Superb 2,5 TDI, VW Passat 2,5 TDI, Опел Астра, Vectra, Zafira, Omega, Frontera, Синтра, BMW 318d, 320d, 520d, Nissan Patrol, Almera, John Deere, MAN, VOLVO, CUMMINS и др.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-17 11:28:37 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 74 прегледа
Технологии: Дизел сервиз за качествен ремонт и рециклиране на дюзи инжектори и помпи ГНП с гаранция. Разполагаме с модерен дизел сервиз и лаборатория за рециклиране, ремонт и проверка на помпи и дюзи марки Bosch, Delphi, Denso, Siemens. При рециклиране и ремонт в дизел сервиза се използват висококачествени оригинални резервни части на атрактивни цени. Разчитайте на коректност и професионализъм. Работим с клие ... още
На: 2018-08-12 00:23:23 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5 прегледа
Други: Изпращане на дюзи и помпи за тест по куриер Скъпи колеги, Искате да знаете как може да изпратите за тест дюзи или помпа ? Искате да тествате дюзи да си проверите дебита на дюзите ? Имате притеснения за дюзите и незнаете дали те могат да се рециклират ? Искате да направите профилактика и почистване на вашите дюзи ? Дюзите ви са свалени защото правите ремонт на двигателя и имате нужда ... още
На: 2018-02-20 17:52:06 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 35 прегледа
Други: Системата на BOSCH - EDC (Electronic Diesel Control) представлява електронна система за управление на дизеловия двигател. Всички функции за управление и регулиране са групирани в един единствен електронен управляващ модул, към който са свързани системата за впръскване и множество датчици и възбудители. Електронното дизелово регулиране на BOSCH осигурява идеален контрол на дизеловото впръскване ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X