Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Вуйчото на убития в Борисовата градина Георги разкри брутална версия за мотивите на Йоан Матев!

Вуйчото на убития в Борисовата градина Георги проговори и вцепени цяла България от ефира на bTV тази сутрин. Илиян Георгиев разказа малко за интелигентния и буден Георги и версията му за убийството.

„Обичах да играя шах с него и имах амбиции да го науча да играе т.нар. "блинд" и да играе, без да гледа.“

"Родителите му бягат от публичността. Търсят форма на мир и покой. Имат други деца и искат да им дадат достатъчно любов и грижа. Те знаят, че, явявайки се по телевизията, няма да си върнат Гого. Времето не лекува болката", сподели Илиян.

Мнението на вуйчото е, че на 2 юни 2015 година Йоан извършва убийството просто от нужда да убие човек. Според Илиян Георгиев става на въпрос за силна форма на психопатия.

„Гледах кадри от съда скоро, той се усмихва, виждайки неговата адвокатка. Радва се, че няма да си понесе наказанието", заяви вуйчото на Георги.

"За мен Йоан трябва да влезе в затвора и да не излиза от там. Той е психопат и ще го направи пак. Хората като него убиват ей така, просто за удоволствие. Психолозите знаят, че при психопатите няма реална причина за убийство, просто го правят. При психопата няма съчувствие и състрадание", каза още той.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-06-21 15:43:58 преди: 3 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1203 прегледа
Новини: Беше направен повторен разпит на приятелката на убития преди три години в Борисовата градина Георги Игнатев. Показания е дало и момичето, което се свързало с Лора Крашевска, за да и каже, че смята, че Йоан Матев е убил Георги. Лора беше на втори разпит, именно заради очна ставка със Стефания Коларова, другото момиче. Колева чула как всички говорят, че момчето от разпространените записи е Матев. У ... още
На: 2017-03-08 12:51:24 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1453 прегледа
Новини: Вуйчото на убития в Борисовата градина Георги Игнатов за първи път проговори пред медиите. Илиян Георгиев изрази благодарността си към полицията и хвърли малко светлина върху разследването: “Отдавна искам да го кажа в публичното пространство - бих искал да изразя огромна благодарност за това, което полицията направи за година и половина. Едно такова изследване е много сложно и комплексно сп ... още
На: 2017-10-10 18:02:02 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4424 прегледа
Новини: Най-накрая се появи информация за случващото се с Йоан Матев, който ликвидира 15-годишният Георги в Борисовата градина. Става ясно, че Йоан е оставил младежът да умре в агония, бавно и мъчително. Това стана ясно при разглеждане на молбата му да бъде освободен от ареста, предават от Телеграф. В деня на инцидента, 2 юни 2015 година Йоан не само е нападнал Георги, но го е зарязал на пейка да умре, ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X