Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Вземете своя шанс за положителната промяна! Всичко зависи единствено и лично от Вас!

Защо живеем зле?

Заради политиците, банките и корпорациите, обещаващи прекрасно бъдеще, ако си мълчиш и се подчиняваш. Заради внушението, че сме на ръба на оцеляването. Заради страха от поемане на лична отговорност. Заради демагогията, популизма и лъжата. Заради всички, които издигат в култ посредствеността и наглостта, а отричат добротата и справедливостта.

Какво да променим?

Трябва да сменим системата с Течна - пряка - директна демокрация, която дава възможност на всеки човек да твори и да се чувства потребен.

Как?

Създаваме нова специална партия, само за един мандат, с единствена цел, да влезе в парламента с квалифицирано мнозинство и да направи поправка в Конституцията - забрана на всички партии, в това число и нашата! Това е единственият законен и мирен начин, да сменим системата. Трябва да се научим на дисциплина, да поемаме лична отговорност и да действаме по задачите. Хората са будни и умни! Нямат нужда от убеждаване, а от достатъчно информация за идеята. Само информираният човек може да направи правилен избор. Всеки човек интуитивно разбира, кое е добро за него.

Кой?

Всички заЕдно, обединени около идеята за Течна - пряка - директна демокрация, вдъхновени от Дима и Николай Ненчеви, ръководители на проект ''Български СУВЕРЕН''.

Кога?

Веднага! Включете се в работната група на проект ''Български СУВЕРЕН''!Светът се променя пред очите ни, време е да се включим активно и да бъдем пример за най-мъдра и прогресивна нация. Отдавна е видяно от Слава, Ванга, Вера и се осъществява!

С какво?

С дела! Станете активни доброволци, разпространявайте информацията, печатайте и раздавайте флаери, организирайте се за срещи, семинари и конференции. Дарявайки средства ще направите възможна работата по проекта: провеждане на рекламна кампания, изграждане на местни структури, офиси, оборудване, обзавеждане, канцеларски материали и административни разходи.

Вземете своя шанс за положителната промяна! Всичко зависи единствено и лично от Вас!

На когото му харесва идеята и желае да участва за осъществяването и, да изпрати покана за приятел на Rosen Petrov Neikov, за да бъде включен в проект "Български СУВЕРЕН".

https://www.youtube.com/watch?v=8XUDMYaUSPU

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-25 16:24:08 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 6281 прегледа
Новини: Има информация, че агитките на Левски и ЦСКА са се обединили в името на родината! Най-елитните представители на ултраските формирования са се споразумели да застанат рамо до рамо и да тръгнат за Харманли, където бежанците се бунтуват. От агитката на Левски веднага засипаха социалните мрежи с призиви за обединение. От ЦСКА са също са взели присърце тази идея. Говори се, че тарторите на агитките са ... още
На: 2016-01-06 13:27:02 преди: 2 години / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 1595 прегледа
Геополитика: Сестрата на палача от ИДИЛ, която живее в Лондон, обещава лично да се разправи със своя брат, ако се потвърди информацията, че именно това е той. Кониха Дхар, така се нарича предполагаемата му сестра и до сега не вярва, че на видеото с обезглавяването на петимата "британски шпионина" присъства нейният брат. Тя заявява, че на външен вид палача много прилича на нейният брат, но слушайки гласът на в ... още
На: 2018-10-14 18:29:04 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1355 прегледа
Общество: Намирам подкрепа в другите около мен, което на мен лично ми дава голяма сила. От тук нататък ще е още по-трудно. Не съм политик и не разбирам от политика. Ще се дистанцирам от политическия нюанс, важно е това, което Виктория правеше. Това заяви в предаването „Беновска пита“ по Канал 3 бившият съпруг на убитата Виктория Маринова Свилен Максимов. По думите му убиецът й Северин Кра ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X