Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Янките ще ни учат как да воюваме с Русия в тежката зима!!!

ЕТО ГИ! Идват братята американци и гордо си веят бойни знамена! Само не е ясно в тоя сняг, къде ще ходят, след като Лили затвори всички пътища!

От 12 януари 2017 година ще започне учение в Прибалтика и България. Американски военни ще ни учат във виелицата, как да воюваме срещу Русия. Как във виелицата на гарата в Силистра да разположим оръдие и да стреляме срещу танковете на Владимир Путин.

Още преди време НАТО и САЩ искаха да спрат руснаците да не анексират България, щели да задействат член еди кой си и всички вкупом ще зашитавали България.

Например, в този момент руски танк Т-90 пресича границата ни в Силистра, а след него 100 000 путински вандала.

Какво ще е действието на Плевнелиев и Ненчев? В Силистра в момента е буря, сняг и виелица. По заповед на Павлова всички си седят по къщите, дори и не чуват рева на двигателите на танковете, а гледат малоумни новини.

И докато Лилиту говори небивалици, една част от танковете на Путин са вече до Шумен. Без навигация и без снегорини. Въпроса е, кога ще се задействат американците в Ново село?

На петолъчката същия член- сняг, виелица и ни един снегорин. Ами Плевнелиев кога ще разбере че руския СПЕЦНАЗ е на неговия етаж и го търси? Все такива въпроси без отговор ....

Северния флот на Русия обаче ще се задържи в Балтийско море, докато не приключат прослувутите натовски учения. От Прибалтика се разтрепериха, а немските медии пишат, че руския флот ще проследи американските кораби с танкове, които пътуват за Европа и ще бъдат разположени в България, Румъния и Прибалтика.

Само не е ясно в тоя сняг, къде ще ходят тия танкове с затворени пътища от Лилиту Павлова.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-11-19 22:15:54 преди: 2 години / 4 гласа / 18 точки / 0 коментара / 6782 прегледа
Геополитика: Запада може да продължи да прилъгва, скача, заплашва и изпада в истерия. Русия това вече не я вълнува. Ние направихме своя избор и сега ние ще го прилагаме последователно в живота. Работата още няма край. Отстъплението ни приключи. Сега, само напред. Това означава, че сега ние ще се ръководим от националните си и държавните си интереси. И ако за тях трябва да воюваме, значи ще воюваме! В.В. Путин ... още
На: 2017-07-15 11:38:10 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1083 прегледа
Новини: Президентът на РФ Владимир Путин увери света, че Русия никога няма да се откаже от защита на своите национални интереси по законнен и цивилизован път, изключвайки всяко военно вмешателство и използване на сила. Това заяви руския президент по време на визитата си в Белгородска област отбелязвайки, че Русия не преследва цели на конфликти с други държави в това число и да решава конфликтни ситуации ... още
На: 2016-01-07 11:42:35 преди: 2 години / 12 гласа / 43 точки / 0 коментара / 91918 прегледа
Гласът на народа: Още едно доказателство как се промиват мозъците на децата ни подмолно и непоправимо. Скъпи родители поглеждате ли какво учат децата ви? Защо мълчите!? Защо ги оставяте да учат тези неща? Не ви ли е срам! За да мълчите или не ви интересува какво учат децата ви или сте мекотели и страхливци, че го позволявате! За политиците, за министерство на образованието и науката и драскачите на лъжливи учебниц ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X