Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Ясновдика, ученичка на Ванга, разкри за идващи потопи и пожари, големи войни! ГЕРБ ще.. (ПО ГОДИНИ)

Цветанка Янакиева е добре позната ясновидка, която от години беше запазила мълчание. Тя се прослави с прогнозите си за бедствия и катаклизми, но и с интересна визия за политиката. Има заснети документални филми за нея.

Баба Ванга и помага да отключи дарбата си.

Тя смята, че до септември ще има атентати с много жертви – според нея във Франция или Испания. Ще има и самолетни инциденти, но не с български самолети.

Тя смята, че Северна Корея ще направи ядреното разоръжаване, а Великобритания ще съжалява, че е напуснала Европа.

„България няма да се оправи. Ще приемем еврото, но за хората ще е много трудно да се приспособят. Това с гърците е нищо в сравнение с това, което ще се случи у нас. Народът ще се вдигне. Икономиката няма да има подем. Може би след март, април догодина можем да очакваме големи чужди инвестиции.“, казва тя цитирана от БЛИЦ.

Правителството според нея ще изкара мандата си, но ще има много партийни конфликти, много сменени министри, ще има правосъдни реформи, вероятно ще влезем и в Шенген. Тя предрича, че ще има нови партии, ключови ще са две нови формации, а от сегашните партии има, които няма да влязат в НС.

По отношение на метеорологичната обстановка, тя предрича още дъждове и наводнения, но нищо тежко като земетресения или други подобни катаклизми.

Тя вижда пътя по посока Бургас и вижда огън и жертви. Трябва да внимават рейсовете, които излизат от България.

Ето какво казва тя за следващите години:

- 2018 година ще намалее благочестието между християните. Ще бъдат ощетени много висши офицери. Несъгласие между военните и големи убийства, народни възмущения и избавление от мъченичество на един голям народ.

- 2019 година - много конфликти и смърт сред хората. От крадци ще протрепери светът, а мъдрите човеци ще претърпят гонения и много беди. През есента ще се появят болести.

- 2020 година - дивите зверове в горите ще се умножат. Стълкновение между хора – убийства, страшни земетресения. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни.

- 2021 година – много войска ще загине. Препирни и несъгласие между всички хора. Големи метежи в някои части на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и неизвестни болести.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-06 10:04:22 преди: 2 години / 4 гласа / 14 точки / 0 коментара / 1255 прегледа
Новини: Днес на Преображение Господне, 6-ти август 2016 година се навършват 20 години от смъртта на Ванга. Интересно съвпадение с официалния православен празник. Хиляди хора ще се съберат в Рупите, за да почетат паметта на Ванга, българската велика жена пророк. Ще припомним, че Ванга умира на 11 август 1996 година, а панихидата се извършва няколко дни преди смъртта й. ... още
На: 2018-03-28 16:57:21 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2489 прегледа
Свят: Как са протекли последните дни от живота на Ванга? Продиктувала ли е последните си пророчества преди да отиде на по-добро място? Какво точно е видяла за Русия и ролята и в световната история? Личният лекар на Баба Ванга, който се оказва и последният и свидетел, за първи път споделя какво му е завещала тя – пред НТВ. Напоследък много се говори за това как случаят Скрипал се използва за атак ... още
На: 2015-09-20 13:36:03 преди: 3 години / 9 гласа / 27 точки / 0 коментара / 9057 прегледа
Новини: Ванга е единствената пророчица, която е доказала многократно, че наистина има връзка с Бог. Тя предвижда неща като Втората световна война, терористичните атаки в САЩ. Ванга предрича и всичко, което се случва в Близкия изток, последната финансова криза, тя е говорила и за разделението на Украйна на две - още през 1986 година. Ванга предрича, че огромна зараза ще залее нашия свят, и ето, появи се е ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X