Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Йоан Матев е убил Георги в Борисовата градина в адска агония! Започнаха зловещи разкрития от съда!!!

Най-накрая се появи информация за случващото се с Йоан Матев, който ликвидира 15-годишният Георги в Борисовата градина. Става ясно, че Йоан е оставил младежът да умре в агония, бавно и мъчително.

Това стана ясно при разглеждане на молбата му да бъде освободен от ареста, предават от Телеграф. В деня на инцидента, 2 юни 2015 година Йоан не само е нападнал Георги, но го е зарязал на пейка да умре, след това избягал. Това е утежняващо вината обстоятелство.

Клетка на Виваком на стадион Юнак потвърждава, че Йоан е бил на местопрестъплението в 11:42 часа, а минута след това е прободен Георги.

Камери край служебния паркинг на БНР са заснели Йоан да бяга. В шахта после е открит ножът на убийството, на който няма дактолоскопични следи. Прокуратурата е категорична, че в случая това не е решаващо.

Братът на обвиняемия, Марсел, е разказал, че Йоан му е признал за убийството няколко минути след извършването му.

Съученици са го видели да се преоблича в тоалетната в училище. След деня на убийството е изтрил снимките си и е променил своя външен вид изцяло.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-06-21 15:43:58 преди: 3 седмици / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 977 прегледа
Новини: Беше направен повторен разпит на приятелката на убития преди три години в Борисовата градина Георги Игнатев. Показания е дало и момичето, което се свързало с Лора Крашевска, за да и каже, че смята, че Йоан Матев е убил Георги. Лора беше на втори разпит, именно заради очна ставка със Стефания Коларова, другото момиче. Колева чула как всички говорят, че момчето от разпространените записи е Матев. У ... още
На: 2017-02-23 17:39:13 преди: 1 година / 5 гласа / 19 точки / 0 коментара / 3487 прегледа
Новини: Съквартирантът на Йоан Матев, който бе задържан за убийството на Георги Игнатов от преди 2 години в Борисовата градина, проговори за случилото се. Любослав Витанов е живял няколко месеца с Йоан. "Йоан беше нормален студент, като всички нас. Въобще не е ставало дума, че е притеснен от нещо и съм изненадан, че е арестуван", каза Любослав, цитиран от "24 часа". Вчера преди обед полицаи са отишли да ... още
На: 2017-03-02 16:43:26 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1114 прегледа
Новини: Всички знаете кой е Йоан Матев – студентът, който задържаха за убийството на Георги Игнатов в Борисовата преди две години. Той поиска да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение. Определя това, което се казва по медиите като откровени лъже. „Това, което се казва по медиите, са пълни лъжи. Аз съм невинен, заяви Матев пред съда. Това, че съм си пуснал брада или тренирам, е нормал ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X