Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Йончева опроверга Бойко Борисов за парите: Който излъже да се откаже от политиката! Съгласен ли си?

Елена Йончева направи коментар на изказването на Бойко Борисов, където той говори как заради нея са харчени луди пари. Тя твърди, че това е 100%-ва лъжа. Беше поканена в bTV, за да разясни ситуацията.

"Сега за пръв път гледам записа. Не знам откъде може да си измисли подобни лъжи. Той уронва не само моето име, но петни престижа на журналистическата професия. Аз не чух никаква истина. Документалните ми филми не са били правени с бюджет от телевизията. Правила съм го с цел да имам повече свобода и да с независима."

Симеон Дянков застана зад бившия си шеф и също твърди, че крупни суми от държавния бюджет са отивали за репортажите на Йончева. Тя обаче казва, че не е взимала никакви пари за филмите, които е правила.

Тя предложи на Бойко Борисов нещо като ултиматум, който той трябва да приеме, ако реално застава зад думите си.

„Когато истината излезе наяве и се докаже, че това е лъжа и че съм взимала пари, ще напусна политическата сцена и парламента. Но ще докажа, че Борисов лъже и го призовавам, ако го докажа, да напусне политиката той", предизвика Елена Йончева.

Елена Йончева сподели и, че вече се е свързала с адвокатите, които ще я защитят по този казус. Намерих хора, които не се страхуват от Бойко Борисов и ще застанат зад мен в тази битка", обясни още тя.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-10 14:02:35 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1649 прегледа
Новини: Бойко Борисов каза следното нещо по адрес на Елена Йончева: „Бяхме принудени да платим милиони за интервютата на Елена Йончева“. Тя определя това като клевета и ще съди бившия премиер. Информацията е лично от нея и е разпространена чрез отворено съобщение до медиите, което гласи следното: „Водачът на листата на "БСП за България" в Хасково е силно разочарована от поведението ... още
На: 2017-03-23 08:07:46 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 819 прегледа
Политика: Елена Йончева започва съдебната битка с Бойко Борисов. Днес нейните адвокати трябва официално да внесат иска в съда. Битката ще бъде за клевета и уронване на престижа на журналистическата професия. Скандалът между Йончева и бившият министър-председател се разигра преди дни, когато Борисов обяви преди медиите, че държавата е плащала милиони левове за интервютата й зад граница. Какво точно визираш ... още
На: 2017-03-11 12:53:28 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 4823 прегледа
Новини: Платихме фактури на БНТ за пътни разходи, репортажи и интервюта на журналистката Елена Йончева зад граница, които бяха останали от правителството на Сергей Станишев. Това призна  пред  в."Стандарт" бившият вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков във връзка със скандала между Борисов и Йончева. След като кандидат-депутатката на БСП сериозно се закани,че ще съди Борисов, той отговори, че по то ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X