Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Юнкер проговори за Трета световна война! И това ли е руска пропаганда?

Всички, които твърдят, че коментарите на тема дали Третата световна война се приближава са дело на нечия пропаганда, трябва да прочетат това.

Жан Клод Юнкер направи няколко сензационни твърдения в СВОЯ статия със заглавие „Третата световна война може да се окаже много близо“, която е публикувана в Express.

Един от най-влиятелните европейци е притеснен от факта, че много държави са изпълнения с настроения срещу ЕС. Така, мака и след време, той потвърди думите на Дейвид Камерън, който каза, че един трус в Еврозоната може да доведе до разпад на съюза и начало на голям конфликт.

Според Юнкер общата европейска армия е начинът такова нещо да се избегне. В ЕК са притеснени от неизвестните около САЩ и тяхната позиция спрямо НАТО след избирането на Доналд Тръмп. Юнкер смята и, че резултатите от референдума в Италия допълнително ще нагнетят напрежение в ЕС. Там е факт, че антиевропейските настроения взимат връх.

„Ако ЕС и Еврозоната се разпаднат, ще има повторение на позната ни трагична история на Европа и отново да се стигне до военен конфликт”, смята Юнкер.

Юнкер обяви, че опозиционни фигури като Марин Льо Пен и Найджъл Фарадж задават правилните въпроси, но не дават правилните отговори. Той смята и, че те не поемат отговорност за действията си.

„Уверен съм, че европейците ще намерят сили да се сплотят в тези трудни времена, въпреки съществуващите разногласия”, завършва статията си той.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1236 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-30 07:24:04 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1374 прегледа
Новини: Тръмп обвини своите еднопартийци - членовете на Сената и Конгреса в САЩ Джон Макейн и Линдзи Греъм в опит да предизвикат Трета световна война, поради рязкото поддържане на антируската политика на бившите кандидати за президенти. Президентът на САЩ предупреди Макейн и Греъм, че неговият нов указ за забрана на мигранти от мюсюлманска религия в САЩ ще бъде до голяма степен заплаха за терористични ак ... още
На: 2016-11-28 07:06:21 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 1 коментара / 723 прегледа
Новини: Почти всеки втори немец се опасява, че в близките 40 години ще започне трета световна война, пише Huffington Post. Затова свидетелстват резултатите от въпроса, проведен по поръчка на изданието. Освен това, изследването показало, че 42% от гражданите на ФРГ са убедени: с победата на Доналд Тръмп на президентските избори на САЩ нивото за безопасност в света се понижи. По поръчка на Huffington Post ... още
На: 2015-08-13 11:36:07 преди: 2 години / 12 гласа / 44 точки / 0 коментара / 8697 прегледа
Новини: Във Вторник министерството на отбраната на Китай е излезело с нов указ за новата военна доктрина на Китай. Стратегията в нея е ефективната отбрана и осигуряването на безопасността на населението, въздушното и водно пространство. Борбата с тероризма и главно преследване интереса на страната. В общи линии Китай казва: Ние няма да ви нападнем, ако вие не ни закачате. В книгата се допуска и възможна ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X