Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

За българското „правосъдие”

Само днес, само в един вестник, само на една страница - 3 заглавия едно до друго!!!

1. Пуснаха рускинята, изпрала 1 000 000 000 евро у нас Осъдена е на първа инстанция на 5 г. затвор, а САС я пуска за 5 000 гаранция - след като е изпрала 1 милиард евро, как мислите, дали ще седи тук и ще чака да я осъдят окончателно и да влезе в затвора???

2. 6 г. за пиян /1,9 промила/, убил пешеходка

3. 7 г. за опит за обир на златарско ателие /хванали са го на място, не е успял да открадне нищо/....

Както виждате животът на 78-годишната жена е оценен по-ниско, от ОПИТ за грабеж!!! Дори и да допуснем, че наказанието е намалено с 1/3, то излиза - за убийство в пияно състояние 9 г., а за опит за грабеж - 7г????!!!!!

Да живее справедливото българско "правосъдие", осъществено под вещото ръководство на НС /пише законите/ и бързия и безкомпромисен българския Съд /който творчески и по вътрешно убеждение ги прилага/!!!!

Поклон пред бившите и настоящи депутати-юристи, за техния висок професионализъм в приемането на законите и отдавна чаканите нови ГПК и НПК!!!

PS. Дали сте забелязали, че мнооого от бившите депутати са адвокати на небезизвестни имена от криминалните хроники!!! Лесно им е с тия закони, които са си гласували!!!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-10-18 18:23:50 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 611 прегледа
Новини: В интернет върлува видео, което показва как в магазините на Узбекистан се разправят с крадците на стоки. Кадрите показват узбекистански мол. Търговците са хванали жена, която според тях е крадла и сами раздават правосъдие. Няколко жени обграждат жертвата и събличат дрехите и. Влачат я за косата, удрят я с ръце и крака. След това правят опит да я изхвърлят на улицата, но тяхна колежка се намесва, ... още
На: 2017-08-28 18:03:14 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 4323 прегледа
Новини: Брутален екшън се е разиграл на плажа в Несебър. Ще видите видео от масов бой на цигани, което е заснето и разпространено от Николай Петров. Кадрите са качени днес в Ъпсурд.бг. По думите на Петров, група нахални цигани преминали всякаква граница с поведението си. Държали се агресивно и нагло, притеснявали момичетата по плажа. Имало много псувни и обиди по спасителите. Нервите на някои от плажуващ ... още
На: 2016-08-23 18:19:54 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1082 прегледа
Новини: Гражданин успя да раздаде правосъдие и сам да се справи с крадец, който разбил стъкло на кола, готвейки се да задигне намиращия се вътре велосипед. Всичко е станало в неделя, около 3.30 през нощта. От Апелативната прокуратура на Варна разказват, че бдителния мъж бил на балкона си, когато видял кражбата. Въобще не се замислил и отишъл на място. Хванал крадеца и го задържал докато дойде полицията. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X