Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

За информация относно местонахождението на терориста от Берлин е обявена награда от 100 000€! ВИЖТЕ ВИДЕО!

В южна Германия тече мащабна операция. Полицията търси заподозреният за терориатичният акт на Коледния пазар в Берлин. Спецслужбите са задържали неговия съучастник.

Немските медии публикуваха снимка на убиеца, а за информация относно неговото местонахождение е обявена награда от 100 хиляди евро.

Засега ИДИЛ е поела отговорност за терористичният акт в Берлин и потвърдиха съпричастността на ислямистите в това престъпление.

"Ние имаме нов заподозрян и работим над това, съобщи министърът на вътрешните работи на Германия Томас де Мезиер. — Но, искам да подчертая, че ние не сме сигурни дали това е истинския престъпник".

Под седалката на камиона немската полиция е намерила разрешение за времено пребиваване в Германия. Документите са на името на Ахмед А. — бежанец от Тунис, регистриран в град Клеве (Норд-Рейн Вестфалия).

Той е дошъл в Европа през 2012 година и е бил в Италия до 2015г., след което се прехвърля във ФРГ, където е молел за статут на бежанец.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-14 17:16:17 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2497 прегледа
Новини: Вече стана ясно, че има намесен българин в брутално нападение над жена в Берлин. Немската полиция обаче има информация, че не само той е замесен, а цяла група от нашенци. Това е напълно вероятно, защото в района „Нойкьолн“ има много българи и румънци. Само легалните са повече от 10 хиляди. Представете си с нелегалните… „Мъжът не е арестуван, а разпитан и освободен. Срещу ... още
На: 2016-02-18 20:31:03 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1541 прегледа
Новини:  Пентагонът заяви, че прави това за безопасността на войниците си. В Централното командване на въоръжените сили на САЩ съобщиха, че в Русия са уведомени за местонахождението на американските специални части в Сирия.  Както предаде ТАСС: Тази информация е била дадена от генерал Чарлз Браун, отговарящ за операциите на ВВС. Според него информацията е била оповестена "с целта да се гарантира безопасн ... още
На: 2016-07-08 20:55:45 преди: 2 години / 4 гласа / 15 точки / 0 коментара / 1345 прегледа
Новини: Популярния ловец на мигранти у нас Динко Вълев обяви, че за главата му е обявена награда от 50 хиляди долара. Джихадисти искат Динко Вълев жив или мъртъв. Шокиращата новина обяви самия Динко, който сподели, че действията си сериозно е засегнал "Ислямска държава" и в отговор на това ловеца е даден на ловци.  Динко признава, че това е единственото, което го смущава в момента, а относно проверките ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X