Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

За срещата на върха Г-20 полицията в Хамбург покани свои колеги от чужбина!

Хамбург се подготвя за срещата на върха на Г-20, която ще се проведе на 7 и 8 юли и органите за сигурност са поканили специални полицейски сили от чужбина.

Към полицаите на Федералната служба в Хамбург ще се присъединят техни колеги от Австрия и Холандия.

Австрийците ще работят съвместно със специализираното звено Кобра, като в момента елитната австрийска сила се подготвя да предовратяване на евентуални терористични заплахи, както и за защита на австрийските граждани в чужбина.

"Всичко, което мога да кажа по този въпрос досега е подготовка срещу антитероризъм. Дори ако ние нямаме конкретни доказателства може да се наложи да атакуваме", споделя началникът на полицията в Хамбург Ралф Мартин Майер в интервю за NDR 90,3.

Холандските им колеги ще регулират трафика в града, като полицейски говорител потвърди, че полицията е поискали подкрепа заради натоварения транспорт.

Холандските полицаи ще придружават държавните глави и техните делегации по време на срещата на върха на 7 и 8 юли в града.

Силите от Холандия ще се използват в зоната за контрол на трафика на сухопътния и воден транспорт в града, допълва началникът на Хамбургската полиция.

До началото на срещата на върха, броят на полицейските служители ще бъдат допълнително увеличени.

Освен това полицията ще разчита и на 15 000 служители от спешна помощ.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-06 08:25:20 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1133 прегледа
Новини: Срещата на върха G - 20, която ще започне на 7 юли в петък предизвика масови протести в Хамбург, като най-големия беше на 2 юли и е насочен срещу политиката на Ангела Меркел и глобализацията /тоест замърсяването на климата, бедността, разширяването на ЕС и мулти-култи системата/. Първата голяма демонстрация беше проведена в неделя пред кметството на Хамбург, където бяха се събрали около 10 000 ду ... още
На: 2017-07-05 12:31:04 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1318 прегледа
Свят: За срещата на върха G-20 на 7 и 8 юли в Хамбург районът ще бъде отцепен, като целия център на града ще бъде затворен за автомобили и пешеходци, но мерките за безопасност са далеч по драстични. Бундесвера от днес разположи армия с тежка бронирана техника, за да предотвратят евентуални сблъсъци и нападения от противници на G-20 антиглобалисти. Ето защо от 5 до 9 юли има пълна забрана в отцепения р ... още
На: 2017-07-07 17:46:11 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1333 прегледа
Новини: Първата среща на Владимир Путин с Доналд Тръмп премина в една от стаите за преговори на първия етаж на Изложбения център в Хамбург (Хамбург Месе). В началото на срещата Путин каза, че се радва да се запознае с Тръмп лично и се надява, че срещата ще допринесе положителни резултати. На свой ред Тръмп също изрази надежда за позитивен резултат. Срещата на президентите на двете страни ще премине в р ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X