Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

За срещата на върха Г-20 полицията в Хамбург покани свои колеги от чужбина!

Хамбург се подготвя за срещата на върха на Г-20, която ще се проведе на 7 и 8 юли и органите за сигурност са поканили специални полицейски сили от чужбина.

Към полицаите на Федералната служба в Хамбург ще се присъединят техни колеги от Австрия и Холандия.

Австрийците ще работят съвместно със специализираното звено Кобра, като в момента елитната австрийска сила се подготвя да предовратяване на евентуални терористични заплахи, както и за защита на австрийските граждани в чужбина.

"Всичко, което мога да кажа по този въпрос досега е подготовка срещу антитероризъм. Дори ако ние нямаме конкретни доказателства може да се наложи да атакуваме", споделя началникът на полицията в Хамбург Ралф Мартин Майер в интервю за NDR 90,3.

Холандските им колеги ще регулират трафика в града, като полицейски говорител потвърди, че полицията е поискали подкрепа заради натоварения транспорт.

Холандските полицаи ще придружават държавните глави и техните делегации по време на срещата на върха на 7 и 8 юли в града.

Силите от Холандия ще се използват в зоната за контрол на трафика на сухопътния и воден транспорт в града, допълва началникът на Хамбургската полиция.

До началото на срещата на върха, броят на полицейските служители ще бъдат допълнително увеличени.

Освен това полицията ще разчита и на 15 000 служители от спешна помощ.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 860 прегледа
Публикувано на: 2017-06-14 11:55:47
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: За срещата на върха Г-20 полицията в Хамбург покани свои колеги от чужбина!
На: 2017-07-06 08:25:20 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1126 прегледа
Срещата на върха G - 20, която ще започне на 7 юли в петък предизвика масови протести в Хамбург, като най-големия беше на 2 юли и е насочен срещу политиката на Ангела Меркел и глобализацията /тоест замърсяването на климата, бедността, разширяването на ЕС и мулти-култи системата/. Първата голяма демонстрация беше проведена в неделя пред кметството на Хамбург, където бяха се събрали около 10 000 ду ... още
На: 2017-07-05 12:31:04 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1314 прегледа
За срещата на върха G-20 на 7 и 8 юли в Хамбург районът ще бъде отцепен, като целия център на града ще бъде затворен за автомобили и пешеходци, но мерките за безопасност са далеч по драстични. Бундесвера от днес разположи армия с тежка бронирана техника, за да предотвратят евентуални сблъсъци и нападения от противници на G-20 антиглобалисти. Ето защо от 5 до 9 юли има пълна забрана в отцепения р ... още
На: 2017-07-07 17:46:11 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1278 прегледа
Първата среща на Владимир Путин с Доналд Тръмп премина в една от стаите за преговори на първия етаж на Изложбения център в Хамбург (Хамбург Месе). В началото на срещата Путин каза, че се радва да се запознае с Тръмп лично и се надява, че срещата ще допринесе положителни резултати. На свой ред Тръмп също изрази надежда за позитивен резултат. Срещата на президентите на двете страни ще премине в р ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X