Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Забавно

Забавни картинки с животни

За весело и позитивно настроение хората търсят забавни картинки, за да се посмеят и разпуснат. Едни от предизвикващите този ефект снимки са на животни, които по някаква причина изглеждат или се държат странно.

В мрежата има изобилие от такива снимки, но на хората това не е достатъчно и напоследък започнаха сами да вкарват животни в непривични ситуации. Обличат животни като хора или ги заснемат в типично човешки ситуации. Най-много изобилстват снимки на кучета и котки, защото те са обичайните домашни любимци. Собствениците им ги снимат във всякакви ситуации и споделят най-впечатляващите кадри в Нет-а.

Но някои хора си вземат странни домашни любимци – диви животни, влечуги или насекоми. Покрай други хора има селскостопански животни, а някои имат контакти и с горски, морски и екзотични представители на животинския вид. Актуален обект на креативни снимки са зайци, катерички, таралежи, охлюви, прасенца, маймуни, мишки, котки и кучета.

Снимките, които са постановка и спонтанно уловените кадри си имат различно очарование. Все пак без човешка намеса изчезва риска да се тормозят животните. Допълнително забавни картинки се получават като към тях се добави интересен текст. Така снимките придобиват съвсем друго значение.

Интересни кадри се получават и при общуването на животни помежду си, както от един вид, така и от различни видове. Освен противникови сцени, може да се видят и куриозни кадри на мирно и дори нежно съжителство на животни, които принципно трябва да са врагове в природата. Срещат се необичани кадри на животни отгледани от животни от друг вид.

Удивителен и умилителен е видът на майка приютила и откърмила съвсем различно животинче. Забавни са и съвместните игри на деца и животни. Те и поотделно са си сладки, а заедно предизвикват незабравими емоции. Хора от цял свят споделят уловените кадри с животни и така създават уникална възможност да видим животни от другия край на света.

Смешни снимки могат да се видят на настина разнообразни животни. От неловки кадри не е застрахован дори царя на животните.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2286 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-22 17:36:34 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 6712 прегледа
Новини: Мъж, който е обвинен в кражба на животни, бе пребит от хората и затворен в клетка с умряло куче. Местните го вързали преди да го смажат от бой. После го зарязали в клетката, като наказание, че е крал животни. Инцидентът става във Виетнам, северната провинция Хунг Йен. Вързан е, а след това тълпата от селото се изрежда го удря с крака и ръце. Има и видео. Хвърлят дори камък по него. Полицията раз ... още
На: 2018-07-15 01:30:06 преди: 3 дни / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 225 прегледа
Гласът на народа: Явно някои хора мислят, че ГЕРБ и ветеринарите са мазохисти и избиват животни с единствената цел да бъдат намразени.... А мислят и че специално Правителството се чуди как и къде да си дява парите и решило да поизтрепи животни, че да може да похарчи едни 5-10 милиона за обезщетения - засега 30 000 животни по 200 лв - 6 000 000/ + разходите по загробване, дезинфекция и т.н. и т.н.. Това са явно мно ... още
На: 2016-03-27 13:23:40 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2164 прегледа
Забавно: Какво му трябва на един изморен човек в неделния дъждовен ден? Малко смях и забавление, които да релаксираме и да се подготвим за поредната работна седмица. Предлагам ви едно видео, което е събрало най-смешните животни на планетата, или поне някои от тях. Ще видите например как котките се страхуват от зеленчуци, ще видите как дори не могат да скачат. Ще видите и други животни, освен котки, сме ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X